warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Elektrik, Enst. ve Kont. Sist. Müh. Takım Lideri

Exacons Proje ve Taahhüt A.Ş.

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

354 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

354 başvuru

Departman

Mühendislik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Elektrik, Enstrüman ve Kontrol Sistemleri Mühendislik Takım Lideri

NİTELİKLERİ:

·     Üniversitelerin Elektrik / Elektronik Mühendislik bölümlerinden mezun (tercihen yüksek lisans derecesi olan),

·     En az 5 yıl Elektrik, Enstrüman ve Kontrol Sistemleriüzerine Mühendislik ve Tasarım tecrübesine sahip (tercihen Petrol ve Gaz, Rafineri, Depolama ve Dağıtım Terminalleri üzerine),

·     Çok iyi derecede İngilizce ve tercihen ikinci bir yabancı dil bilen,

·     Teknolojiyi yakından takip eden, MS Office programlarına hakim,

·     Analitik düşünebilen ve iletişim becerisi kuvvetli,

·     Takım çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,

·     İnisiyatif alabilen ve sonuç odaklı,

·     Liderlik, yöneticilik ve koordinasyon, analitik düşünme, konulara pratik yaklaşım yeteneklerine sahip Ekip Arkadaşı.

 

SORUMLULUKLARI:

İstanbul’daki Merkez Ofisimizde çalışmak üzere;

·       Yönetimindeki Elektrik, Enstrüman ve Kontrol Sistemleri ‘Mühendislik / Teknik Destek’ Departmanının   koordinasyonunu sağlamak.

·       Yönetimindeki departmanda sürdürülen tüm faaliyetlerin; yasal gereklilikler, EXACONS SEÇ ve Kalite Politika ve Hedefleri, Değerleri ve Prosedürleri doğrultusunda yürütülmesini sağlamak.

·       Proje spesifikasyonlarına, kod ve standartlara ve yerel yasal gerekliliklere uygun olarak doğru sözleşme kapsamının tanımlandığından, uygun şekilde anlaşıldığından ve tasarlandığından emin olmak

·       Portföyde yer alan projelerin elektrik, enstruman ve kontrol sistemleri mühendislik ve tasarım işlerinden sorumlu olmak, maliyet, zaman ve risk yönetimini yapmak.

·       Projelerin başarıyla sonuçlanabilmesi amacıyla Proje Yönetim Ofis Müdürü, Proje Müdürü, Proje Koordinatörü ve Saha Müdürü’nü desteklemek.

·       EXACONS Entegre Yönetim Sistemi ile ilgili sistemin sürekliliğini sağlamak ve etkinliğini sürekli iyileştirmek için gerekli faaliyetlerde bulunmak.

·       Yeni açılan ihalelerde veya müşteriler tarafından talep edildiğinde gerekli olan teknik ve ticari teklif dosyalarının hazırlanmasında Elektrik, Enstrüman ve Kontrol Sistemleri yönünden gerekli destek ve koordinasyonu sağlamak

·       Proje aktiviteleri kademeli maliyet tahminleri için Elektrik, Enstruman ve Kontrol sistemlerine ait CTR (Maliyet-Zaman-Kaynak) tablolarını oluşturmak.

·       İşin yürütülmesi için iş takvimi ve planlarının geliştirilmesinde yardım sağlamak.

·       İş kapsamını ve teknik gereksinimleri belirlemek ve/veya doğrulamak, gerekli durumlarda alt yüklenici talebi oluşturmak, alt yüklenici sözleşmelerinin teknik olarak oluşturlmasına destek olmak.

·       İlgili mühendislik dokümanlarını; kontratsal gereksinimler, ilgili uluslararası, EN ve Türk standartlarına / yönetmeliklerine / prosedürlerine göre incelemek.

·       Kalite ve SEÇ Planlarının sahada uygulanmasında Proje Yönetim, Kalite ??ve SEÇ ekiplerine tam destek sağlamak.

·       Proje planlama ve maliyet kontrolü için Proje Kontrol Departmanına tam destek sağlamak.

·       Yönetimindeki ekibin mesleki ve kişisel gelişim ihtiyaçlarını takip etmek ve gerekli aksiyonların alınmasını sağlamak.

·       Şirketin Entegre Yönetim Sistemi’ne uygun şekilde sözleşme ve satınalmaya ilişkin prosedür, talimat, şartname vb. dokümantasyonunu oluşturmak ve bunları sürekli geliştirmek.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

Elektrik Proje Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Elektrik Proje Mühendisi Elektrik Proje Mühendisi Maaşları Elektrik Proje Mühendisi Nasıl Olunur? Elektrik Proje Mühendisi Nedir? Elektrik Proje Mühendisi İş İlanları

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt

Hakkımızda

Headquartered in Istanbul, Turkey, EXACONS is a specialized project delivery and contracting company with vast global experience in delivery of highly

Şirket Sayfasına Git

Elektrik Proje Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Elektrik Proje Mühendisi Elektrik Proje Mühendisi Maaşları Elektrik Proje Mühendisi Nasıl Olunur? Elektrik Proje Mühendisi Nedir? Elektrik Proje Mühendisi İş İlanları