warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Şişli)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Halkla İlişkiler

Halkla İlişkiler

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Halkla İlişkiler

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Merhaba Sayın Aday, Mayadroom Ajans 2000 yılında Mevlüt Dede Tarafından Kurulmuş ve Hakkaniyeti Ön planda Tutarak Kayıt Olmak isteyen Oyuncu Adaylarından Kayıt Ücreti Almayan Tek Kurumdur. Mayadroom Ajans 19 Yıldır Tv Sektörüne Yardımcı Oyuncu, Konuk Oyuncu, Ana Cast, Reklam Yüzü Cast Hizmetini Sağlayan Kuruluştur. Mayadroom Ajans Türkiye'de Her Sene Çekilen 35 Tv Dizisinin 30' una, En Kalibreli Sinema ve Reklam Filmlerine Tek Kurum Olarak Hizmet Sağlayan Kendi Alanın En Büyük Kurumudur. Mayadroom Ajans Mecidiyeköy Genel Merkezli Olup, Ortaklar Caddesinde 7 Katlı Bir Cast Ofisine Sahip Levent'de Ayrıca Bir Ofisi Olan Kurum Genelinde 200 Personeline İstihdam Alanı Sağlamaktadır. Şimdide Size Kurumumuzun En Önemli Departmanlarından Olan Halkla İlişkiler Departmanını Tanıtacağız. 

 

İK; Reklam, sinema ve dizi filmlerinde yer almak isteyen oyuncu ve yardımcı oyuncu adaylarına  tv sektörünü tanıtan, adayların kaydını oluşturan onları doğru bilinçlendiren, kayıttan sonraki SGK prosedürlerini uygulayan oyuncu departmanlarımıza doğru yönlendirmelerle kaynak sağlayan ajansın vitrinini oluşturan departmandır.TV sektöru toplumun her türlü alanından ilgi gormektedir Dolayisiylada İK departmanı Ajansın Kaynak Departmanidir Halkla İlişkiler Departmanı Personeli her turlu Sosyal Statüde Bulunan insanlarla Anlasabilmeli ve insanlarla Olan iliskileri saglikli Olmalidir kisiyi iyi analiz edebilen ve kisinin hangi bolumlerde bize daha yararli olabilecegini zamanla Kazanacagi Deneyimlerle iliskilendirebilmelidir Halkla İlişkiler Personeli Yardimci Oyuncu Adaylarina verecegi bilgiler aday kisinin sektore bakis acisini olusturur Sirket Politikamizin En Önemli Unsuru Halkla İlişkiler Personelimizin Oyuncu Adaylariyla mesafesini koruyabilen, samimiyet ve ciddiyet arasındaki çizgiyi bilen yani çalıştığı firmayı nasıl temsil etmesi gerektiğini unutmayan organizasyon yeteneğine sahip, çalışkan, sabırlı, hoşgörülü erdemliğe sahip Olmaktır.  

 Asgari Ücret + 1000 TL Ticket + Performansa Göre Prim + Sgk

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Halkla İlişkiler Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Halkla İlişkiler Elemanı Halkla İlişkiler Elemanı Maaşları Halkla İlişkiler Elemanı Nasıl Olunur? Halkla İlişkiler Elemanı Nedir? Halkla İlişkiler Elemanı İş İlanları