warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ürün Müdürü

Farmasi Kozmetik

İstanbul(Asya)(Çekmeköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

236 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

236 başvuru

Departman

Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Job Description


  • Diagnose and analyze brand, market and competitors through gathering competitive information, identifying drivers and refining segmentation according to customer needs
  • Follow the realization of the sales, distribution and market share performance of the brand according to the targets.
  • Coordinate the development of sales objectives, strategies, advertising, promotion programs and market research activities and ensure their execution
  • Provide direction to the field in order to facilitate goal-setting process in line with corporate goals, monitor progress, measure results

Qualifications/Requirements


  • University degree from reputable universities
  • Minimum 10 years of experience as a Marketing or  Product Manager
  • Preferably experience in e-commerce, manufacturing, consumer, FMCG or cosmetics sectors
  • Excellent command of English
  • Commercial mindset with strong analytical skills
  • Excellent communication skills, internal & external
  • Hands-on experience for new product/brand launches/relaunches


FARMASİ HAKKINDA


Türkiye’nin lider doğrudan satış ve üretim firması Farmasi’nin temelleri 1950 yılında kendini bilime ve ilaç üretmeye adayan Dr. Cevdet Tuna ile atıldı. Dr. C. Tuna, Almanya Goethe Enstitüsü’nde Tıp Eğitimi sonrası Türkiye’ye dönüş yaptı ve 1950 yılında Tan Laboratuvarlarını kurdu. Geliştirdiği yüzlerce farklı formülde ilaç üretimi yaptıktan sonra kimyevi hammadde tedarik etmek üzere Tan Ecza Deposu’nu kurarak 14 bin eczacı müşteriye hizmet verdi. Dr. C. Tuna, oğlu Hakan Tuna ile 1985 yılında kozmetik ve kişisel bakım sektörüne girdi.


Likit ürün üretimi yaparak sektörde varlığını sürdüren ve ihracattaki büyük başarısıyla Tan-Alize Kozmetik, ek yatırımlarla büyümeye devam etti. 2003 yılında Farmasi ve Dr. C. Tuna markası doğdu. İhracat pazarında birinci olan Farmasi 2010 yılında doğrudan satış sistemine geçti.


Farmasi, ürünlerini İstanbul Ömerli’de bulunan 200.000 m² büyüklüğü olan ve günlük 1 milyon üretim kapasitesi bulunan tesisinde son teknoloji dijital makinaları kullanarak üretiyor. Zengin ürün çeşitliliğiyle her zevke ve ihtiyaca yönelik makyaj, cilt bakım, saç bakım, kişisel bakım, parfüm, gıda takviyesi, Dr. Cevdet Tuna’dan özel formüllü doğal bileşen kullanılan ürünler ve Mr. Wipes markalı ev temizlik ürünleriyle ürün gamını her geçen gün genişleterek dünyada 5 kıta 125 ülkede tüketici ihtiyaçlarına çözüm buluyor.


Farmasi, Farmasotik; ilaç kalitesinde kozmetik üretim anlayışıyla, insan sağlığını koruyan, çevre dostu, yüksek kalite standartlarında ve son teknolojiyle geliştirilmiş 2 bini aşkın ürün portföyü ve kazanç fırsatlarıyla herkesin hayatına ve hayallerine dokunabilen eşsiz bir deneyim sunar.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

FARMASİ KOZMETİK HAKKINDA Türkiye’nin lider doğrudan satış ve üretim firması Farmasi’nin temelleri 1950 yılında kendini bilime ve ilaç üretmeye

Şirket Sayfasına Git

Ürün Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Müdürü Ürün Müdürü Maaşları Ürün Müdürü Nasıl Olunur? Ürün Müdürü Nedir? Ürün Müdürü İş İlanları