warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kıdemli SAP Danışmanı

medepia - IT consulting

İstanbul(Asya)(Maltepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

52 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

52 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2011 yılından bu yana, inovatif yaklaşımlarımız, güvenilir ekibimiz ve kaliteli hizmetlerimizle, uluslararası müşterilerimize MDG ve dijital dönüşüm süreçlerinde destek veriyoruz.  Bu desteğe, üstleneceği projelerle katkı sağlayacak ve takım ruhuyla hareket edip, ekibimizi yetkinlikleriyle güçlendirecek bir çalışma arkadaşı arıyoruz.

MDG modüllerinde ve diğer yazılım dillerinde tecrübeli, İngilizce bilgisi yeterli,  alanıyla ilgili gelişmeleri takip eden, düşünmekten, üretmekten yorulmayan, pro-aktif bir yaklaşımla hareket edebilen ve kişisel gelişimine önem veren bu arkadaşımız Kıdemli SAP Danışmanı/SAP ABAP Uzmanı/SAP Ana Veri Uzmanı/SAP Yöneticisiolarak görev alacaktır.

 

Beklentilerimiz


  1. Uluslararası, büyük ölçekli ve uzun süreçleri kapsayan MDG projelerinde, gereken yetkinlik ve teknik danışmanlık hizmetini tam anlamıyla verebiliyor olmalısın.
  2.  S4/HANA dönüşüm projelerinde mevcut durumu hızlı bir şekilde analiz etmeni ve geçiş süreçlerinde önemli bir rol oynamanı bekliyor olacağız.
  3. İş akışında karşına çıkacak her türlü zorluğun üstesinden, kendinden emin ve özgüvenli bir şekilde gelmeni bekleyeceğiz.
  4. Süreç boyunca eleştirel düşünebilmeli, problemler karşısında sorular sormalı, cevaplar bulmalı ve araştırmacı bir yaklaşımla sonuç odaklı çözümlemeler yapabilmelisin.
  5. Gerektiği durumlarda birden fazla alanda katkıda bulunmanı isteyeceğiz.
  6. Üstlendiğin projeyle ilgili her türlü sorumluluk, iş takibi, müşteri diyaloğu da sende olacak.

Aradığımız özellikler


  1. Farklı projelerde, farklı yetkinlikleri tam zamanlı kullanacağın için öncelikle üniversitelerin 4 yıllık bilgisayar mühendisliği veya eşdeğer bir bölümünden mezun olman gerekiyor. 
  2. SAP’nin MDG /MDM/MM/SD/PP/ABAP/ABAP OO/Fiorimodülleriyle çalışıyoruz, bu alanlar içinde, en azından birinde proje üstlenecek derecede deneyimli olman ve kendini daha da geliştirmek istemen çok önemli.
  3. Yukarıdaki modüllerin yanı sıra, herhangi bir yazılım dilinden anlıyor olman da tercihlerimiz arasında.
  4. Uluslararası projelerde çalışacağın ve farklı kültürlerden, farklı insanlarla iletişim kuracağın için İngilizce iletişim becerilerinin iyi olmasına çok önem veriyoruz. Bu noktada, ekip arkadaşlarımızın İngilizcelerini geliştirmek ve güncel tutmak için şirket içinde İngilizce eğitimi veriyoruz. Diğer bir deyişle,  işe başladıktan sonra alacağın İngilizce eğitimleriyle de iletişim becerilerini geliştirmeye devam edeceksin.
  5.   Ekip üyelerimizin Pro-aktif bir yaklaşıma sahip olması önemli bir kriter.  Çıkabilecek problemlere önceden hazırlıklı olmalı ve mevcut durumu değiştirecek inisiyatifi kullanmaya hazır olmalısın.
  6. Felsefelerimizden birisi de ekipteki her bireyin potansiyelini kullanması ve kişinin en iyi haline evrilmesidir. Bunun için ihtiyacın olan her türlü desteği ve yolu senin için hazırlıyor olacağız. Bu noktada, kendini geliştirmek isteyen ve var olanla yetinmeyen birisi olman oldukça önemli. Özellikle de sürekli yenilenen ve takip gerektiren bir sektörde olduğumuzu düşünürsek, bu oldukça önemli.
  7. Kıdemli danışmandan beklentimiz, kendine ve yeteneklerine inanan, özgüvenli, güvenilir, pozitifliğini ve enerjisini zor durumlarda dahil koruyabilen, yaptığı iş için heyecan duyan ve alanındaki gelişmelerden geri kalmayan birisi olması. Bunun yanı sıra, şirket kültürünü ve felsefesini benimseyerek hareket etmesi de ekibe daha çabuk uyum sağlayabilmesi noktasında gerekli olacaktır.
  8. Esnek çalışma saatleriyle çalışabilmeli, acil işleri sakin bir şekilde, ivedilikle çözebilmelisin.
  9. Müşterilerimizle sürekli diyalog içinde olmak için yurtiçi, yurtdışı seyahat engelinin olmaması gerekiyor.


Farklı yöntemleri, yeni görüşleri ve sıra dışı fikirleri kucaklayan bir şirketiz. Birlikte büyüyeceğimiz, gelişeceğimiz ve bizi ileriye taşıyacak her imkânı sana sunuyor olacağız.  Bu da medepia ekibine katılmayı fırsatlarla dolu bir deneyime dönüştürüyor. Bu iş için uygun olduğunu düşünüyor ve medepia ekibinde yerini almak istiyorsan başvurunu bekliyoruz. 

Aday Kriterleri

3 - 20 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Kıdemli SAP Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli SAP Danışmanı Kıdemli SAP Danışmanı Maaşları Kıdemli SAP Danışmanı Nasıl Olunur? Kıdemli SAP Danışmanı Nedir? Kıdemli SAP Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

SAP ana veri yönetimi konusunda uluslararası camiada tanınmış şirket.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Prim, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Kıdemli SAP Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli SAP Danışmanı Kıdemli SAP Danışmanı Maaşları Kıdemli SAP Danışmanı Nasıl Olunur? Kıdemli SAP Danışmanı Nedir? Kıdemli SAP Danışmanı İş İlanları