warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Muhasebe Uzmanı (Engelli)

L'Oréal Türkiye

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Muhasebe

Muhasebe

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Muhasebe

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Güzelliğe liderlik etme hikâyemiz hakkında konuşmaya başlayabiliriz. Dürüst olalım hızlı büyüyoruz. Bu nedenleliderliğiyeniden tanımladık; Muhasebe Uzmanı olarak L’Oréal’de çok kısa zamanda, geçmişte elde ettiğin tecrübelerden daha fazlasınıöğrenme fırsatın olacak.En iyilerle bir arada olmaya alıştığında ise çoktan onlardan biri olduğunu anlayacaksın.
Senden beklentimiz;
4 yıllık üniversite diploması
Muhasebe alanında en az 1 yıl tecrübe
Grup tarafından verilen normlara uygun ve yasal olarak belirlenen süreler içerisinde şirket için nitelikli muhasebe ve finansal tabloların oluşturulması


İŞ TANIMI

Sorumlusu olunan genel muhasebe işlemlerinin takibi,süresinde kaydedilmesi, onaylanması ve raporlanması, 
 
Mali yılın doğru ve gerektiği şekilde kapatılıyor olmasından emin olunması, bunun sağlanabilmesi için de gerekli ana ve alt hesapların mutabakatlarının ve kontrollerinin yapılması,talep edilen süreler içerisinde ilgili raporlarının oluşturulması. 
 
Grup tarafından belirlenmiş olan muhasebe prosedür ve standartlarının gerekli ve doğru şekilde kullanıldığının ve uygulandığının kontrol edilmesi. (PO fatura girişleri,ödeme tipleri,fatura bloke takibi,ödeme talimatları(SAE),ödeme terminleri) 
 
Vergi beyannamelerinin hazırlanabilmesi için KDV,stopaj vb gerekli bilgilerin zamanında ve eksiksiz olarak hazırlanması. 
 
Sorumlusu olunan tedarikçi hesapları ile ilgili olarak aylık Ba mutabakatlarının yapılması ve aradaki farkların tespit edilerek raporlanması. 6.Sorumlusu olunan tedarikçi hesapları ile ilgili olarak çeyrek bazında cari hesap mutabakatlarının yapılması ve aradaki farkların tespit edilerek raporlanması. 
 
Grupiçi yabancı faturaların kayıtlanması, ay sonlarında gerekli raporlamalarının yapılması.
 
Bunun için;
İşini tutku ile yapan ve oldukça yenilikçi ekiplerle yakın iletişim halinde olacağın ve iş birliği yapacağın için güçlü iletişim yeteneği ve müzakere becerisine sahip olman gerekiyor,
Fark yaratmaya isteğinle dilediğin projeyi geliştirip hayata geçirebileceksin, 
Merak etme, dünyanın en prestijli ürünleri için inisiyatif alırken, güzelliğin hayatı değiştirdiğine şahit olacaksın, 
Hızlı bir tempoda öğrenmeye odaklanmış ekibin bir parçası olmak istiyorsan, seni yakından tanımayı isteriz.
L’ORÉAL Türkiye, Tüketici ürünleri, Profesyonel ürünler, Lüks ve Aktif Kozmetik olmak üzere, 4 farklı iş biriminde faaliyet gösterir. Tüm dünyada güzellik sektörünün lideri olan LORÉAL, 42 fabrika ve 145 dağıtım merkezi ile faaliyetlerini sürdürmekte ve 140 ülkede 89,000 çalışana kariyer fırsatları sunmaktadır.


Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları

Kozmetik / Dermokozmetik 1+

Hakkımızda

L’Oréal is the world leader company in beauty industry and presents in 130 countries on five continents. Its leadership is founded on the ability of i

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

İŞE ALIM SÜREÇLERİ KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ VE AÇIK RIZAL'O

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Hayat Sigortası.

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları