warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Kartal, Maltepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Reklam

Reklam

Başvuru Sayısı

52 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

52 başvuru

Departman

Reklam

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İGEME İhracatı Geliştirme Merkezi olarak"igeme.com.tr" 22 yıllık mesleki deneyimimiz ve Türkiye’nin İhracatçısı vizyonumuz ile İhracat – Sağlık Turizmi ve Devlet Destekleri alanında çözüm üretiyoruz.

GATEOFTEC Turkish Expo Center projesi ile"gateoftec.com" Türkiye’nin ilk özel ihracat merkezini kurmanın öncülüğü ile küçük ve orta ölçekli firmaların ihracat sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor olmanın gururunu yaşıyoruz.

Medical in Türkiye Türk Sağlık Merkezlerinin "medicalinturkiye.com" ilkini Hollanda da açtık. Şimdi Avusturya İsviçre Almanya İngiltere Kanada ve Özbekistan’da devam edeceğiz. Sağlık Turizminde vizyoner ve çözüm odaklı çalışma kültürümüzün yansıması ve çözümlerimizi genele yaymak için üretmeye devam ediyoruz.

İhracat Destekleri ile başladığımız çözümler, Turquality aşamasındaki firmaların devlet destekleri yönetimine, Yatırım Teşvik Belgesinden, AB projelerine her aşamada küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyümesi ve gelişimi için çalışmaları sürdürüyoruz.

İHRACATA DAYALI ÇÖZÜMLER konusunda ilk akla gelen referans merkez olma vizyonumuzla büyümeyi sürdürüyoruz. Sunduğumuz kaliteli hizmetin sürekliliğinde çalışanlarımızın çok önemli payı olduğunun bilincindeyiz.

FORCEM Dijital Pazarlama Ajansımız"forcemnewmedia.com" ile İhracat Merkezli ve sağlık Turizmi odaklı projelerin uluslar arası firmalara hizmet vermekteyiz. Ajans değil nish hizmetler veren sayısal kontrol ve sistematik pazarlama alanında dijital pazarlama şirketiyiz.

Çalışanlarımızın öneri ve beklentilerini dikkate almanın, sağlıklı iletişimin önemine, uzun vadeli işbirliklerinin başarımızı desteklediğine inanıyoruz. Sürekli iyileştirme ve yenilikçiliğin ilke edinildiği merkezlerimizi, sizlerin de katkılarıyla mükemmellik yolunda ilerletmeyi hedefliyoruz.

İGEME İhracatı Geliştirme Merkezi’nin  Vizyoner yapısına uygun olarak ofislerimizde istihdam edilmek ve koyduğumuz başarı hedefini sağlamak için sizi de takıma katılmaya davet ediyor.

Dijital Pazarlama Uzmanı pozisyonumuza Uzman ve Yetiştirilmek üzere başvurularınızı bekliyoruz.

 Genel Nitelikler:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
  • Dijital Pazarlama ve içerik yönetimi konularında en az 6 yıl deneyim sahibi, 
  • Reklam, Pazarlama ve Dönüşüm Optimizasyonu teknolojileri konularında bilgi sahibi, 
  • Reklam oluşturma, bütçe ve performans yönetimi yapabilecek, 
  • SEO/SEM, Programmatic, Sosyal Medya Reklamları, Mobil Reklamlar, Direct Marketing (SMS, Email, Web Push, App Push vb.) ve Remarketing konularında bilgi sahibi ve temel analizleri yapabilen ve bu hizmetlerin kullanımı, İçerik yönetimi, operasyonu gibi temel süreçlerine hâkim, 
  • Dijital pazarlama, Web Analytics araçlarına (Google Analytics, Facebook Business, Google Adwords vb.) ve MS Office programlarına hâkim, 
  • GTM, Firebase, Adjust ve diğer analitik araç kullanımlarına hâkim, 
  • UX ve UI konularında tecrübeli, A/B test araçlarına hakim, 
  • İleri sunum tekniklerini kullanarak ppt. sunumları hazırlayabilen 
  • İyi seviyede İngilizce bilen ve akıcı şekilde konuşan, 
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
  • Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden

İşin Tanımı:

  • Mobile App/Web engagement platformlarının ve dijital hedefleme platformlarının kurulması ve yönetilmesi. 
  • Web/Mobil dijital analitik araçları kullanarak satış ve müşteri kazanım süreçlerinin detaylı funnel raporlarının hazırlanması, veri analizi yaparak iç görüler oluşturulması ve bu iç görüleri kullanarak yeni fikirler üretilmesi,Dijital reklam mecralarının (Google Ads, Facebook Ads, Twitter, Doubleclick, Adform, Criteo, DV360 v.b) doğru dağılımlar ile raporlanmasının sağlanması, bu mecralardaki satış kampanyalarının kurulması ve optimizasyonları.
  • A/B Testing ve Multiple Testing vakaları için ölçümlemelerin belirlenmesi.
  • Organizasyon içindeki dijital raporlama ihtiyaçlarını ve iyileştirme alanlarını belirlenmesi ve bunların otomatikleştirilmesi.
  • Müşterilerin satış yolculuğunu anlamlandırılarak, satış ve işlem akışlarında iyileştirme alanları tespit edilmesi ve satış dönüşümünü optimize edilmesi.
  • Dijital kampanya ve stratejilerinin ekip olarak kurgulanması, uygulanması, yönetilmesi, günlük takip edilip gerekli optimizasyon süreçlerinin yapılması.
  • Günlük reklam kampanyalarının performanslarının takibini yaparak, optimizasyonlarının gerçekleştirilmesi ve raporlamalarının yapılması.


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Dijital Reklam Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Reklam Satış Uzmanı İş İlanları

Dijital Reklam Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Reklam Satış Uzmanı İş İlanları