warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Zayıf Akım Sistemleri Teknisyeni

EMES ELEKTROMEKANİK SİS.SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ankara(Merkez, Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Şaşmaz, Altındağ)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Teknoloji

Teknoloji

Başvuru Sayısı

842 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

842 başvuru

Departman

Teknoloji

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yangın İhbar ve Kontrol  Sistemleri , Aydınlatma ve Konfor otomasyonu (KNX)  ve - HVAC Mekanik Otomasyon Sistemleri  , Güvenlik/CCTV-Geçiş Kontrol   Sistemleri Sektörlerinde  faaliyet gösteren Şirketimizin projelerinde ; montaj , kurulum ve devreye alma işlerinde  değerlendirilmek  ve yetiştirilmek üzere  aşağıdaki özelliklere sahip Elektrik-Elektronik-Otomasyon-Zayıf Akım Sistemlerine hakim çalışma arkadaşları   arıyoruz.


Aranan Nitelikler : 

  • Meslek Yüksek Okulu veya Teknik Liselerin Elektrik, Elektronik, Haberleşme, Bilgisayar , Mekatronik  Bölümlerinden mezun
  • Tekniker ya da Teknisyen ünvanına sahip
  • Yangın İhbar ve Kontrol , Güvenlik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonu (HVAC) Sistemlerinin bir yada birkaçı konusunda ; montaj , kurulum , şantiye uygulamaları , test , sistem programlama ve devreye alma konularında tecrübeli veya   yetiştirilmeye uygun temel eğitim ile teknik bilgi ve  beceriye sahip.
  • Bilgisayar becerileri gelişmiş, Bilgisayar bileşenlerine hakim ve tercihen  Network bilgisi olan.
  • Tercihen AUTOCAD programını kullanabilen.
  • Tercihen Teknik dokümanları takip edebilecek seviyede İngilizce bilen veya yabancı dil öğrenmeye istekli. 
  • Teknik beceri ve bilgisi olan, Montaj ve tamir yapabilen,
  • Tercihen SIEMENS CERBERUS PRO Yangın İhbar Sistemi deneyimi olan. (Yangın İhbar Sistemleri ağırlıkla çalışacaklar için)
  •  Tercihen , ESSER by HONEYWELL veya  BOSCH genel anons be seslendirme sistemleri deneyimi olan.(Yangın İhbar Kontrol Sistemleri kapsamında çalışacaklar için.) 
  • Tercihen KNX ve DALI Deneyimi aydınlatma otomasyon sistemi deneyimi olan.(Aydınlatma ve Konfor Otomasyonu Sistemleri kapsamında çalışacaklar için) 
  • Tercihen SIEMENS DESIGO Deneyimi olan (HVAC Bina Otomasyon ve Yönetim Sistemleri Bölümünde çalışacaklar için.)
  • Tercihen SIEMENS SIPASS veya HONEYWELL Kartlı Geçiş Sistemleri deneyimi olan. (Güvenlik Sistemleri ağırlıklı çalışacaklar için.)
  • Tercihen , HONEYWELL, AXIS, GEUTEBRUECK, AVIGILON , BOSCH , DAHUA , SAMSUNG vb kamera - CCTV sistemi deneyimi olan (Güvenlik-CCTV  Sistemleri ağırlıklı Çalışacaklar için.) 
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan,
  • Tercihen B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olan, aktif araç kullanabilen,
  • Özverili ve öğrenmeye açık,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli,
  • Ankara’da ikamet eden.(istanbul projelerimiz için İstanbul'da Anadolu Yakası Tercihen Maltepe,Küçükyalı,Pendik ve civarı semtlerde ikamet eden.)

takım arkadaşları aramaktayız.
 

İş başı yaptırılacak takım arkadaşlarımız devam eden  projelerimizde görevlendirilecekler , eğitimleri uygulamalı olarak iş başında , iş programına da bağlı olarak eğitim salonumuzda yapılacaktır.


EMES hakkında :


EMES 1996 yılında Ankara Merkezli olarak  kurulmuştur. Ankara Merkez bürosuna ek olarak İstanbul Tuzla'da  Marmara Bölge Şubesi  ile de hizmet vermektedir.

Türkiye'de ve yurt dışında :  Endüstriyel Tesisler,Muhtelif Enerji Tesisleri ,  (Jeotermal , Hidroelektrik, Kombine Gaz Çevrim vb Santraller), Rafineriler,İlaç fabrikaları , emir Çelik Sanayiine vb çok  farklı sektör ve ölçekte Fabrikalar, Havaalanları,Uçak Bakım ve Onarım Hangarları ; Hastaneler, Okullar, Oteller,  Bankalar; farklı ölçekte Kamu Binaları ,Elçilik Binaları, Karma (Konut-İşyeri-AVM) projeler, Askeri Üsler , Üniversite Kampüsleri vb sektörlerde;  Bina Zayıf Akım ve Otomasyon Sistemlerinin gerçekleştirilmesinde,Akıllı Bina Teknolojileri ve Sistem Entegrasyon Mühendisliği alanlarında uzmanlaşmıştır

 

-1999 yılından bu güne kesintisiz SIEMENS Bina Teknolojileri Bölümü Yetkili Çözüm Ortağıdır.

-SIEMENS DESIGO-CC İklimlendirme HVAC Kontrol ve Bina Otomasyon,CERBERUS-PRO Yangın İhbar ve Kontrol , KNX Aydınlatma Konfor Otomasyonu , Anons-Ses ,Geçiş Kontrol ve Güvenlik Sistemleri kurar .

 

-EMES 2014 KNX PROJE YARIŞMASI - Enerji Verimliliği Kategorisi Birincilik Ödülü Sahibidir.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta) Rusça(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)
B sınıfı

Zayıf Akım Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Zayıf Akım Teknisyeni Zayıf Akım Teknisyeni Maaşları Zayıf Akım Teknisyeni Nasıl Olunur? Zayıf Akım Teknisyeni Nedir? Zayıf Akım Teknisyeni İş İlanları
Hakkımızda

EMES hakkında ;EMES 1996 yılında, endüstri tesisleri ve orta ve büyük ölçekli binaların ; Yangın Algılama İhbar ve Kontrol Sistemleri ,Gazlı Söndürme

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba.

Zayıf Akım Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Zayıf Akım Teknisyeni Zayıf Akım Teknisyeni Maaşları Zayıf Akım Teknisyeni Nasıl Olunur? Zayıf Akım Teknisyeni Nedir? Zayıf Akım Teknisyeni İş İlanları