warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gövde Mühendisliği Yöneticisi

Karsan

Bursa

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

343 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

343 başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

• Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun,
• Gövde (BIW) ve Gövde Hareketli Parçalar  mühendislik konularında en az 5 yıl tecrübesi olan
• Yapısal & mekanik parça tasarımı, geometrik ölçülendirme & toleranslandırma, dayanım, güvenlik & NVH hedeflerinin belirlenmesi konularında bilgiye sahip olan
• Kaynak prosesi & fikstürleri, malzeme konusunda bilgi sahibi
• İyi derecede İngilizce bilen
• Sonuç odaklı, yoğun tempoda disiplinli ve insiyatif alarak çalışabilen

İŞ TANIMI

*Ürün kalite geliştirme faaliyetleri, ihale ve yeni ürün devreye alma faaliyetlerinin (araç gövde tasarım çalışmaları kapsamında) zaman, maliyet ve teknik açılardan ilgili hedeflere uygun olarak yerine getirilmesi amacıyla, insan kaynakları, altyapı ve teknik kapsamda gerekli yönetim çalışmalarını gerçekleştirmek. İlgili süreçler sırasında karşılaşılan problemleri tespit etmek ve gidermek, karşılaşılan problemlerin tekrarını engellemek amacıyla gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak.
* İlgili araştırma ve geliştirme projelerinde, araç alt ve üst gövde yapısına ve gövde hareketli parça sistemlerine ait teknik gereklilikleri belirlemek ve ilgili kapsamda tasarım faaliyetlerini yönetimindeki ekip ile birlikte gerçekleştirmek.
* Sorumluluğundaki sistemlerin Dayanım, Güvenlik & NVH hedeflerinin belirlenmesi ve takip edilmesi.
*  İlgili projelerde departman sorumluluk alanındaki çalışmaların zaman, kaynak ve bütçe planlanları oluşturmak, planların gerçekleştirilmesi ile ilgili faaliyetleri koordine etmek ve yönetmek.
*  Projelerde Karsan Ürün Geliştirme Sistemini (KPDS) uygulamak ve bağlı olan ekibi tarafından da uygulanmasını sağlamak.
*  Tüm yönetim sistemleri ile ilişkili olarak yapılacak denetimlerde üzerine ve ekibine düşen sorumluluğu yerine getirmek, denetim öncesi gördüğü riskleri ekibiyle ve ilgili kişiler ile paylaşmak,  gerekli önlemlerin alınmasına destek olmak, önlemleri almak, aldırmak.
* Yaptığı çalışmalarda projenin belirlenen zaman sınırına ve bütçesine sadık kalmak, hedefleri riske edecek durumları önceden görüp, ilgili birimleri bilgilendirmek. Ekibindeki çalışanları da bu konulara önem vermesini sağlamak.
*  Gövde ve gövde hareketli parçalar tasarım çalışmaları kapsamında E-BOM oluşturulması, değişikliklerinin takip edilmesi ve güncellenmesi ile ilgili tüm faaliyetleri koordine etmek, yönetmek ve onaylamak.
*  Gövde mühendisliği yöneticiliği kapsamında ilgili tasarım süreç,  standart ve şartnamelerini oluşturmak, güncelliğini takip etmek. Gövde mühendisliği ekip üyelerinin  ilgli tasarım süreç, standart ve şartnamelerine uygun olarak görevlerinin gerçekleştirmesini sağlamak ve takip etmek.
*  Gövde ve gövde hareketli parçalar alanındaki üretim teknolojileri, ürün teknolojileri, ölçüm teknolojileri ve prosesler ile ilgili bilgi sahibi olmak ve bu bilgi ile çalışanlara yol göstermek.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Hakkımızda

Karsan Türkiye’nin ilk ve tek çok markalı ticari araç üreticisi Karsan, otomotiv sektöründeki 40 yılı aşkın deneyimi ile modern ve esnek

Şirket Sayfasına Git