warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Diyarbakır

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

198 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

198 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mina Galvaniz Türkiye'nin metal işleme ve galvaniz sektörünün öncü şirketlerinden biridir. Üretim tesislerimizde elektrik dağıtım şirketleri, GSM operatörü şirketleri enerji, inşaat ve bunun gibi bir çok sektörün ihtiyacı olan, enerji nakil hatları, aydınlatma direkleri, sıcak daldırma galvaniz, oto korkuluk imalatı, GSM operatör direkleri, çelik konstrüksiyon ürünlerini başta olmak üzere yıllık ortalama 60.000 ton kapasite ile üretim yapılmaktadır. Merkezi istanbul' da bulunan şirketin üretim tesisleri Diyarbakır'dadır. 


İŞ TANIMI

GÖREV VE SORUMLULUKLAR:
  1. Galvaniz kaplanmasına yönelik alınan işlerin ve siparişlerin iş planlamalarına göre zamanında ve doğru üretim yapılmasını sağlamak.
  2. İşlerin zamanında tamamlanması için gerekli iletişimin ve organizasyonel yapının oluşturulmasını sağlamak.
  3. Galvaniz hattında, teknik gerekliliklere ve müşteri beklentilerine uygun iş süreçleri oluşturmak.
  4. Emrindeki çalışanların ihtiyaç ve taleplerini Fabrika Müdürü ile paylaşmak.
  5. Galvaniz ünitesi ve prosesine yönelik yatırımlar ve teknik yenilikler konularında Yönetimin bilgilendirilmesini ve yönlendirilmesini sağlamak.
  6. Yönetimin almış olduğu kararlara göre çalışanların yönlendirilmesini sağlamak.
  7. Galvaniz ünitesi ve fabrika faaliyetleri için oluşturulan kalite yönetim sistemleri şartlarının uygulanmasını ve uygulatılmasını sağlamak.
  8. Yürüyen işlerin teknik şartname, şartlar ve sözleşmeye uygunluğunu gözetmek.
  9. Gerektiğinde, müşteri ve müşteri temsilcileri ile iletişimde bulunmak .
  10. Temin edilen malzemelerin uygun şekilde kullanılmasını ve korunmasını sağlamak.
  11. Galvaniz ünitesi ekipmanlarının periyodik bakımlarının yapılmasını sağlamak.
  12. Arızalanan ekipmanları tamir ettirmek ve gerekli parçalarını temin etmek.
  13. Galvaniz kaplama ile ilgili müşteri  isteklerine göre gerekli test faaliyetlerini Kalite Kontrol Bölümü ile organize etmek, müşteri ile ilgilenmek ve kayıtların düzenlenmesini sağlamak.
  14. Kalite kontrol sonuçlarına göre gerekli düzeltme ve önleme faaliyetleri yapılmasını sağlamak ve sağlatmak
  15. Bölümüyle ilgili gelişme ve iyileştirme çalışmalarının yürütülmesini sağlamak, gelişme ve iyileştirme sonrasında gerekli dokümanların revizyonunu sağlamak.
  16. Kalite yönetim sistemi dokümantasyonunun hazırlanmasına ve güncellenmesine katkıda bulunmak, ilgili dokümanları gözden geçirmek ve onaylamak, bölümünün sorumluluğu altındaki dış dokümanları takip ve muhafaza etmek, kalite sistem dokümantasyonunun bölüm içinde uygulanmasını ve sürekliliğini sağlamak.
  17. Proseslere ait performans parametre ve hedeflerini belirlenmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesine destek olmak.
  18. Emrindeki çalışanların iş güveliğinden sorumlu olmak ve iş güvenliği ve işçi sağlığına yönelik gerekli tedbirlerin ve eğitimlerin alınmasını sağlamak.
  19. Fabrikanın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ve diğer kamu kurumlarının belirlediği standartlara uygun olarak çalışmasını sağlamak.
  20. İş Güvenliği Kurulu toplantılarına katılmak ve alınan kararları takip etmek.
  21. Sorumlu olduğu bölümlerin genel düzenini sağlamak.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Galvaniz Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Galvaniz Sorumlusu Galvaniz Sorumlusu Maaşları Galvaniz Sorumlusu Nasıl Olunur? Galvaniz Sorumlusu Nedir? Galvaniz Sorumlusu İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Maden ve Metal Sanayi 1+

Galvaniz Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Galvaniz Sorumlusu Galvaniz Sorumlusu Maaşları Galvaniz Sorumlusu Nasıl Olunur? Galvaniz Sorumlusu Nedir? Galvaniz Sorumlusu İş İlanları