warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bölge Satış Yöneticisi

Kaynak Holding

Ankara, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul(Avr.), İzmir, Kahramanmaraş, Samsun, Trabzon, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


GÖREV VE SORUMLULUKLAR

Eğitim yayıncılığı, yüksek tirajlı basım yayın sektöründe deneyimli,

İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Trabzon, Erzurum, Antalya, Kahramanmaraş, Diyarbakır'da home-office çalışmak üzere;

1-         Holding hedef ve stratejiler doğrultusunda konsolide satış bütçesini hazırlamak,  onay sonrası hedef gerçekleşmelerini periyodik olarak takip ve kontrol etmek.

2-         Bağlı şirketlerin hedefleri doğrultusunda; satış işleyişinin gerçekleştirilmesini sağlamak, çalışmaları kontrol etmek.

3-         Bağlı şirketlerin hedeflenen ciroyu gerçekleştirebilmek için satış-pazarlama faaliyetlerine destek vermek.

4-         Holding hedef ve stratejileri çerçevesinde şirketlerin satış faaliyetlerini takip ve kontrol etmek, iyileştirme gereken alanları tespit etmek, iyileştirme faaliyetlerini planlayıp uygulanmasını sağlamak.

5-         Sektörlerin durumu, rakiplerin fiyat politikaları ve genel ekonomik şartları göz önünde bulundurarak şirketlerin fiyat politikasının belirlenmesi çalışmalarına katılmak.

6-         Bağlı şirket yönetimiyle birlikte müşteri/potansiyel müşterileri ziyaret etmek.

7-         Bağlı şirketlerin cirolarını belirli periyotlarda takip etmek, cirosu düşenlerin düşme sebeplerini araştırmak ve gerekli yönlendirmeleri yapmak.

8-         Çalışmayı bırakan müşterilerin kaybedilme sebeplerini analiz etmek, bu müşterileri tekrar kazanmak için stratejiler geliştirmek ve gerekli yönlendirmeleri yapmak.

9-        Sektörün fiyat ve satış stratejilerini takip etmek,

10-      Hacim ve karlılığı artırmaya yönelik olarak mevsimsel, dönemsel satış kampanyaları düzenlenmesine yönelik öneriler geliştirmek.

11-      Bağlı şirket satış-pazarlama birimlerini ziyaret etmek, holding kurum kültürüne ve çalışma standartlarına uyumluluğunu değerlendirmek.

12-      Kendisine bağlı birimlerin şirket amacına yönelik olarak gerekli çalışma düzenini oluşturmak, birim çalışanlarının birbiriyle olan uyumunu sağlamak, çalışmaların kontrolünü ve denetimini yapmak, işlerin doğru zamanda ve yerinde yapılmasını sağlamak.

13-      Faaliyet gösterilen sektörlerdeki kanuni gelişmeleri takip etmek; faaliyetlerini bunlara uygun hale getirmek ve hazırlanması gereken raporların zamanında hazırlanmasını ve iletilmesini sağlamak.

NİTELİKLER

1-   Sürücü belgesine (en az B sınıfı) sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek,

2-   Bütçe – planlama konularında bilgili ve tecrübe sahibi olmak,

3-   İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi güçlü, etkili konuşma ve ikna etme becerisi yüksek olmak,

4-   Liderlik vasıfları güçlü, personel yönetimi ve işlerin takibi konusunda deneyim sahibi olmak,

5-   Seyahate engeli olmamak,

6-    Satış alanında en az 5 yıl deneyim,

NOT : Sadece Yayınevinde çalışmış bayi yönetimi, kitap dağıtımı ve okul çalışmasında tecrübeli adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Aday Kriterleri

3 - 15 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
B sınıfı

Bölge Satış Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Yöneticisi Bölge Satış Yöneticisi Maaşları Bölge Satış Yöneticisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Yöneticisi Nedir? Bölge Satış Yöneticisi İş İlanları

Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

2015 senesi itibariyle TMSF yönetimi tarafından faaliyetlerini yürütmekte olan Kaynak Holding; bünyesinde Eğitim ve Kültür Yayıncılığı, Kağıt, Sigorta

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Sayın Aday Şirketimiz kişisel verilerin işlenme süreçlerinde tabi olduğu yasal düzenlemelere uyum ko

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Bölge Satış Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Yöneticisi Bölge Satış Yöneticisi Maaşları Bölge Satış Yöneticisi Nasıl Olunur? Bölge Satış Yöneticisi Nedir? Bölge Satış Yöneticisi İş İlanları