warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mağaza Müdür Yardımcısı (Torium Avm)

JYSK Türkiye

İstanbul(Avr.)(Avcılar, Esenyurt)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 15 yıl arası

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

210 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 15 yıl arası

Başvuru Sayısı

210 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1979 yılında tek bir mağaza ile başlayıp bugün dünya çapında 3.000' den fazla mağazaya ulaşma başarımızın anahtarının çalışanlarımız olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, JYSK içinde gelişim ve büyüme olanakları sunmaya odaklanıyoruz ve ayrıca çalışanlarımız arasındaki bağlılığı ve gösterilen büyük çabayı ödüllendirmekten gurur duyuyoruz. Üç temel JYSK Değerimiz – Tüccar Ruhu, Ekip Ruhuve Kurumsal Ruh – birbirimizden bekleyebileceğimiz davranış ve tutumu ifade etmektedir. Birbirimize güvenir, görevlendirmeye ve sorumlulukla birlikte özgürlüğe inanırız.

JYSK’DA İŞİNİZİN KAPSAMI NELER OLACAK

Mağaza Müdürü ile birlikte mağaza ekibini motive etmeye ve koçluk yapmaya hazır mısınız? Ekibinizin en iyi satış yaklaşımını benimsemesine destek olmak ve müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak sizi motive ediyor mu?

O halde aradığımız Mağaza Müdür Yardımcısı siz olabilirsiniz!

·         Mağaza Müdürü ile birlikte mağaza operasyonel süreçlerinin optimize edilmesinden, mağazanın müşterilere hazır hale getirilmesinden ve satışlarda mükemmel sonuçlara ulaşmaktan sorumlu olursunuz.

·         Ana göreviniz, haftalık kampanyaları uygulamak, satış yaklaşımını geliştirmek ve ekibinizin başarılı olduğu pozitif, yüksek enerjili bir ortam yaratmak olacaktır.

·         JYSK Liderlik Değerlerimize uygun şekilde ekiple iletişim kurarak, onlara liderlik ve koçluk yaparak, Mağaza Müdürüne destek olacaksınız.

·         Ekip arkadaşlarınızı müşteriye karşı ilk yaklaşım, müşteri ihtiyaçlarını anlamak ve ek satış konusunda eğiteceksiniz

·         Fiziksel iş yapmaktan çekinmeksizin, satış yapmak ve mağazadaki rutin işleri gerçekleştirmek suretiyle rol model olarak liderlik yaparsınız.

·         Gelecekte kendinizi, kendi mağazanızın Mağaza Müdürü olarak görürsünüz ve oraya ulaşmak için kararlılık gösterirsiniz.

Buraya tıklayarak, Mağaza Müdür Yardımcılarımızdan biriyle tanışın ve iş hakkında daha fazla bilgi edinin.

NE BEKLİYORUZ

·         Ekip yönetimi, motivasyonu ve gelişimi konusunda deneyim

·         Pozitif bir çalışma ortamı yaratmak için ilham vermeli ve iletişime açık olmalısınız

·         Müşteri hizmetleri ve bunun sonuçlarını sahiplenmeye yönelik isteklilik

·         İşleri nasıl yapacağınızı bilirsiniz: Sakin kalmalı ve stresli durumlarda bile yönlendirme yapabilmelisiniz

·         Her zaman sonuçlarınızı iyileştirmeye çalışmalısınız ve hatalardan sonra çabuk toparlanabilmelisiniz

·         Hafta içi bir izin gününün keyfini çıkarırsınız, böylece hafta sonu iş yerinde müşterilerimiz ve ekibiniz için hazır olursunuz

·         Satış yapmaktan keyif almalı ve yetenekli bir satışçı ve perakendeci olmalısınız

SIRADAKİ KARİYER FIRSATINIZ BU OLABİLİR Mİ? Hemen başvurun!

SİZE NELER SUNUYORUZ?

Sıradaki işvereninizi seçerken adayın ilk tercihi olmak isteyen bir perakende şirketine katılma şansını elde edeceksiniz. Bizler dinamiğiz ve burada görüşleriniz dikkate alınır, konulara dahil edilirsiniz ve gelişiminiz bizim için çok önemlidir. Ek olarak, JYSK elçisi olduğunuzda aşağıdakileri elde edeceksiniz:

·         Mükemmel eğitim ve rehberlik aracılığıyla gelişim fırsatları. Buraya tıklayarak hakkımızda daha fazla bilgi edinebilirsiniz

·         Mağazalar arasında şirket içi yarışmalar sonucu cazip ödüller

·         Rekabetçi bir satış prim sistemi

·         İş, aile ve boş zamanları arasında dengeyi sağlayan esnek bir çalışma programı

·         JYSK ve Lars Larsen Grup şirketlerinde %20 indirim

·         Şirket yıllık partisi, yan haklar (öğle yemeği, yol ücreti vb)

·         15 gün yıllık izin (ve ilk yılınızda ekstra 14 gün hediye izin)

JYSK Türkiye’de işe alım süreci:

Başvurunuz sonrasında, işe alım sürecinde sizi neler beklediğini e-posta aracılığı ile sizlere iletiyoruz.

JYSK, yaş, cinsel kimlik, ırk, cinsel yönelim, fiziksel veya zihinsel yetenek, etnik köken ve deneyim ayrımı yapmaksızın herkesi dâhil etmek istiyor. Birlikte, çalışanlarımızın farklı seslerini teşvik eden, destekleyen ve kutlayan kapsayıcı kültürümüzü güvence altına alıyoruz. Çünkü zihinlerin, yeteneklerin ve benzersiz kişiliklerin harika bir karışımı bizi daha güçlü bir ekip haline getiriyor.

Daha fazla bilgi için, lütfen kariyer sayfamızı ziyaret edin.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Mağaza Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdür Yardımcısı Mağaza Müdür Yardımcısı Maaşları Mağaza Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Mağaza Müdür Yardımcısı Nedir? Mağaza Müdür Yardımcısı İş İlanları

Mağaza Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdür Yardımcısı Mağaza Müdür Yardımcısı Maaşları Mağaza Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Mağaza Müdür Yardımcısı Nedir? Mağaza Müdür Yardımcısı İş İlanları