warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Kağıthane)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

New starter

Department

Digital Marketing

Digital Marketing

Application Count

125 application

Job Type

Full-Time

Position Level

New starter

Application Count

125 application

Department

Digital Marketing

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Scorp Inc. is a fast-growing social media start-up based in Istanbul and San Francisco. We created a number of mobile applications, including the world’s most genuine social network’ Scorp app. With over 16M users worldwide, Scorp app has successfully re-defined the social network in Turkey. Now, we are on a mission to redefine the social and entertainment scene with our newly launched Apps, which have already reached 100M+ users!

What we are looking for:

  • Bachelor's degree or equivalent,

  • Fluency in Microsoft Office suite,

  • Being a native German speaker or having native-like or advanced German skills,

  • Understanding cultural nuances of the countries they will be working in relation to and knowing how to address their audience,

  • Advanced English proficiency that enables you to communicate in English throughout the day,

  • Having marketing experience is a plus,

  • Being comfortable in and enthusiastic about working in an internationally- diverse working environment,

  • Willing to work with a young, dynamic team.

  • Being interested in and having a proper understanding of modern technologies, mobile applications, and social media.

  • Being comfortable working on applications that promote networking, dating, and freedom of expression.

 

İleteceğiniz kişisel bilgileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde, Scorp tarafından yalnızca Şirketimizden talep ettiğiniz hizmetlerin sunulabilmesi ve bu hizmetlerin sürekliliğinin sağlanması amaçlarıyla saklanabilecek, işlenebilecek ve verilen servisin gerektirdiği hallerde yurtiçinde ve yurtdışında yerleşik 3. kişilerle paylaşılabilecek olup, kişisel verileriniz hiçbir şekilde hukuka ve dürüstlük kuralına aykırı şekilde başkaları ile paylaşılmayacak ve işleme sebebi dışında başka amaçlarla kullanılmayacaktır. Kişisel verileriniz yalnızca işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak olup talebiniz üzerine silinecek veya imha edilecektir. Bu işe başvurarak, özgeçmişinizin veri tabanımızda yer almasını kabul etmiş olduğunuzu bildirmek isteriz.

Preferred Candidate

No experience preference
Bachelor’s(Graduate)
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced) German(Reading : Native Language, Writing : Native Language, Speaking : Native Language)

Dijital Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Pazarlama Uzmanı Dijital Pazarlama Uzmanı Maaşları Dijital Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Dijital Pazarlama Uzmanı Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı İş İlanları