warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Glamorous Talents 2022 Staj Programı

Glamira

İstanbul(Avr.)(Bahçelievler)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

E-Ticaret

E-Ticaret

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

E-Ticaret

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kadın, erkek ve çocuklar için kişiselleştirilebilir, yüksek kaliteli mücevher üreten Almanya kuruluşlu bir lüks tüketim markasıyız.

GLAMIRA ailesi olarak 8 ülke ofisimiz, 76 online mağazamız ile 80’den fazla ülkeyekişiselleştirilebilir mücevher satıyoruz. Benzersizlik, kalite ve güven kavramlarını merkezimize alarak devam ettiğimiz yolda bünyemize kişiselleştirilebilir tekstil, deri, kozmetik ve ev aksesuarları ürünlerini de katıyoruz. 

E-Ticaret konusundaki profesyonelliğimizi global pazarda en çok tercih edilen mücevher üreticisi olma yolundaki vizyonumuz ile birleştirerek ve ürün yelpazemizi genişleterek ilerlediğimiz süreçte bizimle birlikte ilerleyen, herkes gibi gelişmeyi ve destek olmayı hedefliyorsan aramıza hoş geldin!

Glamorous Talents 2022 Stajyerlik Nedir?

Glamorous Talent 2022, öğrencilere öğrenimleri devam ederken, yaratıcı ve dinamik bir ekibin parçası olma ve e-ticaret sektöründe deneyim kazanmaları için onlara fırsat sunar. Glamorous Talent 2022 stajyerleri, Marka Yönetimi, Influencer Pazarlama, Performans Pazarlama, İnsan Kaynakları, Web Geliştirme, Müşteri Deneyimi, Sosyal Medya Yönetimi ve daha birçok alanda tecrübe kazanabilirler ve kariyer yolculuklarını çizebilirler. 

Glamorous Talents Neden Bir Stajdan Daha Fazlası?

Stajyerlerin ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine göre tecrübe kazanmaları amacıyla oluşturduğumuz farklı staj yolculukları var:

1- Dijital Pazarlama Programı

2- Social Media Expert Program

3- HR Expert Program

4- Designer Program

1.Dijital Pazarlama Programı

Merkez ofisimiz Türkiye’de olmasına karşın, e-ticaret alt yapımız ile birlikte 70’den fazla ülkede yani uluslararası bir pazarda yer alıyoruz. 

Bu nedenle, görünürlük ve ulaşılabilirlik bizim için çok önemli. Birbirinden farklı panellerde çalışmalar yürütmemizin sebebi de bu. Google, Facebook, Meta Business, Pinterest ve Reddit gibi bütün panellerde staj ile beraber eşsiz bir tecrübe kazanabilirsiniz. 

Tüm alanlardaki işleyişleri başlangıcından sonuna kadar görebilirsiniz, çünkü hepsini BİZ, kendimiz yapıyoruz. “Hangi işi yapsam?, O da yakın geliyor bu da yakın geliyor, Hangisi ile ilerlemeliyim?” gibi soruların var ise, Glamorous Talents 2022 ile her alanı görebileceksin. Dijital bir ajansta sadece bir alanı deneyimlemek yerine GLAMIRA’ da olan her alanı, her yönüyle görebileceksin. 

2.Social Media Expert Program

Glamorous Talents 2022 stajyerleri bu program sayesinde sosyal medyada bir gönderi oluşturmak için işbirliği yapan tüm departmanlarla birlikte çalışır. Fikir aşamasından başlayarak tüm süreçlere dahil olarak, kendi başlattığı bir işi sonuçlandırabilme deneyimine ulaşır. 

3.HR Expert Program

Bu program sayesinde Glamorous Talent’lar kadro ihtiyaçlarından başlayarak uygun adayın işe alınması sürecine kadar olan tüm sürece dahil olurlar. Örneğin, ilgili platformlara ilan hazırlanır. Adayların değerlendirilmesi süreci, mülakat aşamalarında İK ile beraber çalışır.

4.Designer Program

Glamorous Talents 2022 stajyerleri Designer Program ile 8 hafta bir staj programına dahil olurlar. Burada stajyer Takı Tasarım ve Koleksiyon Tasarım bölümleriyle entegreli çalışır. Hazırladığı tasarımlar değerlendirilir ve geri bildirimler verilir. Bu aşamada takım liderleri ve müdürler stajyere mentorluk yapar. Tasarımın onaylanması ile üretim sürecini de gözlemleme imkanı yakalar.

Maslak Türkiye ofisimizde, farklı departmanlar ile birlikte çalışma deneyimi elde etmek isteyen stajyerlerimizi arıyoruz. Uluslararası lüks tüketim ürünleri firmamızın bir parçası olmak ilgini çekiyorsa, hemen başvur!

Peki, bu pozisyon için nasıl bir stajyer arıyoruz ?

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinde 3. veya 4. Sınıf öğrencisi,

  • E-ticaret sektörüne ilgi duyan,

  • Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli,

  • Google Workspace veya MS Office bilen,

  • Haftanın minimum 3 günü destek sağlayabilecek,

  • İnsan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,

  • Staj programımıza dahil olan departmanların süreçlerine destek olacak.

Eğer bu niteliklere sahip olduğunu düşünüyorsan, zorunlu yaz stajın veya dönem stajın var ise, her gün vizyonumuza doğru bir adım daha atarken aramıza katılmanı istiyoruz. Aradığımız tam da sen olabilirsin!

Nasıl Fırsatlar Sunuyoruz?

  • Dünyada hızla büyüyen, E-Ticaret sektöründe deneyim fırsatı.

  • GLAMIRA’da 30’dan farklı dil ve kültürle; dünya görüşü.

  • Genç ve dinamik bir ekiple beraber şirket aktivitelerine sen de katıl!

  • Unvanlara değil, yeteneklere değer veriyoruz!

  • GLAMIRA Akademide ücretsiz olarak eğitim programlarına katıl, gelişimine sürekli katkıda bulun.

  • Glamorous Talents 2022 programına bağlı olarak; nerede mutluysan orada çalış.

  • Molanı kendine göre ayarla.

  • Kıyafet kodumuz: sen nasıl istersen!

  • Lokasyon bazlı aylık olarak tüm lezzetli yemek giderlerini karşılayacak SetCard ve yemekhane.

Tüm bunların yanında staj programında seni bekleyen bazı fırsatlar var!

Bunlar,

  • Staj programı boyunca başarılı olursan, stajının 1 haftasını yurt dışı ofislerimizden birinde tamamlama imkanı,

  • Staj programı başında belirlenen bir proje / vaka analizi ile farklı departmanlarla çalışma fırsatı kazanmak,

  • Mentorluk programı,

  • Mülakat provaları ve geribildirimler!

    Hepsi, sadece bir başvuru kadar yakın!

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Öğrenci)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Uzun Dönem Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzun Dönem Stajyer Uzun Dönem Stajyer Maaşları Uzun Dönem Stajyer Nasıl Olunur? Uzun Dönem Stajyer Nedir? Uzun Dönem Stajyer İş İlanları

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk / E-ticaret

Hakkımızda

GLAMIRA, kadın, erkek ve çocuklar için kişiselleştirilebilir takı üreten bir mücevher markasıdır. Biz, GLAMIRA olarak her bir mücevherin tıpkı onu tak

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Uzun Dönem Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Uzun Dönem Stajyer Uzun Dönem Stajyer Maaşları Uzun Dönem Stajyer Nasıl Olunur? Uzun Dönem Stajyer Nedir? Uzun Dönem Stajyer İş İlanları