warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Suryapı Avm Mağaza Müdür Yardımcısı/Süpervizörü

FAST SPOR MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ

Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 5 yıl arası

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

345 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

345 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Fast Spor’un ana franchise operasyonunu yürüttüğü dünyanın en büyük ana spor markalarından birinin Sur Yapı Marka Avm de bulunan sezon Mağazası için Mağaza Süpervizörü pozisyonu. 


Sorumlu olduğu mağazanın kısa ve uzun vadeli stratejik ve etkin planlamalarıyla, gider/masraf dengesi kontrolüyle, doğru / etkin satış ve hizmet odaklı bir yaklaşımla satış, ana performans göstergeleri ve karlılık hedeflerini sürekli olarak yakalamasını veya aşmasını sağlamak.

Temsilciliğini yaptığımız ikonik markanın değerleri ve yüksek hizmet standartları gereğince, mağaza içerisinde, sürekli olarak yüksek standartlarda ve kaliteli müşteri servisi sağlanmasından sorumlu olmak.

Yüksek performanslı ve sonuç odaklı mağaza satış danışmanı istihdam edilmesi, eğitimi, geliştirilmesi ve yedekleme planlamasında Mağaza Müdürü’ne ve Müdür Yardımcısı’na yardımcı olmak.

-Mesai süresinin minimum %90'ını, satış alanında müşteriler ile ilgilenerek, satış gerçekleştirerek ve çalışanlara mentörlük/koçluk yaparak geçirmek.

-Mağaza Müdür Yardımcısı’nın olmadığı zamanlarda ve durumlarda Mağaza Müdür Yardımcısı’nın benzer görevlerini üstlenmek.

-Global standartlarımızın doğası gereği bütün müşterilere en yüksek seviyede hizmet sağlarken, verilen hedefler doğrultusunda karlı bir mağaza yaratmak amacıyla, kişi başı maliyet hesaplamasının farkında olarak satış odaklı bir planlama yapabilmek.

-Hem Fast Spor hem de temsil edilen global marka tarafından uygun görülen tüm eğitim programlarının başarılı bir şekilde tamamlamak ve tamamlanmasını sağlamak.

-Mağaza içerisindeki ticari aktiviteleri arttırmak ve satışta daha etkin olabilmek amacıyla ilgili müşteri profillerini, satın alma trendlerini ve rekabet bilgilerini analiz etmek ve raporlamak için mağaza müdürü ya da müdür yardımcısına destek olmak.

-Kayıp/Zarar önleme eğitimlerini ve bununla ilgili önleyici faaliyet programlarını uygulamak, yönetmek, izlemek ve bununla doğrudan sorumlu olmak.

-Mağaza için verilen bütün envanter ve stok hedeflerini yakalamak veya aşmak; Belirli periyotlarda yapılacak olan fiziksel envanter sayımlarını izlemek ve yönetmek.

-Mağazaya giriş ve çıkış yapan ürünlere yönelik bütün işlemlerin prosedüre uygun bir şekilde gerçekleştirilmesinden ve ilgili yönetim sistemlerine işlenmesinden doğrudan sorumlu olmak.

-Ürünlerle ilgili ortaya çıkabilecek bütün fırsatları yönetmek ve bağlı bulunduğu yöneticiyi söz konusu fırsatlar ile ilgili olarak bilgilendirmek, gerekli durumda raporlamak.

-Belirlenecek bütçeler çerçevesinde ve ilgili politika, yönerge ve prosedürlere uygun olarak mümkün olan pazarlama amaçlı aktivitelerin yapılması, etkinliklerin düzenlenmesini ve yönetilmesi hususunda mağaza müdürüne destek olmak.

-Temsilciliği yapılan ikonik markanın pazarlama ve VM (Görselleştirme) sorumluları ile ile güçlü bir etkileşim içinde olmak

-Mağaza Müdürü gerekli gördüğü takdirde, Mağaza dışı eğitimlere ve pozisyonla ilgili toplantılara katılabilmek ve gerekirse seyahat edebilmek.

-Ürün değişim ve kasadaki ürün iadelerinin doğru bir şekilde işlenmesinden, Kasa / POS sisteminin prosedürlere uygun ve doğru şekilde uygulanmasından, satın alma ve masraf tutanak, makbuz ve formlarının eksiksiz ve düzgün bir biçimde teslim edilmesinden, tanımlanan belirli indirimlerin doğru şekilde uygulanmasından, ayrıca izin verilen personel satışlarının ilgili politika ve prosedürlere göre yapılmasından sorumlu olmak.

-Mağaza için planlanan ve belirli periyotlarda değişkenlik gösteren tüm görsel düzenlemelerin uygulanması ve korunmasını sağlamak, aynı zamanda mağazanın görsel sunumunu koruyup ilgili ikonik markanın standartlarının daima sağlandığından veya aşıldığından emin olmak.

-Mağazanın fiziksel durumunu, ilgili kılavuz ilkeler doğrultusunda korumak, temiz tutmak ve bakım ihtiyaçlarını zamanında bildirmek.

-Sağlanacak yerel ve global tüm politikalara ve prosedürlere, operasyonel ana yetkinliklere ve temel sorumluluklara uymak.

-Tüm mağaza çalışanları ve müşterileri için ilgili iş güvenlik yönetmeliklerine ve prosedürlerine uygun emniyetli çalışma ortamı sağlayacak tüm gereklilikleri yerine getirmek.

-Hafta sonları, akşamları, resmi tatiller de dahil olmak üzere, esnek çalışma saatleri içerisinde çalışmak (fazla mesai gerektirebilecektir).

İş Tanımı

Müşteri hizmetine/yaklaşımına öncelik ve önem veren bir perakende ortamında (mümkünse spor/aktif giyim veya ayakkabı alanında), geçmiş performansta iyi sonuçların alındığı, minimum iki yıllık benzer tecrübe.

-Satış hedeflerini gerçekleştirme ve aşma konusunda kendisini kanıtlamış (önceki işin de prim bazlı olması tercih edilir), yüksek kalitede müşteri hizmeti sağlama kabiliyeti, karmaşık sorunları çözüme kavuşturma kabiliyeti, etkili iletişim kurma kabiliyeti, büyük gruplara bilgi sağlayabilme yetisi

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Mağaza Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdür Yardımcısı Mağaza Müdür Yardımcısı Maaşları Mağaza Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Mağaza Müdür Yardımcısı Nedir? Mağaza Müdür Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

Fast Spor Malzemeleri LTD. ŞTİ. birçok farklı yerli ve uluslararası kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapmış üç girişimci tarafından kurulmuştur. Fas

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Mağaza Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdür Yardımcısı Mağaza Müdür Yardımcısı Maaşları Mağaza Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Mağaza Müdür Yardımcısı Nedir? Mağaza Müdür Yardımcısı İş İlanları