warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Uzmanı

Küçükoğlu Holding

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

373 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

373 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1985 yılında temelleri atılan Küçükoğlu Holding, Otomotiv sektörünün dünya devi markalarına orijinal yedek parça üretme hedefi ile yola çıkmıştır. En son teknolojileri bünyesinde barındıran yatırımları, sürdürülebilir büyümesi ve sürekli gelişimi ilke edinen nitelikli kadrosu ile bugün İstanbul, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Koper / Slovenya’ da bulunan lokasyonlarında binlerce kişiye sağladığı istihdam ile otomotiv sektörünün dev markalarına hizmet verirken, inşaat ve sigorta sektörlerinde de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Küçükoğlu Holding ailesi olarak sahip olduğumuz insan kaynağını en önemli varlığımız olarak görüyoruz. Katma değer yaratan ürün ve hizmetlerin, anca kişinden memnun ve mutlu çalışanlarla mümkün olacağını biliyoruz. İnsan kaynağının en değerli unsur olduğu bilinciyle, çalışanlarımıza mutlu ve verimli bir iş ortamı sağlamak ve değer katmak amacıyla gerekli yatırımları yapıyoruz. Çalışanlarımızın tüm iş süreçleri hakkında fikirlerini önemsiyor, onların görüşleri ışığında faaliyetlerimizi geliştiriyoruz.

 Lexus Dolmabahçe lokasyonunda '' Satış Uzmanı ” olarak görev yapacak aşağıda belirtilen özellikleri taşıyan ekip arkadaşı arıyoruz.

                GENEL NİTELİKLER 

·    Üniversitelerin ön lisans/lisans bölümlerinden mezun,

·     Otomotiv sektöründe ve/veya lüks ürün/hizmet satışında min. 3 yıl tecrübeye sahip  Müşterilerle iyi bir seviyede İngilizce iletişim kurabilen

 MS Office (Word, Excel, PowerPoint vs.) programlarına hâkim

     B  sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen

Analitik düşünme yeteneğine sahip, ekip çalışmasına yatkın, ikna kabiliyeti yüksek, gelişim odaklı,

İletişim becerileri gelişmiş, diksiyonu düzgün ve prezantabl


İŞ TANIMI

       Showrooma gelen müşterilerin ihtiyaçlarını analiz etmek, ihtiyaçlarına uygun otomobili ve satın alma çözümlerini (takas / finans / kiralama) sunmak.

       Showrooma gelen müşterilerin kendilerini değerli bir misafir olarak hissetmesini sağlamak, müşteri ile sohbet edilen süreçte müşteriyi detaylı şekilde tanımak, bu aşamadaki çıkarımları üzerinden takip araması yapmak.

      Müşteri taleplerini değerlendirerek ve aksiyona geçmek; teklif hazırlamak, ödeme seçenekleri ve krediler konusunda müşteriyi bilgilendirmek.

      Lexus araç özelliklerine hâkim olmak ve rakip analizleri ve araştırmaları yapmak.

       Satış ve misafir ağırlama sürecinin sürekli gelişimini ve takibi sağlamak.

      Telefon ve web sitesi üzerinden gelen başvurulara standartlar doğrultusunda dönüş yapmak, gerekli bilgilendirmeleri yapmak ve randevu oluşturmak.

       Potansiyel müşterilerle belirli periyodlarda yeniden iletişime geçmek.

      CRM sistemi üzerinden müşteri kayıtlarını/bilgilerini kaydetmek ve güncellemek.

       Test sürüşlerini organize etmek.

       Satış gerçekleştikten sonraki operasyonları yönetmek (Sigorta departmanına yönlendirme yapmak, satış için gerekli evrak sürecini takip etmek ve araç teslimatını organize etmek).

     Araç teslimat sürecini yönetmek (Aracın temizliğinden ve akü durumundan emin olmak, araç özelliklerini müşteriye anlatmak, araç evraklarını teslim etmek; Lexus teslimat seremonisini müşterisine yaşatmak).

       Teslimattan iki gün sonra müşteriyi aramak; sonrasında her ay müşteriyi aramak.

  

 DEĞERLERİMİZ


  • İnsana Saygı
  • Dürüstlük
  • Şeffaflık
  • Güvenirlik 
  • İş Birliği
  • Sürdürülebilirlik
  • KÜÇÜKOĞLU HOLDİNG DEĞER KATAR…



Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)

Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Uzmanı Satış Uzmanı Maaşları Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Uzmanı Nedir? Satış Uzmanı İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler

Hakkımızda

Küçükoğlu Holding; İbrahim KÜÇÜKOĞLU tarafından 1985 yılında temelleri atılan Küçükoğlu Holding, Otomotiv sektörünün dünya devi markalarına orijina

Şirket Sayfasına Git

Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Uzmanı Satış Uzmanı Maaşları Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Uzmanı Nedir? Satış Uzmanı İş İlanları