warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Departman

Başvuru Sayısı

440 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Üst düzey yönetici

Başvuru Sayısı

440 başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ŞİRKET PROFİLİ:

FARMAVET INTERNATIONAL, hayvan besleme alanında 1983 yılından beri hizmet vermektedir. Tamamen kendi geliştirdiği ve ürettiği yem ve su katkılarını hem Türkiye pazarına sunmakta hem de Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika'daki 30'a yakın ülkeye ihraç etmekte ve her yıl Dünya'nın en büyük sektörel etkinliklerinde yer almaktadır.

Bugün, Manisa Salihli OSB'de 22.000 m2 fabrika alanlarına sahip grubun, hali hazırdaki üretim tesisleri, ISO 9001, ISO 22000, ISO 10002 dışında, Avrupa Yem Hijyeni Kalite Standardı olan GMP+ belgesi sahibidir. Yem Katkıları, premiksler, yem maddeleri ve tamamlayıcı yemler alanında farklı fiziksel formlardan (toz, likit, pelet, granül, flake) ve tüm çiftlik hayvanlarına kullanımlarına göre sınıflandırılmış olan geniş bir ürün listesine sahiptir.

Her geçen yıl büyümeye devam eden firma, yatırımlarını arttırmakta ve yeni Ar-Ge projeleri ile hibe destekleri kazanmaktadır. 2019 yılında hem Zafer Kalkınma Ajansı hem de KosGeb destekleri ile yeni üretim hatlarını kuracak olan firmanın son teknoloji Kalite Kontrol Analiz cihazlarından, etken madde üretim hatları projeleri tüm hızıyla sürmektedir. İzmir ve İstanbul da kendi ofisleri, Erzurum Atatürk Ünivesitesi TEKNOKENT te kurulu Ar-Ge şirketi de mevcuttur. Türkiye'nin en büyük hayvansal gıda markaları, yem fabrikaları ve köklü çiftlikleri ile çalışan firma aynı zamanda bölgesel bayileri ve Veteriner Klinikleri ile Türkiye'nin her bir ilindeki son kullanıcılar ve aile çiftliklerine dahi ulaşmayı hedefler.

Yem katkıları sektöründe uluslararası alanda marka bilinirliği yüksek, üretim tesisleri ve yatırımları ile seçkinleşen, ürün gamı ile de kanatlı sektöründen, büyük-küçükbaş sektörüne, balıkçılıktan, pet hayvanlarına kadar geniş yelpazeye sahip olan ve bu kadar uzun yıllara dayalı kurumsal geçmişi olan Türkiye'de kurulu tek firmadır.

İŞ TANIMI:

  1. Satış planlaması,satış organizasyonu,satış bütçelemelerini, satış programlarını hazırlar, potansiyel pazar analizleri ile satış hedeflerini yoğunlaştırır.
  2. Satış personelinin seyahat programlarının yapılmasına bizzat katılır ve programları onaylar,programların uygulanmasını sağlar,denetler. Saha personelinin yaptığı harcamaları kontrol eder uygunsa onaylar. ,müşteri risklerini en aza indirgeyerek riskleri banka teminatları veya finansman departmanının kabul ettiği diğer teminat araçları ile kontrol altına alır.Satış programlarını realize eder bu süreçte satın alma , depo ve sevkiyat ile koordinasyon içinde bulunur.
  3. Bilimsel Çalışma Grubunda bulunan ve şirketimize dışarıdan hizmet veren uzmanlarla sıkı bir iletişim içerisinde bulunur , satış hedeflerinin gerçekleştirilebilmesi için kendilerinden yardım ister ve teknik hizmetleri şirketimizde görevli teknik arkadaşlar ile birlikte koordine eder.
  4. Satış elemanlarının çalışmalarını denetler, birlikte müşteri ziyaretleri yaparak müşteri ilişkilerini yerinde görür ve geliştirir. Finansal olarak tahsilatı riskli görülen müşterilere sevkiyat yapılmasını engeller.
  5. Aylık minimum 12 gece diğer şehirlerde konaklayarak satışların maksimum düzeye ulaşmasını sağlar. Bu seyahatler her ay düzenli olarak satış elemanlarımızın çalışma yaptığı potansiyel müşterilerin olduğu şehirlere düzenlenir.
  6. Yıllık sempozyum düzenlenmesi ve lokal bölgelerde seminer düzenlenmesi konusunda önceden planlar yaparak, hedeflenen kitlenin katılmasını sağlar.
  7. Günlük, haftalık periyodik raporlama yaparak üst yönetime iletir.


ARANAN ÖZELLİKLER:
 

  1. YEM VE SU KATKILARI PAZARINDA MİNİMUM 10 YIL DENEYİMLİ KAZAN KAZAN FELSEFESİ İLE DOLGUN ÜCRET VE AĞIRLIKLI PRİME DAYALI BİR SİSTEMDE ÇALIŞABİLECEK SATIŞ MÜDÜRÜ ARAMAKTADIR.
  2. ADAYLARIN MERKEZ OFİSİMİZ AYDINLI TUZLA ADRESİNE YAKIN BÖLGELERDE İKAMET EDİYOR OLMASI , ÖNEMLİDİR
  3. ADAYLARDA ARANAN MESLEKİ EĞİTİM VETERİNER HEKİM VEYA ZOOTEKNİST OLMALARIDIR.
  4. Şirketin satış politikası ve satış programları çerçevesinde yapılacak toplu satışlarla kar maksimizasyonunu sağlaması ve satış teknik ve taktikleri ile potansiyel piyasada seçeceği hedef pazarlarda penetrasyonu geliştirmesi,
  5. Müşteri ilişkilerine önem veren,
  6. Seyahat engeli olmayan,
  7. Satış planlamalarını yapabilecek,
  8. Ekibini hedef doğrultusunda ve şirket bütçeleri çerçevesinde seyahatlerini planlamalı ve koordine olmalarını sağlayacak,
  9. İletişim becerileri yüksek, 


adayların Nisan 2019 bitmeden bu pozisyona, hem CV leri hem de kendilerini ve hedeflerini anlatan bir ön yazı ile başvurmaları uygundur.  

Aday Kriterleri

10 - 15 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Müdürü Satış Müdürü Maaşları Satış Müdürü Nasıl Olunur? Satış Müdürü Nedir? Satış Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Hayvan Besleme Ürünlerinde Türkiye'nin Dünya Markası1983 yılında Pethask Tarım Hayvancılık A.Ş.’yi kuran ekip, 9 yıl içinde hayvan besleme ve sağlığı

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane.

Satış Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Müdürü Satış Müdürü Maaşları Satış Müdürü Nasıl Olunur? Satış Müdürü Nedir? Satış Müdürü İş İlanları