warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satınalma ve İdari İşler Yöneticisi

Koyuncu Grup

Konya(Selçuklu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

303 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

303 başvuru

Departman

Satınalma

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Temelleri 1966 yılında Refik Koyuncu tarafından atılan Koyuncu Grup; Akaryakıt, Otomotiv, Taşıt Muayene, Enerji, Tuz Üretimi, Seracılık, Kimya, Mermer ve Savunma Sanayi alanlarında 1.000’den fazla çalışanı ve 1 milyar TL’nin üzerindeki faaliyet geliri ile varlığını başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Otomotiv sektöründe Fiat bayiliği ile Konya ili marka liderliğini yıllardır elinde bulundurmaktadır. 2019 yılı başında Jeep ve Alfa Romeo satış showroomu hizmete açılmıştır.

Shell ve Total Energies markaları ile Konya il merkezi ve Sarayönü ilçesinde toplam 5 adet akaryakıt istasyonu işleten Koyuncu Grup, bu alanda Konya il marka liderliğini de sürdürmektedir.

Tuz Gölü’ndeki modern üretim tesisleriyle Türkiye’nin en büyük tuz üreticisi konumunda olan Koyuncu Grup Türkiye tuz ihracatının %50’sini tek başına gerçekleştirmektedir. Bursa’da bulunan likit tuz tesisinde tekstil sektörüne yönelik yüksek kalite rafine sıvı tuz üretilmektedir.

Koyuncu Grup; 9 ilde 21 adet sabit, 11 adet mobil araç muayene istasyonu ile TÜVTÜRK’ün en büyük iş ortağıdır.

Konya ve Nevşehir’de bulunan 18.5 MWp kurulu güce sahip olan 18 adet güneş enerjisi santrali ile çevre dostu elektrik üretimi gerçekleştirmektedir.

Faaliyet alanlarına savunma sanayini ekleyen Koyuncu Grup, Aselsan ortaklığında Konya’da gerçekleştirilen savunma sanayi yatırımın en büyük özel sektör ortağı konumundadır.

Grubumuz tarım sektöründe, Afyon Sandıklı bölgesinde jeotermal seracılık yatırımına başlamıştır. Modern topraksız tarım uygulamalarıyla 102.240 m2'lik üretim alanında domates yetiştiriciliği planlanan yatırım 2022 yılı itibariyle faaliyete geçmiştir.

2023 yılı içerisinde devreye alınması planlanan Koyuncu Kimya Klor Alkali Fabrikası en son teknoloji makine ve teçhizat ile donatılmış modern bir kimyasal üretim tesisi olarak dizayn edilmektedir. Hammadde olarak yüksek saflıkta tuz (sodyum klorür) ve su kullanılacak olan tesiste çevre dostu üretim yöntemleri kullanılacaktır.

Son olarak doğal taş sektörüne yatırım yapan Koyuncu Grup, Karaman ili Kazımkarabekir ilçesinde bulunan gri mermer ocağını 2021 yılının ilk yarısında, Konya ili Ilgın ilçesinde bulunan mermer ocağını ise 2022 yılının ortasında devreye almıştır. 


       Koyuncu Grup bünyesinde Satınalma ekibinde görev almak üzere "Satınalma ve İdari İşler Yöneticisi" aranmaktadır.


GENEL NİTELİKLER;

  • Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun
  • Satın alma biriminde en az 5 yıl deneyim sahibi
  • Ürün ve hizmet satın alımı ve sözleşme hazırlama konularında  deneyimli
  • Tedarikçi seçme ve değerlendirme sürecine hakim
  • Maliyet analizi bilen ve raporlandırabilecek
  • İdari işlere ait operasyonları planlayarak koordine edebilecek
  • Microsoft Office programlarını etkin şekilde kullanabilen
  • Tercihen Logo Programını bilen
  • İletişim kabiliyeti güçlü, ikna ve müzakere becerileri gelişmiş, aktif iletişim kurabilen
  • Problem çözme becerisine sahip, araştırmacı ve  analitik düşünebilen,
  • Planlama ve zaman yönetimi konularında yetkin sonuç odaklı çalışan
  • Seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanabilen
  • Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış.

İŞ TANIMI;

  • Grup Tedarik zinciri yönetimi ve satınalma politikaları ve prosedürleri  doğrultusunda istenilen niteliklerde tedarikçi araştırmak, bulmak ve satın alma faaliyetlerini gerçekleştirmek.
  • Satın Alma ve İdari İşler Grup Müdürlüğü tarafından belirlenen hedefler doğrultusunda satın alma süreçlerinin yürütülmesini sağlamak.
  • Stratejik planlamaya dayalı olarak belirlenen departman bütçe hedeflerinin gerçekleşmesini sağlamak
  • Grup genelinde planlaması yapılan satınalma taleplerinin idari ve teknik yönetimini yapmak.
  • Tedarikçi seçme ve değerlendirme, tedarik yönetimi sistemlerini ve süreçlerini tanımlamak, etkin olarak uygulanmasını sağlamak.
  • İhale ve doğrudan temin yoluyla yapılacak her türlü mal alım ve satımları ile hizmet alımlarının yaklaşık maliyetlerini, şartnamelerini ve ihale dokümanlarını hazırlayarak ihale etmek.
  • Merkez Satınalma Birimi tarafından belirlenen Satınalma ve tedarik sisteminin grup genelinde alınan kararlar doğrultusunda sağlanması için takip, satınalma ve idari işler ekiplerini yönlendirme ve koordine etme yetkisi.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları
Hakkımızda

Temelleri 1966 yılında Refik Koyuncu tarafından atılan Koyuncu Grup; Akaryakıt, Otomotiv, Taşıt Muayene, Enerji, Tuz Üretimi, Seracılık, Kimya, Mermer

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Sayın İlgili, Firmamıza gerçekleştirmiş olduğunuz iş başvurusu sebebiyle doldurmakta olduğunuz İş Ba

Detaylı Bilgi

Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Satın Alma Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları