warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mimar [Yazılımcı Olarak Yetiştirilecek]

Depixen

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

481 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

481 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MİMAR [YAZILIMCI OLARAK YETİŞTİRİLECEK] – DIGITAL ARCHITECT

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE
 Üniversitelerin MİMARLIK fakültelerinden mezun, 

Yüksek lisans, ilave akademik eğitimler, dil eğitimleri, tez  ve benzeri süreçler içerisinde ise bu süreçleri tamamlamış olmak.

Mimari ekosistemdeki kariyerini, Yazılımcı Mimar [React, UI/UX, Data, Analiz, Algoritma, AI] olarak sürdürecek, gerektiğinde yurt dışı ofislerimizde görevlendirilmeye açık, ekip arkadaşları arıyoruz. 

NE YAPIYORUZ?

  • Uluslararası Mimarlık ve Yapı sektörü için yeni nesil algoritmalar ve teknolojiler üreterek bağlı veri sistemleri oluşturuyoruz.
  • Bu sistemleri belirli bir sırada, sektör lideri global paydaşlarımız ile test edip devreye alıyoruz.
  • Mimarlık formasyonuna sahip, yeni nesil yazılımcılarımızı ileri algoritmalar konusunda yetiştirip bu algoritmaları canlıda test etme olanağı sağlıyoruz.
  • Platform ve modüllerin kullanıcı etkileşimlerinden doğan veriler üzerinde anlamlı Korelasyon metotlarına çekip öngörü ve içgörüler oluşturuyoruz.
  • 3 Yıl sonunda çok katmanlı kariyer planlaması ile kişiye uygun kariyer planlamaları yapıyoruz. [İleri Algoritmalar uzmanlığı, Sistem ve portalları işletme uzmanlığı, Yazılım ve entegrasyon uzmanlığı, veri madenciliği uzmanlığı, AI uzmanlığı, UI/UX uzmanlığı, içerik geliştirme uzmanlığı, gelir metotları yönetim uzmanlığı, HTML, CSS, JAVASCRIPT, REACT, FLUTTER, GOLAND, PHYTON, C++ uzmanlığı, … ]
  • Eğitim sürecini gerçek zamanlı projeler ile destekleyerek proje sorumluluğu ve liderliği disiplinleri ile tanıştırıyoruz.
  • Yazılım sistemlerini Tribal [3D] sistemler ile birleştirip Digital Twin, Metaverse for Architecture, IoT, VR, AR, MR, XR sistemleri uzmanlığı sağlıyoruz

GENEL NİTELİKLER

Sorumluluk sahibi | Başkalarının haklarına saygı göstererek, kendi davranışlarının sonucuna sahip çıkan bir anlayışa sahip,

Özgüvenli | Kendisine karşı olumlu bir bakış açısı sayesinde çevresindekilerle barışık ve pozitif.

 Ekip çalışmasına yatkın | Yüksek duygusal enerji, hayata ve insanlara karşı olumlu bakış açısı, iyimser, yüksek iç motivasyon, işe bağlılık, başkalarını hesaba katan bir anlayışa sahip.

Yapıcı eleştiri yapan ve eleştirilmeye açık |Empati Yapabilen, kendisini eleştirdiği kişinin yerine koyup daha iyi bir yöntem arayan

Hedef odaklı, Sonuç odaklı, Aksiyon odaklı, İnsan odaklı, Sağlık odaklı, Dürüst, Disiplinli, Analitik bakış açısına sahip.


Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Mimar pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mimar Mimar Maaşları Mimar Nasıl Olunur? Mimar Nedir? Mimar İş İlanları
Hakkımızda

Depixen teknoloji rekabetinde büyük resme yatırım yapan bir deep know-how şirketidir. Kendi Veri Madenciliği kaynaklarını oluşturacağı platformları

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

DEPIXEN LTD. MERKEZİ MALTA İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİİŞ BAŞVURULARINDA KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDIN

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Mimar pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mimar Mimar Maaşları Mimar Nasıl Olunur? Mimar Nedir? Mimar İş İlanları