warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adana, Ankara, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bu ilanda 10 framework 5 programlama dili ve bir sürü ek teknoloji bilmenizi gerekli kılmıyoruz. Fakat özellikle .net stack alanında üst düzey uygulamalar geliştirebilecek potansiyelinizin olmasını ve belirttiğimiz teknolojilerde halihazırda en azından orta düzey uygulamalar geliştirebilecek olmanızı beklemekteyiz.


Özellikle, Angular 11+ , ( Angular Material ) , Net 5 ( N-Tier Applications ) , SignalR  ve MSSQL alanında tecrübeli olmanızı beklemekteyiz.


Angular veya .Net 5'in herhangi birinde bu özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıda belirtilen kriterleri karşılayan bir app inşa edip repository bilgilerinizi bizimle paylaşın.

Bir .Net 5.0 web api projesi yaratın,


Projede CQRS Pattern, Entity Framework Core ( Override ve Model Builder ile Foreign key, Owned Entity etc kullanarak entitylerinizi zenginleştirin)


Yaratacağınız CRUD operasyonlarına ek olarak isteğinize bağlı daha karmaşık bir endpoint yazın,

Openlayers kütüphanesini kullanarak Angular 11+ ( Angular Material )  ile isteğinize bağlı fonksiyonel bir app yaratın,

Yarattığınız app'in .Net 5 app'inizle ( CQRS Pattern'i gözeterek ) Http request metodlarıyla iletişim kurmasını sağlayın.


Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Yazılım Geliştirme Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Geliştirme Elemanı Yazılım Geliştirme Elemanı Maaşları Yazılım Geliştirme Elemanı Nasıl Olunur? Yazılım Geliştirme Elemanı Nedir? Yazılım Geliştirme Elemanı İş İlanları