warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

402 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

402 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ESBAŞ Front-End Developer Arıyor!

Ege Serbest Bölgesi 1990 yılından bu yana bir özel sektör kuruluşu olan ESBAŞ tarafından kurulup işletilmektedir. İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan Ege Serbest Bölgesinde bugün itibarıyla 76’sı yabancı olmak üzere toplam 171 firma faaliyet göstermektedir. Bir üretim Serbest Bölgesi olan Ege Serbest Bölgesinde ağırlıklı olarak havacılık ve savunma sanayi, elektronik-elektronik, otomotiv, makine imalat ve montajı, enerji, tekstil, gıda işleme ve paketleme gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalar yer almaktadır. Ege Serbest Bölgesinde yaratılan istihdam yaklaşık 21.000 kişidir. Türkiye'deki 18 serbest bölgede yaratılan toplam istihdamın ve yatırımın 1/3' ü Ege Serbest Bölgesinde bulunmaktadır.

ESBAŞ’ın en önemli hedefi, uzun dönemli ve sürdürülebilir kamu yararı sağlama bilinci ile Türkiye’nin ve dünyanın örnek bir sanayi bölgesi olan Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların memnuniyetini sağlayacak hizmetleri geliştirip sunmak, faaliyet alanlarının hizmet kalitesini sürekli geliştirmektir. ESBAŞ, uygulanan yönetim sistemleri ile sürekli iyileştirmeyi hedefleyerek, firmalara en yüksek faydayı sağlayacak hizmetleri sunmaktadır. ESBAŞ, Ege Serbest Bölgesi’nde tüm altyapı ve gerekli üstyapı yatırımları, telekomünikasyon, enerji, su, doğalgaz, yükleme, boşaltma, nakliye, elleçleme ve 24 saat destek hizmetleri ile itfaiye, yemek ve tüm belediyesel hizmetleri vermektedir. Tek hizmet noktası olmasının sağladığı hız ile bölge firmalarının zaman kaybını önleyerek faaliyetlerine yoğunlaşmasını sağlamaktadır. ESBAŞ’ın vizyonu Ege Serbest Bölgesini alanında Mükemmeliyet Merkezi yapmaktır. 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin lisans eğitimi veren ilgili bölümlerinden mezun
  • React konusunda en az 3 yıl tecrübe sahibi
  • React ile modern ve etkileşimli kullanıcı arayüzleri tasarlamak ve geliştirmek.
  • Agile çalışma metoduna yatkın, Jira, GIT vb. platformları hakkında deneyim sahibi
  •  Proaktif, çözüm odaklı ve yenilikçi yaklaşım.
  • Takım üyeleriyle sürekli iletişim halinde olmak ve projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunmak.
  • En iyi kullanıcı deneyimini tasarlama konusunda hassasiyetinin bulunması
  • Web Servisler ve WEB API’lerle çalışmış
  • İletişim, analiz ve ikna konularında yetkin
  • Güvenli Kod Geliştirme konularına hakim (JWT vb.), Bilgi Güvenliği hususları konusunda genel bilgi sahibi


İşin Tanımı

  • Şirket genelinde kullanılan özel yazılımların bakım, idame, güncelleme, problem giderilmesi faaliyetlerini yönetir.
  • Kendisinden talep edilen yazılım gereksinimlerinin analizini gerçekleştirir, yazılım sürecini projelendirerek bu süreçte faydalı olacak proje dokümanlarını hazırlar, ihtiyaç duyulan yazılımı geliştirir.

  • Şirket özel yazılım kullanıcılarına özel uygulamalar ile ilgili gerekli dokümantasyonu sağlar ve gerektiğinde eğitim ve sunumlar düzenler.
  • Şirket web ve intranet sitesi bakım ve güncellemelerini yapar, birimlere özel güncelleştirmelerin birimler tarafından gerçekleştirilebilmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştirir, gerektiğinde yeni site hazırlar veya hazırlanması çalışmalarına katılır.

  • Takımındaki çalışanların teknik sorumluluklarını ve görev dağılımlarını yazılım hizmetlerini en uygun biçimde karşılayacak şekilde gerçekleştirir.

  • Yazılım hizmetlerin kapasite ve performans raporlarını inceler, performans kayıplarını önleyici faaliyetlerin gerçekleştirilmesine öncülük eder, muhtemel ek kapasite ihtiyaçları hakkında öngörülerde bulunur.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Uzmanı Yazılım Uzmanı Maaşları Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Uzmanı Nedir? Yazılım Uzmanı İş İlanları

Yazılım Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Uzmanı Yazılım Uzmanı Maaşları Yazılım Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Uzmanı Nedir? Yazılım Uzmanı İş İlanları