warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir(Gaziemir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Years of Experience

1 - 3 years of experience

Department

Engineering

Engineering

Application Count

314 application

Job Type

Full-Time

Years of Experience

1 - 3 years of experience

Application Count

314 application

Department

Engineering

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Statükoya meydan okumaktan ilham alıyor musunuz? Sonuçları yönlendiren işbirlikçi ortamlarda başarılı mısınız? Eğer öyleyse, Gates sizin için olabilir.

Gates, uygulamaya özel akışkan gücü ve güç aktarımı çözümlerinin lider üreticisidir. Sürekli olarak müşteri beklentilerini aşan çözümler tasarlamak için malzeme biliminin sınırlarını zorluyoruz.

Basitleştirelim mi? kayışları ve hortumları düşünün. Birkaç isim vermek gerekirse motosikletlerde, taşıma bantlarında, arabalarda, traktörlerde, karıştırıcılarda, elektrikli süpürgelerde, bisikletlerde ve 3D yazıcılarda bulunur. Çünkü neden hepsini yapmıyorsun?

Gaziemir Gergi tesisimize Test Analiz Mühendisi aranmaktadır. Bunun sizin için doğru fırsat olup olmadığını görmek için lütfen aşağıyı inceleyin!

 

SORUMLULUKLAR: 

Tekrarlanabilir, doğru, ilgili ve zamanında test verileri ve bilgileri sağlayan geliştirme ve doğrulama test planlarının oluşturulması, yürütülmesi, analizi ve raporlanmasından sorumludur. Test tekniklerinin geliştirilmesine, veri toplamaya, sonuçları analiz etmeye, sonuçları ve etkilenen paydaşlara tavsiyeleri içeren test raporlarını yazmaya yardımcı olun ve tasarım incelemelerine katılın. Maliyetleri azaltmak, test süresini kısaltmak, laboratuvar ve geliştirmeyi azaltmak için proaktif olarak sürekli iyileştirme projeleri başlatır ve uygular. döngü süreleri ve veri doğruluğunu artırır. Müşteri gereksinimlerini ve zamanlamasını karşılamak için birden çok Gates pozisyonunda ve tesisinde proje ekibi faaliyetlerine katılır. DVP&R test gereksinimlerinin hazırlanması. Test, prosedürler, yöntemler ve ekipman ve enstrümantasyonun değiştirilmesinden sorumludur.

  

NİTELİKLER 

Mühendislikte Lisans Derecesiİleri düzeyde İngilizce Test laboratuvarı ortamında 1-3 yıllık deneyim, Test ve proses ekipmanı tasarımı ve imalatıEnstrümantasyon bilgisi, ölçüm sistemleri ve ekipman özellikleriMekanik yetenek, dinamikler, güç aktarım bileşenleri ve uygulamaları (metaller, polimerler, plastikler ve kompozitler)DOE deneyimi, hata modu testi ve geliştirme süreciMicrosoft Office Suite becerileri, Microsoft Project dahilKişiler arası, sözlü ve yazılı ve sunum becerileriSolid planlama, organizasyon ve veri yönetimi becerileri CAD tasarım araçlarına aşinalık, çizim ve mekanik çizimleri anlamak

 NEDEN GATES?

 1911'de Denver, Colorado'da kurulan Gates, NYSE'de halka açık olarak işlem görmektedir. Çok çeşitli zaman dilimlerinde faaliyet göstersek de 'Tek Kapı' olarak faaliyet gösteriyoruz ve malzeme biliminin sınırlarını zorlamak gibi ortak bir amacımız var. Müşterilerimizin bugünün çeşitli zorluklarını çözmemizi ve yarının zorluklarını tahmin etmemizi sağlayan gerçek dünya deneyimini sunarak çalışanlarımıza yatırım yapıyoruz
 .
 Bu işin görevlerini yerine getirirken çalışanın sıklıkla oturması istenir; nesneleri, araçları veya kontrolleri parmaklamak, tutmak veya hissetmek için ellerinizi kullanın; ve konuşun veya duyun. Çalışanın bazen ayakta durması, yürümesi, elleri ve kolları ile uzanması gerekir. Çalışan sık sık 40 pound'a kadar kaldırmalı ve/veya hareket ettirmelidir. Bu işin gerektirdiği özel görme yetenekleri, yakın görüşü içerir. Gates, Fırsat Eşitliği ve Pozitif Eylem İşverenidir ve tüm işe başvuranlar ve çalışanlar için eşit istihdam fırsatları sağlamayı taahhüt eder. İstihdam kararları, ırk, cinsiyet, renk, din, yaş, engellilik, hamilelik, vatandaşlık, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, ulusal köken, korumalı gazilik durumu, genetik bilgi, medeni durum veya diğer hususlara bakılmaksızın işle ilgili nedenlere dayanmaktadır. kanunla tanımlanır.
 

 OLASILIKLARLA MÜDAHALE EDİYORSUNUZ?

Preferred Candidate

Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate)
Completed, Exempt

Test Analisti pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Test Analisti İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

Başvurunuzu veya özgeçmişinizi göndererek, aşağıdaki Gizlilik Bildirimini okuduğunuzu ve Gates Indus

Detaylı Bilgi

Test Analisti pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Test Analisti İş İlanları