warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir(Konak)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Department

Education / Training 

Education / Training 

Application Count

244 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Staff

Application Count

244 application

Department

Education / Training 

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye genelindeki okullarımızda ana dili İngilizce olan ve olmayan İngilizce Öğretmenlerine ihtiyaç duyulmaktadır.Belirli katı kriterleri karşılayan Anadili İngilizce olan adaylar için Konuşma ve Kurumsal sınıflar mevcuttur.Nitelikli bir aday, Callan Metodu'nu (varsa) kullanarak İngilizce öğretmek isteyen, olumlu bir tavırla dinamik, dışa dönük ve yüksek enerjili Anadili İngilizce Konuşan Birey olmalıdır.Callan, yüksek hızlı konuşma akıcılığı formatı kullanan Cambridge tabanlı bir sistemdir.Yerli olmayan YDS, TEOG, TOEFL, IELTS, Proficiency pozisyonları da mevcuttur (Aşağıda listelenen ayrıntılara bakın (**).

Deren Koray Okulları, Türkiye'de birincil olarak akredite Callan Method Organization (CMO) okuludur.Tüm yeni Callan öğretmenlerine yoğun bir haftalık ücretsiz öğretmen eğitimi kursu veriyoruz.Callan öğretmenleri, Öğretmen Eğitimi Programımızın başarıyla tamamlanmasının ve iş sözleşmemizin kabul edilmesinin hemen ardından sözleşmelerine başlama hakkına sahiptir.

Genel Gereksinimler:

• Anadili Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Birleşik Krallık veya ABD'dendir.


• Deren Koray Grup Yönetimi'nin takdirine bağlı olarak yenilenebilecek 1 yıla kadar sözleşme taahhüt edebilmelidir.

Yarı Zamanlı ve Tam Zamanlı Sohbet, Callan ve İdeal Anadili Öğretmen Adaylarının aşağıdaki şartlardan bir veya birkaçına hakim olması gerekmektedir.


• Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Birleşik Krallık veya ABD pasaportuna sahip olmalıdır.Çifte vatandaşlara öncelik verilecektir.

• Hafta içi çeşitli saatlerde ders vermeye hazır olmalısınız.

• Hafta içi 19:00 - 21:00 ve hafta sonu 10:00 - 14:00 ve 14:30 - 18:30 saatleri olan en yoğun saatlerde ders vermeye hazır olmalısınız.Hafta içi bir gün izin hakkınız olacaktır.Gündüz sınıfları da mevcuttur.

İdeal aday, 1 yıllık sözleşme taahhüt edebilecek, anadili İngilizce olan, Türk kimliği, Türk Vatandaşlığı veya çifte vatandaşlığı olan adaydır.

**** Anadili Olmayan Öğretmenler İçin Minimum Gereksinimler (Türkçe):

• TEFL/CELTA/DELTA Sertifikası tercih edilir.

• Hafta içi her zaman, hafta içi en geç 21:00 ve hafta sonu en geç 18:00 olmak üzere ders vermeye hazır olmalısınız.


İş tanımı:

Maaş ve Yan Haklar:

• Maaş/ücretler ve yan haklar, konuma ve deneyime göre değişir.


• Maaş/ücretler, iş sözleşmesinin kabul edilmesi ve öğretmen eğitim programının (varsa) başarıyla tamamlanmasının ardından başlar.


• Uluslararası eğitim sektöründe 27 yılı aşkın deneyime sahip bir organizasyonun parçası olacaksınız.



Okullarımızın profesyonellik deneyimi, evinizden uzaktaki eviniz!

İkinci dil olarak İngilizce öğretirken Türkiye'nin kültürünü deneyimleyin.Şu anda İzmir ve İstanbul'da okullarımız var.Deren Koray Grup Okulları şu anda franchising yoluyla Türkiye genelinde ek şehirlere yayılıyor.Bu fırsat yaşam planınıza uyuyorsa ve kazanan ekibimizin bir parçası olmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize özgeçmişinizi, iletişim bilgilerinizi, e-postanızı ve sizi neden işe almamız gerektiğine dair bir açıklama gönderin.İnternet, yüz yüze, Skype ve telefon üzerinden başvuruları kabul etmeye devam ettiğimiz kurslar yıl boyunca mevcuttur.Tüm başvurular ileride başvurmak üzere gizli bir şekilde arşivlenecektir.Şimdi Uygula!

Preferred Candidate

No experience preference
Primary(Graduate), , High School(Graduate), Associate Degree(Student), Associate Degree(Graduate), Bachelor’s(Student), Bachelor’s(Graduate), Master’s(Student), Master’s(Graduate), Doctorate(Student), Doctorate(Graduate)
Completed, Exempt

İngilizce Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İngilizce Öğretmeni Maaşları İngilizce Öğretmeni Nasıl Olunur? İngilizce Öğretmeni Nedir? İngilizce Öğretmeni İş İlanları
Hakkımızda

Deren Koray International, 1989'dan beri binlerce öğrencisine yurtdışında eğitim olanakları sunan, 40 yılı aşkınİngilizce eğitim deneyimine sahip emek

Şirket Sayfasına Git

İngilizce Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İngilizce Öğretmeni Maaşları İngilizce Öğretmeni Nasıl Olunur? İngilizce Öğretmeni Nedir? İngilizce Öğretmeni İş İlanları