warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bölge Satış Temsilcisi

İDEAL A.Ş

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

141 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

141 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz İdealiz!

İdeal A.Ş. olarak, hızlı tüketim sektöründe kişisel bakım, bebek bakım, sağlık ve anne çocuk sağlığı ürünleri alanında, 12 yılı aşkın bir süredir global ve çok uluslu şirketlerin Türkiye’ de ki ulusal distribütörlük yönetimi alanında en önemli iş ortağı konumundayız.

 Partneri olduğumuz Johnson&Johnson Consumer Health, Philips Avent gibi iş ortaklarımızın bütün markalarının bulunduğu satış kanallarında ve kategorilerde benzersiz ve yeni nesil iş modeli ile tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamayı misyon edindik. 

İdeal A.Ş seçkin ürün portföyü ile; saç bakım, bebek bakım, kişisel bakım, cilt ve vücut bakım, ağız bakım, güneş koruyucu, anne ve çocuk sağlığı, göz sağlığı kategorileri altında Ogx, Johnson’s, Neutrogena, Le Petit Marselias, Listerine, PizBuin, Avent, Acuvue ve Blink gibi birçok lider markayı bünyesinde barındırmaktadır.

Çalışmalarını tutkuyla sürdürmekte olan İdeal A.Ş., insan odaklı anlayışı ile kaliteli ve sağlıklı yaşamın gereği olan portföyündeki ürünlerin tüketiciye ulaşması noktasında satış, dağıtım ve tanıtımında bulunduğu sektörlerde ve kanallarda öncü şirket ve güçlü iş modeli ile her yaş grubundan insanın hayatına dokunmayı, iyileştirmeyi ve güzelleştirmeyi amaç edinmiştir.


Yol Arkadaşımızdan Neler Bekliyoruz?

İdeal olarak edindiğimiz misyon ve amaç doğrultusunda Ankara Bölge satış ekibinde  sorumlu olacak ve bu yolculukta bu yolu bizimle yürüyecek Satış Temsilcisi aramaktayız. 

Sorumluluk bölgesindeki lokal marketler, parfümeri ve diğer satış kanallarını yönetmek, yeni müşteri kazanımını sağlamak, aylık ve yıllık hedeflere uygun satış stratejilerini geliştirmek, realize etmek ve uygulamak. Müşterilere alternatif çözümler getirerek iş hacminin artmasını sağlamak. Sorumluluğundaki müşterilerde bulunabilirliğini maksimum düzeye getirerek, pazar payını ve dağılımını artırmak. Bunun için şirket ve kategori önceliklerine uygun iş planları geliştirmek. Bağlı olduğu yöneticiye istenilen raporları bir plan dahilinde sunmak. Rakipleri takip etmek ve bu doğrultuda uygun aksiyon planlarını hazırlamak. Müşterilerin çalışma koşullarının güncellenmesinde aktif rol oynamak. Ticari fonları en etkin şekilde kullanarak periyodik fon mutabakatlarını gerçekleştirmek. Müşteriler bazında ürün stok yönetimini gerçekleştirmek. 


Bu Yolculukta Nasıl Bir Yol Arkadaşı Arıyoruz?

Lisans mezunu

Hızlı tüketim sektöründe satış alanında en az 2 yıl deneyimli,

Bölgesindeki yerel zincir marketleri ve parfümerileri yönetmiş, referans verebilecek

MS Office programlarını etkin kullanabilen (Powerpoint, Excel, Word vb.)

Aktif olarak araç kullanan,

Seyahat engeli bulunmayan,

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

Sorumluluk alabilecek, risk yönetebilecek, analitik düşünebilen, dinamik yapıda, heyecanlı, işinde tutkulu, prezantabl, iletişim becerisi ve temsil yeteneği yüksek, ekip çalışmasına yatkın bir yol arkadaşı arıyoruz.

İşe Alım Sürecimiz

Başvuru

Başvuru Değerlendirme 

Yetkinlik Değerlendirmesi

Referans Görüşleri

Teklif

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf
B sınıfı

Bölge Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Temsilcisi Bölge Satış Temsilcisi Maaşları Bölge Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Temsilcisi Nedir? Bölge Satış Temsilcisi İş İlanları

Kozmetik / Dermokozmetik

Hakkımızda

2010 yılında kurulan İdeal A.Ş. başarı yolunda oluşturduğu stratejileri ve sahip olduğu marka değeri ile hareket ederek, kişisel bakım, ilaç ve hastan

Şirket Sayfasına Git

Bölge Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Temsilcisi Bölge Satış Temsilcisi Maaşları Bölge Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Temsilcisi Nedir? Bölge Satış Temsilcisi İş İlanları