warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Teknoloji Eğitim Uzmanı

Gizli Firma

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Teknoloji Ürün Direktörlüğü çatısı altında yapılanmış ürün ekibimiz yazılım, satış ve satış sonrası ekiplerle dirsek temasında çalışarak, çalıştığımız alanı, müşterilerimizi ve onların ihtiyaçlarını çok iyi şekilde anlamaya ve müşterilerimiz için en etkili ve verimli çözümleri geliştirmeye odaklanır.

Teknoloji ekibi olarak, geliştirdiğimiz ürünlerin müşterilerimizde yarattığı değere çok inanıyor ve bu değeri daha da artırmak için sürekli olarak çalışıyoruz. Tutkulu, girişimci ve takım çalışmasına inanan çalışma arkadaşlarından oluşan ürün ekibimizde üreteceğiniz fikirler ve sunacağınız katkılar kıdeminize göre değil, ortaya koyduğunuz faydaya göre değerlendirilir. 

Ekibimize katılacak Teknoloji Eğitim Uzmanı’ndan temel beklentimiz; şirketimizin  geliştirdiği ürün başta olmak üzere teknoloji ürünlerinin iç ve dış müşteri eğitimlerinin hedef ve kapsamını belirlemesi, tasarlaması ve uygun formatlarda sunmasıdır. Eğitimlerle ilgili geri bildirimleri toplamak ve analiz etmek, gerekli iyileştirmeleri sürekli olarak eğitim tasarımına yansıtmak gibi konular doğal olarak bu sürecin bir parçasıdır.

Eğitim Uzmanı’nın diğer bir önemli görevi, şirketin tüm teknoloji ürünlerinin dokümantasyonunu yapmak, dijital bilgi bankasını hazırlamak ve sürekli güncel tutulmasını sağlamaktır. Yeni çıkan ürün güncellemeleri ile ilgili iç-dış müşterilere yönelik bilgilendirme ve sunumların hazırlanması, ürünlerin daha etkin kullanılabilmesini sağlayacak önemli bir çalışmadır. Ürün dokümantasyonları / sunumları / bilgilendirme e-postaları hazırlanırken, destekleyici ekran görsellerinin, video anlatımlarının kullanılması da önemli olduğundan, bu tip dijital içerikler hazırlama araçlarında deneyimli olmak tercih sebebi olacaktır. 

Ürün ekibinin bir üyesi olarak, Eğitim Uzmanı’nın  ürünümüz başta olmak üzere teknoloji ürün ailesinin kullanımına ilişkin eğitimlerde / sahada gördüğü müşteri tepki ve geri bildirimlerinden yol çıkarak, ürün iyileştirme ve geliştirme fikirlerini ekibiyle paylaşmasını da çok önemsiyoruz.

 

Ne gibi beceri ve deneyimler bekliyoruz?

·       Eğitim alanındaki farklı disiplinlerle ilgili (öğretim tasarımı, eğitim teknolojileri, multimedya uygulama, yetişkin eğitimi) tecrübe sahibi

·       2+ yıl kurumsal eğitmenlik deneyimi

·       Çok iyi derecede organizasyon ve sunum becerisine sahip

·       Teknolojiye meraklı, dijital ürünler, İnternet teknolojileri gibi konulara aşina

·       E-öğrenme, kurumsal öğrenme, dijital dönüşüm, yeni teknolojiler gibi alanlara ilgi duyma ve bu alanlarda gelişime hevesli olma

·       Teknik konuları teknik olmayan bir dille ve örneklendirerek anlatabilme becerisi

·       Dijital içerik ve video üretim / düzenleme araçlarında kullanım deneyimi tercih sebebidir.

·       Çok iyi düzeyde İngilizce bilme (Ürün eğitimlerini İngilizce verebilecek ve İngilizce dokümantasyon yapabilecek seviyede)

·       Yurtiçi – yurtdışı seyahat engeli bulunmaması

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)

Kıdemli Eğitim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Eğitim Uzmanı İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Kıdemli Eğitim Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Eğitim Uzmanı İş İlanları