warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Müşteri İlişkileri ve İş Geliştirme Sorumlusu

MAVİ EGE TEKNOLOJİ LOJİSTİK İNŞ. TURZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Balıkesir(Edremit)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Analiz / Araştırma

Analiz / Araştırma

Başvuru Sayısı

97 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

97 başvuru

Departman

Analiz / Araştırma

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İŞ GELISTIRME VE  DİJİTAL PAZARLAMA UZMANI

E-ticaret ve Lojistik şirketiyiz. Dijital pazarlama/e-ticaret kanalları/online satış ile ilgili faaliyetleri yönetmek ve analiz etmek üzere “Dijital Pazarlama Logistis is gelistirme Uzmanı ” ekip arkadaşı arıyoruz.

NE GEREKLİDİR?

Digital Pazarlama alanlarinda En az 1 yıl iş tecrübesi olan Lisans Mezunu,

 Analitik düşünme ve problem çözme becerisi Tercihen ürün ve pazar analizi ve araştırması yapabilecek nitelikte;

Satış öncesi ve sonrası gelen müşteri öneri ve şikayetlerinin dönüş sürecini etkin bir şekilde yönetecek ve gerekli şirket içi bilgilendirmelerini yapacak,kampanyaları yayına alma

Bir görev verildiğinde, ilerlemeyi yakından takip edecek , MS Office programlarını kullanma konusunda orta düzeyde bilgi sahibi olmak (Sonuçları EXCEL'de formüle edebilmek. Verileri organize etmek ve analiz etmek / tablo, çizelge ve liste oluşturmak için bu araçları kullanabilmek) Google Ads bilgisine sahip, online satış kanallarında hesap yönetebilen, Tercihen lojistik, e-ticaret, online pazaryerleri veya tedarik zinciri konularında deneyim sahibi,

İletişim becerileri güçlü,enerjisi yüksek,

Orta derecede yazılı ingilizce bilen Sorumluluk almaktan korkmayan, öğrenmeye ve gelişmeye açık is arkadaslari aramaktayız.

İŞ TANIMI

Is geliştirme ve Digital pazarlama / Mevcut pazarlama araçlarını etkin bir şekilde kullanarak ürünler için anahtar kelimeleri arayıp  analiz edecek.

Günlük müşteri mesajlarını ele almak ve müşterinin ihtiyaçlarına göre çözümler sunmak;

Bir start-up olmamıza rağmen, son derece organize güzel bir ofis ve adil bir profesyonel çalışma seviyesi sağlıyoruz. Yukarıda istenen niteliklere ve iş tanımına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başvurunuzu bekliyoruz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Müşteri İlişkileri Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri İlişkileri Sorumlusu Müşteri İlişkileri Sorumlusu Maaşları Müşteri İlişkileri Sorumlusu Nasıl Olunur? Müşteri İlişkileri Sorumlusu Nedir? Müşteri İlişkileri Sorumlusu İş İlanları