warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Inbound Felemenkçe Müşteri Temsilcisi

Majorel Türkiye

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

141 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Başvuru Sayısı

141 başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Dünyanın en saygın ve lider markaları için yeni nesil uçtan uca müşteri deneyimi (CX) çözümleri tasarlıyor, geliştiriyor ve sunuyoruz. Beş kıtada, 35 ülkede, 66.800'den fazla çalışanımızla, 60 dilde hizmet veriyoruz. Doğudan batıya kapsamlı küresel ayak izimiz sayesinde farklı kültürlerdeki ince detayları dikkate alarak esnek çözümler sunabiliyoruz ve CX’te mükemmeliyeti yakalamak için bunun şart olduğuna inanıyoruz. Ön bürodan arka ofise teknolojiyle güçlendirilmiş müşteri deneyimi (CX) hizmetlerinde derin alan uzmanlığına sahibiz. Tüm bunlara ek olarak, dikey sektörler için Dijital Tüketici Etkileşimi, Müşteri Deneyimi (CX) Danışmanlığı ve yenilikçi Tescilli Dijital Çözümler paketi sunuyoruz. İçerik Hizmetleri ve Güven-Güvenlik konularında dünya lideriyiz. 'Majorel farkı'nın girişimcilik kültürümüz olduğuna inanıyoruz.

Majorel Türkiye olarak 2004’ten beri, Türkiye'de 7 farklı lokasyonda 3.000'den fazla çalışma arkadaşı ve evden çalışma modeli ile hem Türkiye hem de dünya çapında önde gelen markalara; Almanca, Felemenkçe, Türkçe, İngilizce, Arapça, İtalyanca, İspanyolca, Yunanca, İbranice, Fransızca, Rusça ve Bulgarca dâhil 12 farklı dilde hizmet sunmaktayız.


Misyonumuz

İnsanların değer verdiği ve bizim de gurur duyduğumuz, harika müşteri deneyimleri yaratıyoruz. Yetenek, veri ve teknolojiyi birleştirerek, birlikte çalıştığımız firmalar için gerçek anlamda etkin çözümler üretiyoruz. Hep daha fazlasını sunmak için çalışıyoruz.

Vizyonumuz

Hedefimiz, sürekli değişen dünyada müşteri bağlılığı konusunda birlikte çalıştığımız firmaların güvenilir, uzun vadeli iş ortağı olmak. Attığımız her adımın temelinde ‘Yaratıcılık, Mükemmeliyet ve Saygı' yatıyor. Böylece birlikte çalıştığımız firmaların başarılı olmasını sağlarken, bizler de tek bir ekip olarak güçleniyoruz.

Beş kıtada, 31 ülkede, 66.800'den fazla çalışanımızla, dünyanın dört bir yanındaki müşterilere 60 dilde hizmet veriyoruz. Müşterilerimizi her zaman, her cihazda, markadan beklentilerini tam olarak karşılayacak şekilde destekliyoruz. Nerede ve hangi kültürden olurlarsa olsunlar, onların dilini konuşuyoruz.


  • En az Lise mezunu,
  • İleri düzeyde Flemenkçe Bilen (Dutch/Hollandaca),
  • Bilgisayar ve çoklu ekranları etkin bir şekilde kullanabilen,
  • Etkin İletişim ve İkna becerilerine sahip,
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip,
  • Takım oyuncusu olan ve iş birliği bakış açısıyla ilerleyebilen,
  • Çözüm ve hedef odaklı çalışabilen,
  • İnisiyatif alma ve karar verme becerileri gelişmiş,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş (erkek adaylar için)

biriyseniz, aşağıdaki iş tanımını okuyarak pozisyonla ilgili bilgi edinebilirsiniz.

İŞ TANIMI

Müşteri tarafından aranan kişi olarak…

 

• Müşteri görüşmelerinin zamanında yapılması ve sonuçlandırılması,

• Müşteriye bilgi verilmesi,

• Müşterinin soru ve sorunlarına çözüm bulunması,

• Beklenen hizmet ve kalite standartlarını karşılayarak müşteri güvenin sağlanması,

• Pozitif ve güler yüzlü bir yaklaşım ile müşteri memnuniyetini sağlanmasından sorumlu olacaksınız.

Pozisyonun sizin için uygun olduğunu düşünüyorsanız, başvurunuzu almaktan mutluluk duyarız.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
Flemenkçe(Okuma : Ana Dil, Yazma : Ana Dil, Konuşma : Ana Dil)

Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Temsilcisi Müşteri Temsilcisi Maaşları Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Temsilcisi Nedir? Müşteri Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

We have deep domain expertise in tech-augmented front-to-back-office CX. Plus Digital Consumer Engagement, CX Consulting, and an innovative suite of P

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KARIYER.NET KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI HAKKINDA ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİTürkiye’ de kurul

Detaylı Bilgi

Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Temsilcisi Müşteri Temsilcisi Maaşları Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Temsilcisi Nedir? Müşteri Temsilcisi İş İlanları