warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ideasoft Dünyası Staj Programı

IDEASOFT YAZILIM SAN.VE TİC.A.Ş.

İstanbul(Asya)(Üsküdar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

712 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

712 başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


IdeaSoft Dünyasına Staj İmkânları ile Adım Atın!

E-ticaret alanında sağlam bir kariyer inşa etmek isterseniz Ideasoft stajı sizin için büyük bir fırsat sağlar. Staj başvurusu yaparak e-ticareti bu alanda Türkiye’nin önde gelen firmalarından birinde çalışarak öğrenebilirsiniz. Kariyerinizde yükselmeye öğrencilik yıllarınızda başlamak için IdeaSoft stajı programlarına başvurabilirsiniz.

Kimler IdeaSoft Stajına Başvurabilir?

Ideasoft stajı kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için uygundur. E-ticaret alanındaki staj programları, eğitimi iş tecrübesiyle birleştirme olanağı sağlar. Söz konusu eğitim programları üniversitelerin belli bölümlerinde eğitim gören öğrencileri kapsar. Örgün lisans eğitimine devam eden3. ve 4. sınıf öğrencileri IdeaSoft staj programına başvurabilir. Bu programlar, aynı bölümlerde eğitim gören yüksek lisans öğrencilerine de açıktır.

Öğrenmeyi seviyor ve iş hayatınıza iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız IdeaSoft stajı sizin için idealdir. Özel bir müfredata göre hazırlanan eğitim programları, iletişim becerileri yüksekvee-ticaret alanında bilgi ve deneyim edinme arzusunda olan öğrencileri iş hayatına kazandırmayı hedefler. Gereken özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız IdeaSoft stajı başvurusu yaparak kariyeriniz için iyi bir adım atabilirsiniz. 

IdeaSoft Stajı Üniversitelerin Hangi Bölümleri için Uygundur?

IdeaSoft e-ticaret alanında hizmet sağlayan bir firmadır. Staj programlarında da bu branşla ilgili eğitimler ve çalışmalar mevcuttur. Söz konusu eğitim programları, Ideasoft’un iş alanıyla bağlantılımühendislik bölümlerinde okuyan öğrencilere açıktır. Yazılım, bilgisayar gibi e-ticaret ile ilişkili mühendislik branşlarında eğitim gören öğrenciler bu programlara başvuru yapabilir. 

IdeaSoft Dünyası Staj İmkânı Sana Neler Sağlayabilir?

IdeaSoft staj programı, ilgili bölümlerde okuyan öğrencilere e-ticaret ile ilgili deneyim kazandırma amacı taşır. Bu eğitimlere katılarak branşla ilgili beceriler edinmek mümkündür. Söz konusu programlar, üniversitede alınan dersler ve eğitimler doğrultusunda kapsamlı bir iş tecrübesi kazanma olanağı sağlar. 

IdeaSoft, e-ticaret alanında Türkiye’nin önde gelen firmaları arasındadır. Şirket, online satış yazılımları ve optimizasyonları konusunda etkili çözümler üretir. IdeaSoft’ta staj yapmak Türkiye’nin e-ticaret alanında prestijli markalarından birinde çalışma olanağı sağlar. Eğitim programlarına katılım sağlayarak alanında deneyimli iş arkadaşlarıylakeyifli bir çalışma olanağı bulabilirsiniz.

Başarı değerlendirmesi IdeaSoft stajını avantajlı kılan özelliklerden biridir. Şirketin eğitim programlarında adil ve kapsamlı bir değerlendirme yapılır. Bu değerlendirmelerden iyi puan alan stajyerlerIdeaSoft’ta çalışma olanağı bulur. Eğitiminize uygun bir iş yaparak becerilerinizi geliştirmek ve bu sayede iyi bir kariyer inşa etmek isterseniz IdeaSoft staj programlarına katılabilirsiniz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Öğrenci)

Stajyer Öğrenci pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer Öğrenci İş İlanları
Hakkımızda

IdeaSoft Yazılım alanında lider olan ve profesyonel web çözümleri geliştiren bir yazılım firmasıdır. Web tabanlı yazılım, tasarım ve masaüstü yazılı

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kariyer.Net portalı üzerinde yer alan sayfamız nezdinde ve iş ilanlarımız çerçevesinde IdeaSoft Yazı

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemekhane.

Stajyer Öğrenci pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer Öğrenci İş İlanları