warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bakım Mühendisi (Yabancı Ortaklı)

HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ

İstanbul(Avr.), Tekirdağ(Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 99 yıl arası

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

413 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 99 yıl arası

Başvuru Sayısı

413 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yabancı ortaklı, yurtiçi ve ihracata yönelik beyaz eşya-otomotiv-elektrik elektronik vb. sektörler için plastik hammaddesi üreten, kurumsal müşteri firmamızın fabrikasında çalışacakBAKIM MÜHENDİSİ aranmaktadır. 

  • Üniversitelerin Makine Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak
  • İyi derecede İngilizce konuşabilen
  • MS. Office (Word, Excel, PP) programlarını iyi derecede bilen
  • Üretim firmalarının mekanik bakımda en az 3 yıl deneyimli olmak,
  • Pozisyondan Beklentiler: İşletmede kullanılan makine ve her türlü teçhizatın üretim faaliyetlerini kalite ve miktar olarak en üst düzeyde gerçekleştirebilmesini sağlamak adına gerekli bakım çalışmalarını planlamak ve uygulamak. 
  • Analitik düşünebilen, problem çözme yeteneği olan, iletişim ve koordinasyon yeteneği olan, ekip çalışmasına yatkın olmak    

Adayların Çorlu, Çerkezköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece, Silivri bölgesinde ikamet etmesi veya edebilecek durumda olması gerekmektedir.  

İŞ TANIMI:
 
1.    İşletmede kullanılan makine ve her türlü teçhizatın üretim faaliyetlerini kalite ve miktar olarak en üst düzeyde gerçekleştirebilmesi için gerekli önleyici ve kestirimci bakım çalışmalarını planlar ve uygulanmasını sağlar.
2.    Şirket bünyesinde bulunan Ölçme ve Test Cihazlarının kalibrasyon ölçümlerinin yapılmasında Sürekli Gelişim Müdürü’ne destek olur, doğrulamaların Bakım bölümü tarafından yapılmasını sağlar.
3.    Fabrika genelinde kullanılan elektrik, su, doğalgaz, mazot ve basınçlı havanın temin edilmesini ve sürekliliğinin sağlanması için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlar.
4.    Bakım atölyesi ve deposunun temiz ve düzenli olmasını sağlar.
5.    Gelişen teknolojiyi izleyerek üretimi nitelik ve nicelik açısından destekleyecek makine ve donanım seçiminde üstlerine yardımcı olur, gerektiğinde montajının yapılmasını ve bakım çalışmalarında çalışanlarına eğitimci olmak amacı ile bakım çalışmalarını gerçekleştirir.
6.    Bakım ve yedekleme için gerekli malzemelerin temin edilmesini, alternatif yedek parça ve servis veren firmaların araştırılması ve yedek parça giriş kontrol işlemlerini yapar.
7.     Bakım araçlarının sağlık ve güvenlik açısından sakınca oluşturmaması için gerekli önlemleri alır.
8.     Bakım kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasını sağlar.
9.    Bakımla ilgili verimlilik ve maliyet düşürme çalışmaları yapar.
10.Makine, yedek parça ve sarf malzemelerinin ihtiyaçlarını tespit etmekle sorumludur.
11.Çalışanların iş güvenliğinden sorumludur.
12.Mevcut yangın söndürücülerin aylık, altı aylık ve yıllık bakımlarını yaptırır.
13.Yangın söndürme cihazlarını kullanıma hazır halde bulundurur.
14.Kamera sistemi kurulum ve bakımının yapılmasını sağlar.
15.Bölüm faaliyetlerinin ISO 9001:2015, OHSAS 18001, ISO 14001:2015, ISO 27001:2013 ve ISO 50001 politikaları/ hedefleri ve sistemlerine uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlar.
16.İşletmenin yerleşim planları, acil çıkış planları, acil aydınlatma planları ve diğer gerekli çizimlerin ve revizyonların İSG Sorumlusunun belirttiği şekilde yapılmasını sağlar.
17.Yapılacak yatırımların projelendirilmesinde görev alır ve kabul edilenlerin uygulanmasını sağlar.

Başvurular gizli olarak değerlendirilecek ve geri bildirim yapılacaktır.

HUMAN KAPİTAL Türkiye İş Kurumu'nun 28.06.2019 tarih 228 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur. İş arayanlardan ücret alınması yasaktır

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Makine Bakım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Makine Bakım Mühendisi Makine Bakım Mühendisi Maaşları Makine Bakım Mühendisi Nasıl Olunur? Makine Bakım Mühendisi Nedir? Makine Bakım Mühendisi İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Plastik ve Ürünleri

Hakkımızda

Human Kapital kurulduğu 2005 yılından beri Orta ve Üst Düzey Yönetici İşe Alım, İşe Alım Danışmanlığı, Kurumsal Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri verm

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane.

Makine Bakım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Makine Bakım Mühendisi Makine Bakım Mühendisi Maaşları Makine Bakım Mühendisi Nasıl Olunur? Makine Bakım Mühendisi Nedir? Makine Bakım Mühendisi İş İlanları