warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Operasyon

Operasyon

Yönlendirme Sayısı

236 yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Yönlendirme Sayısı

236 yönlendirme

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kullanıcıların ve müşterilerin seveceği bir şeyi yaratmak için bizim kadar tutkulu olan ve bu önemli ve zorlu iş için heyecanlanan kişileri arıyoruz.

Bizim için davranış, teknik uzmanlık kadar önemlidir ve, herkesin birbirinden bir şeyler öğrendiği, çeşitlilik içeren ve kapsayıcı bir işyeri sağlamak letgo’nun değerlerinin temelini oluşturur. Sadece harika “yetenekte” insanları değil, aynı zaman harika kişileri aramamızın sebebi de budur ??Fark yaratmaya hazır mısınız?

Türkiye’deki ikinci el pazarı anlayışını değiştirmek ve ikinci eldeki gizli potansiyeli ortaya çıkartmak için bize katılın ??

Kriterlere tam olarak uyduğunuzdan emin olmasanız da lütfen bize ulaşın. Karakterinizle en az yetenekleriniz ile ilgilendiğimiz kadar ilgileniyoruz.

Fiyatlandırma Uzmanı, letgo oto+ ekibinin analitik, detay ve netice odaklı bir üyesidir.  Pozisyon  letgo oto+ modelinin büyümesinde kilit sorumluluk üstlenerek, alım ve satım yapılan 2. El araçların adil market değerleri ile fiyatlandırılmasını sağlar. Fiyatlandırma Uzmanı operasyon ekibinin bir parçası olarak doğrudan Araç İşlemleri Direktörlüğüne bağlı olarak raporlar.

Sorumluluklar;

  • Satın alma amacıyla merkezlerimize getirilen tüm kullanılmış arabaların fiyatlandırmasından ve üzerinde anlaşılan fiyatlandırma stratejisiyle uyumlu olduğundan emin olmak
  • Finans ve piyasa ile ilgili olayları (faiz oranı, kur, özel tüketim oranları vb.) değerlendirmek ve fiyatlandırma politikaları sunmak
  • Fiyat üretmeye ve sunmaya yardımcı olacak çoklu platformları kullanmak
  • Gerçekleşen ve planlanan araba işlemleri fiyatlandırma verilerinin doğru, hızlı ve verimli analiz edilmesini sağlamak ve satış performansına yönelik sonuçları gözden geçirmek

  • Ekspertizde muayene edilen araçları fiyatlandırma stratejisi çerçevesinde incelemek ve nihai alım fiyatını belirlemek
  • Kârlılık hedefini sahiplenmek, alım ve satımda fiyat belirlerken brüt kâr hedefini gerçekleştirmek
  • Operasyon ekibi ile işbirliği içinde yerel fiyatlandırma stratejisinin geliştirilmesini sağlamak
  • Türkiye 2. El araç piyasası fiyatlandırma ve otomobil rekabet analizlerini gerçekleştirmek
  • Toplu fırsatları ve değer önerisini geliştirmek için mevcut fiyatlandırma metodolojisini ve alternatif senaryoları analiz etmek/değerlendirmek

İhtiyaç duyacağın yetenek ve tecrübe;

  • En az üniversite mezunu
  • En az 4 yıl otomotiv sektöründe 2. el araç fiyatlaması konusunda tecrübeye sahip
  • Otomotiv alanında teknik ve ticari bilgiye hakim
  • Start up şirket kültüründe çalışmak için heyecan duyan
  • Araçlar konusunda tutkulu ve araç alım, değerlendirme ya da ticaret konusunda tecrübeli
  • Yazılı ve sözlü iletişimde çok güçlü

letgo Ücret Paketimiz

  • Rekabetçi baz maaş ve performans primi 
  • Senin için özel sağlık sigortası  
  • Öğle yemeği kartı ve yol ücreti
  • Gelişimini destekleyecek ve zengin içeriğe sahip online eğitim sistemi

letgo yerel olarak alım satım yapmak için en büyük ve en hızlı büyüyen uygulamadır. Şimdiye kadarki milyonlarca ilanı ile letgo, ilk günden itibaren beri hem indirme sayılarında hem de aktif kullanıcı sayısında Türkiye’de ilk 10’un içindedir. letgo, yapay zeka kullanarak otomatik olarak bir ürünü isimlendirebilen ve sınıflandırabilen kendi türündeki tek uygulamadır. Ayrıca kullanıcılar kolayca yerel ilanlara göz atabilir, uygulamanın içinde anında sohbet edebilir ve birbirlerinin profillerini, puanlarını ve değerlendirmeleri inceleyebilirler. 

Bir araba alım satım hizmeti olan letgo oto+ ile de Türkiye’deki ikinci el araba pazarı deneyimini değiştiriyoruz ve ikinci el araçtaki gizli potansiyeli ortaya çıkarıyoruz. letgo oto+, tüm araç alım-satım işlemlerinde güven, kolaylık ve huzur arayanlar, ikinci el araba alıcı ve satıcıları için tek durak. 

letgo, OLX Grup’un bir parçasıdır. OLX Grup, her ay 300 milyon insana hizmet veren ve 5 kıtada 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren, dünyanın en hızlı büyüyen alışveriş platformlarından biridir. Her şeyin içindeki gizli değeri ortaya çıkarmak için alışverişin geleceğine şekil veriyoruz. İnsanların araba satmalarına ve almalarına, ev bulmalarına, iş bulmalarına, ev eşyalarını satmalarına ve almalarına ve bundan çok daha fazlasına yardımcı oluyoruz. Avito, OLX, Otomoto, ve Property24’ü de içeren 20’den fazla çok sevilen yerel marka ile müşterilerimiz için güvenli, akıllı ve kullanışlı çözümler inşa ediyoruz. Gücümüzü, beraber dünya genelinde kapsayıcı bir kültür yaratan 10.000’i aşkın yetenekli bireyden oluşan, çeşitlilik içeren çalışma arkadaşımızdan alıyoruz. Dünyanın en büyük internet gruplarından biri olan Prosus’un güçlü finansal ve operasyonel desteğine sahibiz.

Çeşitlilik ve Kapsayıcılığı, süper gücümüze ve rekabetçi avantajımıza çeviriyoruz. Her ırktan, etnik kökenden, malullükten, yaştan, cinsel kimlik ve cinsiyet ifadesinden, geçmişten ve deneyimden kişileri bu role başvurmaya teşvik ediyoruz.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)

Fiyatlandırma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Fiyatlandırma Uzmanı Fiyatlandırma Uzmanı Maaşları Fiyatlandırma Uzmanı Nasıl Olunur? Fiyatlandırma Uzmanı Nedir? Fiyatlandırma Uzmanı İş İlanları