warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yazılım Geliştirme Mühendisi

KUNA YAZILIM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Muğla(Marmaris), Sivas, Tekirdağ, İstanbul(Asya)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

E-Ticaret

E-Ticaret

Başvuru Sayısı

255 başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

255 başvuru

Departman

E-Ticaret

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

E-Ticaretin Geleceğine Yön Veren KUNA Yazılım ve Dış Ticaret Takım Arkadaslari ariyor:

 

KUNA Yazılım ve Dış Ticaret, Almanya merkezli bir startup şirketi olarak E-Ticaret alanında hizmet veren şirketler için Avrupa ve Türkiye'de SaaS modelleri geliştiriyor. Şirketimiz, sektördeki yenilikçi çözümleriyle dikkat çekiyor ve Türkiye'nin her yerinden genç, dinamik ve gelişime açık takım arkadaşları arıyor.

 

E-Ticaret ve İçerik Yönetim Sistemleri (CMS) gibi sistemlere yazılım geliştirmiş adaylar, özellikle Shopify, Magento, Shopware, Woocommerce, TiciMax gibi popüler E-Ticaret platformlarına aşina olanlar, KUNA Yazılım ve Dış Ticaret ekibine katılmak için öncelikli olarak değerlendiriliyor.


Benzer pozisyonda en az 3 yıl iş deneyimine sahip, İngilizce bilen, React, NestJs, Typescript, GraphQI ve MySQL gibi dillerden en az birinde deneyimli olan adayların da başvuruları değerlendirilecektir. Kodlama standartları ve kalitesi konularında bilgi sahibi olan, güçlü iletişim becerilerine sahip ve takım çalışmasına yatkın adaylar tercih ediliyor.

 

Eğer siz de dinamik ve yenilikçi bir startup'ta yer alarak kendinizi geliştirmek istiyorsanız, KUNA Yazılım ve Dış Ticaret ekibine katılabilirsiniz. Türkiye'nin her yerinden uzaktan çalışma imkanı sunan şirketimiz, sektörde fark yaratan projeler üretmek için heyecanlı ve yetenekli takım arkadaşlar ariyoruz. Yenilikçi fikirlerinizi ve deneyimlerinizi KUNA Yazılım ve Dış Ticaret bünyesinde geliştirerek, sektörde öne çıkan projelerde yer alabilirsiniz.

 

KUNA Yazılım ve Dış Ticaret, takım çalışmasına, ekip ruhuna ve işbirliğine önem veriyor. Bu nedenle, sizin gibi yetenekli ve işine tutkuyla bağlı takım arkadaşlarına ihtiyacı var. Siz de bu heyecanlı ekibe katılarak, gelişime açık bir ortamda çalışarak kendinizi daha da ileriye taşıyabilirsiniz.

 

Başvurularınızı bekliyoruz!

 

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Yazılım Geliştirme Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Geliştirme Mühendisi Yazılım Geliştirme Mühendisi Maaşları Yazılım Geliştirme Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Geliştirme Mühendisi Nedir? Yazılım Geliştirme Mühendisi İş İlanları