warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Personel

Personel

Başvuru Sayısı

856 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

856 başvuru

Departman

Personel

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türk Dizi ve Sinema Sektöründe Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Hizmeti Veren Mayadroom Ajans Bünyesinde  Yetiştirilmek Üzere.. Yönetmen Ekipleri Tarafından Çekilecek Sahnelere

Seçilen veya Ajansımızın Seçme Yetkisi Dahilinde Bulunan ve Kurumumuzun Datasında Kayıtlı Oyuncu Yardımcı Oyuncularımızın Verilen Brief ve Rollere Göre Proje Dağılımını Yapabilecek Göz ve Yeteneğe Sahip BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI Arıyoruz.. Oyuncu ve Yardımcı Oyuncu Set/Çekim Davet Personeli Olacak Olan BAYAN TAKIM ARKADAŞLARIMIZIN  Telefonda Konuşma Yeteneği Yüksek ve Profesyonel Hitap Şeklinin Yüksek Olacağı Düzeyde Diksiyonu Düzgün Olmalıdır.. Kurumumuzun Aradığı Personel Aşağıdaki VARDİYA SİSTEMİNDE KENDİLERİNE UYGUN SAAT DİLİMLERİNDE ÇALIŞACAK VE UYGUN SAAT DİLİMLERİNDEN BİRİNİ SEÇEBİLECEKTİR..  


ÇALIŞMA VARDİYA SAATLERİMİZ..



Gündüz Vardiyası Çalışma Saatleri: 08:00 - 17:00 Saatleri Arası 15 BAYAN Personel Alınacaktır..


Akşam Vardiyası: 16:00 - 01:00 Saatleri Arası 20 BAYAN Personel Alınacaktır. Not: (Akşam 16:00 ile Gece 01:00 Arası Çalışma Yapacak BAYAN Personelimiz Kurumsal Servis İle Evlerine Bırakılacaktır)


Gece Vardiyası Çalışma Saatleri: 00:00 - 09:00 Saatleri Arası 10 BAYAN Personel Alınacaktır.

Tüm Vardiyalar İçin Ödenecek Maaş Net 3.000 TL + YEMEK + SGK

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Çağrı Merkezi Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Elemanı Çağrı Merkezi Elemanı Maaşları Çağrı Merkezi Elemanı Nasıl Olunur? Çağrı Merkezi Elemanı Nedir? Çağrı Merkezi Elemanı İş İlanları