warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Beylikdüzü)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

56 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

56 başvuru

Departman

Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İstanbul Avrupa Beylikdüzü - Büyükçekmece - Beykent - Avcılar Yakınlarında ikamet eden Call Center Çalışma arkadaşı aramaktayız. Beylikdüzünde bulunan Saç  Kliniğimizde görevlendirilmek üzere ekibimize satış alanında tecrübeli Saç ekim hastalarını  günlük data araması ve hasta geldiğinde  Görüşme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır. 


Satış  konusunda en az 1 yıl tecrübeli , İngilizce  veya Arapça dil bilgisine sahip, Temsil veikna yeteneği güçlü, organizasyon ve iletişim becerileri gelişmiş,Ekip çalışmasına uygun, liderlik özelliklerine sahip, Son teknoloji ve uygulamaları takip eden, Kişisel görünümüne özen gösteren, prezantabl, Sunum, ifadesi ve iş takibi güçlü, enerjisi yüksek, Planlama ve Raporlama becerilerine sahip takım arkadaşı aramaktayız.

Aday Kriterleri

1 - 10 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri) Arapça(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Çağrı Merkezi Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Elemanı Çağrı Merkezi Elemanı Maaşları Çağrı Merkezi Elemanı Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Elemanı Nedir? Çağrı Merkezi Elemanı İş İlanları