warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir(Gaziemir, Güzelbahçe, Narlıdere, Bayındır, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Menemen, Seferihisar, Selçuk, Urla, Beydağ, Menderes(Cumaovası), Bornova, Çankaya, Çınarlı, Kemeraltı, Konak, Buca, Kordon, Pasaport, Mezarlıkbaşı, Karşıyaka, Basmane, Kapılar, Balçova, Kısıkköy, Çiğli, Şirinyer, Mersinli, Montrö, Bayraklı, Karabağlar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

415 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

415 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Önünüzde heyecan duyacağınız fırsatlar var ! Kendi gelişiminize yatırım yapmak istiyorsanız, GLOBAL EMEKLİLİK ‘ tam da aradığınız şirket. Burada GLOBAL EMEKLİLİK'in aracısı olmaktan gurur duyarak çalışacağınıza eminiz. Amacımız tüm çalışanlarımızın bireysel farklılıklarını ve değişik bakış açılarını en yüksek seviyede kullanmalarını sağlamaktır.

GLOBAL EMEKLİLİK' te tüm pozisyonlar için öncelikli aranan kriter; adayın öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık, istekli, dinamik, performans odaklı, yenilikçi, değişime açık ve öncülük eden bir takım oyuncusu olmasıdır. GLOBAL EMEKLİLİK değerleri ve vizyonu çerçevesinde lider yetiştirmeye odaklı bir yönetim felsefesiyle, bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için her türlü olanak yaratılır.

Kariyerini aktif satış üzerine kurmayı, bu alanda uzmanlaşmayı hedefleyen,

Yoğun çalışma temposunu enerjisinin kaynağı olarak gören,

İnsanlarla rahat iletişim kurabilen adaylar.


Not: Bu ilana yapmış olduğunuz başvuru yeterlidir, ayrıca e-posta veye telefon yoluyla başvuru yapılmamasını rica ederiz.Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Portföy Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Portföy Yöneticisi / Yönetmeni Portföy Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Portföy Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Portföy Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Portföy Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları