warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Konya(Selçuklu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Geleceğin İstasyonlarını İnşa Ediyoruz!

    Dünya genelinde endüstriyel süreçlerin yepyeni ve dijital bazlı bir evreye geçtiği günümüzde, diğer girdilerden farklı biçimde enerjinin sınaî üretimdeki önemli rolünde esaslı bir değişim beklenmemektedir. Hatta artan ticarete bağlı olarak, bölgesel ve ulusal düzeyde ulaşım ve lojistik faaliyetleri üssel biçimde büyümekte, bu da enerji ve enerji ile ilgili tüm mal ve hizmet ihtiyacındaki yükselişi tetiklemektedir. Aynı zamanda, pazarın içerisinde küresel şartların tetiklediği elektrikli araçların artışı, temiz enerjilere (CNG, LNG, Hidrojen gibi) olan dönüşümün de yeni fırsatlar yarattığı açıktır. 

     Bütün bu gelişmeler, 1992’de küçük bir atölye olarak başlayan ve bugün çıkış noktası olan Türkiye’de pazar lideri ve dünyada sektörel ilklerin içerisinde bulunabilen, yüzde yüz Türk mühendis ve profesyonellerin çalıştığı, 500’e yakın kadrosuyla büyümeye devam eden MLB Group ve Mepsan için çok yönlü ve çok avantajlı bir durum yaratmaktadır. Mepsan, kendi alanında dünya liderleri arasında ilk 3’te yer alma hedefinin yanı sıra içinde bulunduğu değişim, dönüşüm süreçlerinde piyasaya, sektöre, rakip ve paydaşlarına da yön verebilme amacı taşımaktadır.

      70’den fazla ülkeye ihracat yapan, 100 kişiye yakın ARGE ekibiyle gelişim laboratuvarlarını bünyesinde bulunduran, kendi modern tesisleri ile dışarıya bağımlı kalmadan bütün üretim sürecini gerçekleştirebilen şirketimizin yaygın servis ağı, süregelen müşteri ilişkileri, uygun fiyatlı entegre çözümleri ve hızlı sürede cevap verme becerisi hedeflerimizi destekleyen en kıymetli yetkinlikler imizdir.

        Bu yolda gerek yazılım ile gerek yeni makine tasarım/ üretimi ile, gerekse yan sektörlerde ortaklık kurulan alanlarda çözüm üreterek ama hep yaratıcı ve insan odaklı kalarak “geleceğin istasyonlarını” inşa etmek hayalimizdir. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarımızın temelinde ülkemize ve yaşadığımız gezegene duyduğumuz sorumluluk bilinci ile müşterilerimizle, tedarikçilerimizle ve çalışanlarımızla “birlikte” hareket etme yer almıştır. 2020 sonrası da bizi yerel ve küresel rakiplerimizden ayrıştıracak sorumluluk ve beraberlik bilinci en kıymetli değerlerimiz arasında yer almaktadır. Kurallara uyum, sürekli gelişim ve kalite odaklı aldığımız kararlar ise çalışanlarımızın tutkusu, azmi ve inancı ile birleşerek bizlere gelecekte dünyada söz sahibi bir Türk markası olma imkanını sunmaktadır.

     Gelişen ve büyüyen ekibimizde görev alacak, vizyonumuzu ve değerlerimizi benimseyecek “Yazılım Mühendisi” takım arkadaşları arıyoruz.


GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin  Yazılım veya Bilgisayar Mühendisliği Mezunu,
  • Tercihen ROS (Robot Operating System) ve ROS WEB üzerinde deneyimli Linux işletim sistemi üzerinde uygulama geliştirme tecrübesine sahip, 
  • Linux Bash script bilgisine sahip, 
  • Nesne Tabanlı yazılım mimarisine hakim, 
  • Network Haberleşme protokollerine (TCP/UDP socket, http, JSON ) hakim, 
  • C/C++ dillerinde tecrübeli, 
  • Seri haberleşme (RS232/485) protokolleri kullanarak geliştirme yapmış, 
  • Yazılım Geliştirme Yaşam Döngüsü (MIL-STD-498, IEEE 12207 vb.) hakkında bilgi sahibi, 
  • Paralel yazılım geliştirme (multi-thread veya multi-process) konusunda bilgi sahibi,
  • Tecihen Qt Framework tabanlı uygulama geliştirmiş, 
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye, takımı ile birlikte ilerlemeye açık olan, 
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, 
  • Hızlı ve pratik problem çözme yeteneğine sahip, 
  • Konya' da ikamet eden/edebilecek

 

İŞ TANIMI:

ROS ve ROS WEB kulanarak Nesne tabanlı yazılımlar üzerine çalışmalar yaparak ve kullanıcı arayüzleri oluşturulması AR-GE bünyesinde Linux tabanlı sistemlerde ürün geliştirmek ve nihai ürünlerin saha istekleri doğrultusunda geliştirilmesini sağlamak.


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Muaf, Yapıldı, Tecilli

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Geleceğin İstasyonlarını İnşa Ediyoruz! Dünya genelinde endüstriyel süreçlerin yepyeni ve dijital bazlı bir evreye geçtiği günümüzde, diğer girdi

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE KORUNMASI HAKKINDAÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİŞirketimize göstermiş

Detaylı Bilgi

Yazılım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Mühendisi Yazılım Mühendisi Maaşları Yazılım Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Mühendisi Nedir? Yazılım Mühendisi İş İlanları