warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı

MEFAR İLAÇ SANAYİ A.Ş.

İstanbul(Asya)(Pendik)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

432 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

432 başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İlaç sektöründe 50 yıllık deneyimi ve 700’e yakın çalışanıyla, teknolojiyi yakından takip ederek sürekli gelişen ve kendini yenileyen, şırınga ve liyofilizasyon alanındaki yeni yatırım ve projeleriyle ulusal ve uluslararası alanda ilaç sektöründeki her bir firmanın ”özel üreticisi” olma vizyonuyla faaliyet gösteren, Türkiye’ nin önde gelen fason ilaç üreticisi Mefar İlaç Sanayii A.Ş. Bilim ve Teknoloji Müdürlüğü' ne bağlı olarak görev yapacak ARGE Proje Uzmanı aranmaktadır.


Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Kimya veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun, Analitik Kimya, Farmasötik Kimya vb bölümlerde yüksek lisans /doktora eğitimi, tamamlamış ya da devam eden
  • Projelerinin gerekliliğini göre ayda en fazla 1 hafta vardiyalı çalışabilecek (15:00-23:00 haftanın 6 günü) (Yüksek Lisans / Doktora eğitimin devamlılığı durumunda haftada 2 gün eğitime devam edilebilecektir)
  • Fazla mesaili çalışmaya engel durumu olmayan,
  • Analitik metot geliştirme, metot validasyonu, stabilite analizleri alanlarında  bilgi sahibi,
  • İyi seviyede İngilizce bilen,  (yazılı ve sözlü iletişim, güncel yayın ve kılavuz takibi)
  • Takım çalışmasına yatkın


İş Tanımı

  • Türkiye ve başta Avrupa ülkelerine steril ilaç üretim hizmeti veren firmamızın yeni ürünlerine yönelik araştırma, geliştirme ve istatistiksel analiz ihtiyacını belirlemek,
  • Ürünlerin analitik metot validasyonlarını onaylı protokol ve talimatlara uygun olarak yapmak 
  • Analitik Metot Validasyon ve Transfer protokolünün uygulanmasından sonra sonuçları protokollerde yer alan kurallarına göre kaydetmek
  • Yeni üretilmesi gereken fason ürünlere ait metotları incelemek, ihtiyaçların belirleyerek ilgili bölüm ile temasa geçmek. 
  • Proses validasyon çalışmaları sırasında protokolde tanımlı kimyasal analizleri, onaylı analiz metodu ve talimatlar doğrultusunda yapmak, sonuçlarını GMP kurallarına ve firma kalite prosedürlerine uygun şekilde dokümante etmek, kontrol ve onay için ilgili kişilere iletimini temin etmek. 
  • Firmalarla yapılan anlaşmalar gereği stabilite takibi yapılan ürünlerin numunelerini onaylı protokol ve talimatlar doğrultusunda almak, uygun saklama koşuluna sahip kabinlere yerleştirmek. 
  • Yaptığı tüm analiz ve kontrollere ait raporların, formların talimatlara uygun, düzenli ve doğru bir biçimde dokümante edilip, dosyalanmasını sağlamak 

*Çalışma yeri Kurtköy / Pendik olup çalışanlar için servis imkanı bulunmaktadır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Mefar İlaç Sanayii A.Ş. Founded in 1985 as a joint-venture between Birg

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARI KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSayın çalışan adayımız,İş başvurusund

Detaylı Bilgi

Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Araştırma Geliştirme / Arge Proje Uzmanı İş İlanları