warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Konstrüktör / Teknik Ressam

Esmak Makine San. Dis Tic. Ltd

Düzce(Çilimli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

155 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

155 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Esmak, 2002 yılında otomotiv sektöründe faaliyete başlamıştır. Düzce iline bağlı Çilimli ilçesinde 7.500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 13.600 metrekare açık alana sahip üretim tesisleri ile Afrika, Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya’daki müşterilerine hizmet veren bir dış ticaret, mühendislik ve üretim firmasıdır. Esmak’ın ana faaliyet alanları, kamyon ve otobüs üretim sanayisinin ihtiyaç duyduğu farklı ürünlerin ve komponentlerin üretimi & tedariki & satışı olup, ticari araç ana sanayisinin ihtiyaç duyduğu mühendislik ve üst yapı çözümlerini sunmaktadır.

Esmak, ülkemizde daha çok istihdam, daha çok yatırım ve daha çok ihracat için sadece ticaret değil bir etiği temsil etmektedir. Bu yaklaşımın gereklerini ortaya koyabilmek çabasıyla şirket ortakları ve çalışanlarıyla gayret göstermektedir. Vermiş olduğu hizmetlerin başarıya ulaşmasının temelinde insan kaynağını gören şirketimiz, çalışanların mutluluğu ve aidiyeti için gereken hassasiyet ve özeni göstermekten ve bir aile sıcaklığı içinde iş süreçlerini icra etmekten son derece memnuniyet duymaktadır.

Her geçen gün hem teknolojik hem de insan kaynağı yönünden gelişen şirketimiz, organizasyonel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Düzce’de bulunan üretim tesislerinde görevlendirilmek üzere “Konstrüktör / Teknik Ressam” pozisyonunda ailemizin üyesi olacak bir takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.

 

Nasıl Bir Takım Arkadaşı Arıyoruz?

·       Tercihen üniversitelerin Makine/Otomotiv/Konstrüksiyon Öğretmenliği bölümlerden mezun olan,

·       Metal (sac) sektöründe deneyimli,

·       Ürün dosyası hazırlama (PPAP), prototip/numune takibi ve teknik resim çizim konularında deneyimli,

·       AutoCad (2D) ve SolidWorks / Catia V5 (3D) programlarına hakim,

·       Kaynak uygulamaları konusunda bilgi sahibi,

·       Ürün ağacı oluşturma faaliyetlerine destek olabilecek,

·       Seyahat engeli olmayan

“Konstrüktör / Teknik Ressam” arıyoruz.

 

Takım Arkadaşımızdan Ne Bekliyoruz?

·       Müşteri istek ve beklentilerinin en iyi şekilde karşılanması için gerekli proses tasarımını yapmak, ilgili teknik dokümantasyonu hazırlamak, Revizyon süreçlerini yansıtmak, güncelliğini muhafaza etmek ve ilgili birimlere kontrollü dağıtımını yapmak

·       Tüm mamuller için  montaj resimlerini çizmek, operasyon kartlarını ve kontrol planlarını hazırlamak, ilgili birimlere yayınlamak.

·       Bütün mamullerin Üretim Planlama Yöneticiliği ile iş birliği yaparak ürün ağaçlarını oluşturmak, belgelemek, gerektiğinde yayınlamak.

·   Yeni yapılacak ürünler için malzeme kalıp ve fikstür ihtiyaçlarını tespit etmek, ilgili birimlere yayınlamak, ilk numune yapımında kalıphane/bakım/numune şefliği ile iş birliği yapmak. Yeni parçalarda kalite kontrol bölümü ile özellik sınıflandırılması ve olası hata (FMEA) çalışmalarına katılmak.

·       Üretilmekte olan ürünlere ait numuneleri firma ve ürün bazında tasnif & takip etmek, kodlamak dokümante ve muhafaza etmek.


Seninle Enerjimiz Nasıl Tutar?

·       İş ve sosyal çevrenize saygı gösterdiğinizde

·       İşinizi yaşamının bir parçası olarak gördüğünüzde

·       Hem kişisel hem de şirketin ticari varlığının devamlılığını önemsediğinizde

·       Sorumluluk bilincinizle

·       Enerjik ve güler yüzlü oluşunuzla

·       Yenilikçi ve proaktif yaklaşımınızla

·       İş ve sosyal başarı için gelişmeye ve geliştirmeye açık oluşunuzla

Aday Kriterleri

3 - 25 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
B sınıfı

Konstrüktör Ressam pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Konstrüktör Ressam Konstrüktör Ressam Maaşları Konstrüktör Ressam Nasıl Olunur? Konstrüktör Ressam Nedir? Konstrüktör Ressam İş İlanları

Konstrüktör Ressam pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Konstrüktör Ressam Konstrüktör Ressam Maaşları Konstrüktör Ressam Nasıl Olunur? Konstrüktör Ressam Nedir? Konstrüktör Ressam İş İlanları