warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ankara Satış Destek Uzmanı

Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş.

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

324 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

324 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Edenred, 1962 yılından bu yana 46 ülkede, 10.000'i aşkın çalışanı ile özel sektörde ve kamu sektöründe yer alan 850.000’e yakın müşterisinin 50 milyon kullanıcısına 2 milyon üye kuruluşla hizmet vermektedir.  Ön ödemeli hizmet kartlarında dünya lideri Edenred, yaşam kalitesini yükselten ve kurumların performansını artıran çözümler sunmaktadır.  Bu çözümler çalışanların refahını ve satın alma gücünü iyileştirir, işletmelerin çekiciliğini, verimliliğini, istihdamı ve yerel ekonomiyi artırır.

Ön ödemeli kartları ile öğle yemeği hizmetinin yaratıcısı ve Türkiye'de yemek kartı hizmetini sunan ilk uluslararası firma olan Edenred, bugün Türkiye’de 25.000 kurumsal müşterinin 1,5 milyonu aşkın çalışanına 45.000'in üzerinde restoranda Ticket Restaurant yemek kartı ile hizmet vermektedir. Bu çözümler ile firmalar; çalışanlarına sundukları faydaları, kurumsal harcamalarını, teşvik ve ödül programlarını çok daha etkin bir şekilde yönetebilmektedir. Türkiye’de önde gelen ürünleri Ticket Restaurant, Ticket Car ve Ticket Compliments ile 1992 yılından beri hizmet vermektedir.

Edenred Türkiye ekibi olarak bizim için başarının ilk anahtarı ‘insan’dır. İnsan kavramının bizde yarattığı değerden yola çıkarak, ayrımcılığa karşı global düzeyde çalışmalar yapıyoruz ve bunun bizi daha da geliştireceğine inanıyoruz. Uluslararası bir anlaşma olan “Çeşitlilik Bildirgesi”ni imzalayarak bu işi ciddiye aldığımızı gösteriyoruz.

Ankara Genel Müdürlüğe bağlı, Satış Destek Uzmanı aramaktayız.

    Aranan Nitelikler

    • Üniversite mezunu,
    • Araştırmacı, hedef ve sonuç odaklı,
    • İletişim becerileri güçlü, 
    • Sorumluluk sahibi,
    • Takım çalışmasına uyumlu, motivasyonu yüksek,
    • Alanında 1 yıl tecrübe sahibi

    İş Tanımı

    • Firmaları telefon ile aramak. Yapılan aramaların randevulara ve ilgili randevuların müşteri sözleşmesine dönüştürülmesi konusunda takibi sağlamak.
    • Potansiyel müşteri yaratılmasına yönelik kaynakları temin etmek ve yönetmek. 
    • Günlük aktiviteleri CRM programı üzerinden işlemek, aylık performans ölçümlerini program üzerinden takip etmek. 
    • Satış yapılmasına karar verilen müşterilerin tamamlaması gereken evrakların eksiksiz ve doğru teminini sağlamak. 

Siz de bu niteliklere ve benzer iş deneyimine sahipseniz, ekibimizi zenginleştirmek için başvurunuzu dört gözle bekliyoruz!

İşbu iş ilanına başvurmadan önce KVKK Aydınlatma Metni linkinde bulunan “aydınlatma beyanını” okumanız gerekmektedir. İşbu iş ilanına başvurmanız durumunda bahsedilen aydınlatma beyanını okuduğunuz ve kabul ettiğiniz addedilecektir.

Aday Kriterleri

1 - 99 yıl arası
Üniversite(Mezun)

Satış Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek Uzmanı Satış Destek Uzmanı Maaşları Satış Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Destek Uzmanı Nedir? Satış Destek Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Türkiye’yi yemek kartı ile tanıştıran şirketiz! Ticket Restaurant markamız ile Türkiye’de yemek kartı sektörünün öncüsü ve lideri konumunda olan Ed

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ADAY AYDINLATMA METNİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRMEEdenred Kurumsal Çözüm

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Hayat Sigortası, Bayram Yardımı.

Satış Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek Uzmanı Satış Destek Uzmanı Maaşları Satış Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Destek Uzmanı Nedir? Satış Destek Uzmanı İş İlanları