warning
İlan yayından kaldırılmıştır

SAP Modül Danışmanı - FI

İNCİ GS YUASA AKÜ SAN. ve TİC. A.Ş

İzmir, Manisa

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

193 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

193 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


İnci Grubu’nun önemli iştiraklerinden olan İnci Akü A.Ş., Cevdet İnci tarafından 1984 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. Dört kıtada 80’i aşkın ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile İnci Akü,“Sektörünün ihracat lideri”unvanını korumakta ve ‘Türkiye’nin en değerli markaları’ araştırmasında İnci Akü, her yıl ilk 100 arasındaki yerini daha yükseklere çıkartmaktadır. Sektörünün en değerli akü markası İnci Akü, gücünü Japon devi GS Yuasa’nın küresel deneyimi ve yeni nesil akü teknolojileri konusundaki birikimi ile birleştirerek 2015 yılı itibariyleİnci GSYuasa Akü Sanayi ve Ticaret A.Ş.unvanıyla faaliyetlerine devam etmektedir. İnci GS Yuasa Akü San. ve Tic. A.Ş.’nin, Manisa’da iki adet üretim tesisi ve İstanbul’da Merkez Satış Ofisi bulunmaktadır. İnci GS Yuasa Akü San. ve Tic. A.Ş. otomobil, ağır vasıta ve marin ürün grubunda İnci Akü, EAS, Hugel, Blizzaro; endüstriyel ürün grubunda ise İnci Battery markaları ile faaliyet göstermektedir.

İnci GS Yuasa Akü Üretim tesisimizde  Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Departmanımızda,SAP Modül Danışmanı olarak görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz.

GENEL NİTELİKLER

·        Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, (Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım mühendisliği vb )

·        Bilişim Teknolojileri süreç analistliği ve SAP FI/CO modül danışmanlığı alanında tecrübeli,

·        İyi derecede MS Office uygulamaları kullanımı, Visio benzeri süreç uygulamalarına hakim,

·        Test senaryoları üretme ve uygulama becerisi olan,

·        Tercihen SAP ECC ve/veya S/4 Rollout projelerinde aktif görev almış

·        Tercihen UFRS tecrübesi olan,

·        Güçlü dokümantasyon hazırlama tecrübesi olan,

·        Gelişime açık, farklı teknolojileri öğrenme konusunda istekli,

·        İletişim becerileri yüksek,

·        İyi derecede İngilizce bilen,


İŞ TANIMI

·        SAP FI/CO vbmodüllerindeki mevcut süreçlere ve/veya yeni süreçleri destek vermek, kullanıcı taleplerini değerlendirmek, ihtiyaç analizi ve kavramsal tasarımını çıkartmak, talep edilen ek geliştirmelerin uygunluğunu analiz etmek, kurulu yapıya en uygun olacak şekilde geliştirmeleri planlamak, yazılım ekibine aktarım yapmak, dokümanları ve fonksiyonel tasarımları hazırlamak, gerekli sap uyarlamalarını yapmak ve/veya danışman/danışman firmalara yaptırmak.

·        Test senaryolarını hazırlamak ve/veya hazırlanan test senaryolarının Son kullanıcılara Test Senaryo Dokümanını paylaşarak ilave edecekleri test senaryolarını almak ve Test Senaryosu dokümanının iş birimleri tarafından onaylanmasını sağlamak

·        Süreç iyileştirme / Proje kapsamında oluşturulan teknik çözüme ait Kullanıcı eğitimleri vermek veya ilgili yazılım ekipleri veya danışmanlarla eğitim koordinasyonu sağlamak.

·        Kullanıcılardan gelen helpdesk ticket hata bildirimlerini analiz ve takip ederek çözümleri önermek gerekli durumlarda ilgili yazılım ekiplerine ve danışmanlara yönlendirerek çözülmesini sağlamak.

Aday Kriterleri

5 - 8 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

SAP Modül Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

SAP Modül Danışmanı SAP Modül Danışmanı Maaşları SAP Modül Danışmanı Nasıl Olunur? SAP Modül Danışmanı Nedir? SAP Modül Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Akü sektöründe üretim ve satış faaliyetleri yürüten İnci GS Yuasa, İnci Holding ve GS Yuasa iştirakidir. Manisa’daki üç fabrikası ve bin çalışanı ile

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Çalışan Adayı Aydınlatma MetniTanımlarİşbu aydınlatma metninde geçen;Kişisel Veri: Kimliği belirli v

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Bireysel Emeklilik.

SAP Modül Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

SAP Modül Danışmanı SAP Modül Danışmanı Maaşları SAP Modül Danışmanı Nasıl Olunur? SAP Modül Danışmanı Nedir? SAP Modül Danışmanı İş İlanları