warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Junior Sales Executive

MOBIROLLER YAZILIM A.Ş.

Antalya

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

155 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

155 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye'nin en çok kullanılan ve hızla büyüyen mobil uygulama platformu MobiRoller, yeni kahramanlarını arıyor! 

Eğer yenilikçi fikirlerin var ve bunları özgürce uygulayabileceğin, samimi ve inovatif bir çalışma ortamı arıyorsan doğru yerdesin.

Platformun büyümesini ve doğru kişilere ulaşmasını sağlayan diğer süper kahramanlarla uyum içinde çalışır, işimi tutkuyla yapar ve öğrenme heyecanımı asla kaybetmem diyorsan bizi hemen ara.

MobiRoller Satış ekibinde koltuğun hazır! 

Sevgilerimizle,
MobiRoller Ürün Takımı

İŞ TANIMI

* Satış alanına ilgiliyim ya da bu alanda zaten 2 yıllık deneyimim var diyorsan, seni dinlemeyi çok isteriz. 

* Dijital pazarlama ve mobil uygulamalar hakkında bilgi sahibiysen ve heyecanla araştırmaya devam ediyorsan konuşacak çok şeyimiz var demektir!

* Global bir vizyonla yurt dışında çok sayıda kullanıcıya hizmet veriyoruz.O yüzden iyi seviyede İngilizce konuşabilmen ve yazman gerekli.

* Birçok teknolojik araç kullansak da Excel'in kalbimizdeki yeri başka. Excel fonksiyonlarını bilmen ve temel matematik hesaplamalarını pratikçe yapman işini çok kolaylaştıracak.

* Stres yönetimi satışın vazgeçilmezi. Stresimi kontrol etmeyi bilir ve hedefler doğrultusunda fazla yardıma ihtiyaç duymadan ilerlerim diyorsan, aradığımız kişi sensin!

* Teknoloji ile aram iyidir, hatta bildiklerimle yetinmem, yeni gelişmeleri takip eder işime yansıtırım diyorsan, doğru yerdesin!

* Çalışırken yeni ve güçlü bir dizüstü bilgisayarın, 24 ekran monitörün ve işini yaparken çok rahat edeceğin bir ortamın olacak.

* Nasıl göründüğünü, yaşını veya cinsiyetini hiç merak etmiyoruz; ama kendine özgü bir tarzı olan, sağlıklı yaşayan ve yüksek enerjili karakterlere bayılıyoruz.

* Hayattan keyif alan, pozitif düşünen, farklı hobileri olan ilham verici arkadaşlara kapımız her zaman açık. 

* Öz motivasyonu yüksek, paylaşmayı seven ve birlikte kazanmaya inanan bir takım oyuncusuysan hiç bekleme, bize gel!

* Haftada 5 gün çalışırız. Hafta sonu zihnimizi tazeler, yeni hayaller kurarız. Doyasıya ye, iç, gez, eğlen. Ve tabii sonra gel bize de anlat, dost sohbetine bayılırız :)

* Kendine ve sevdiklerine zaman ayırman bizce çok önemli. O yüzden nadiren fazla mesai yaparız. Verimli çalışmaya odaklanır, işi işteyken bitirmeyi severiz.

* Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur! O yüzden aylık fitness desteği veriyoruz. 

* Antalya için Jamaika gibi diyenler var. Trafik az, hayat kolay! Ülkenin kalanı soğuktan kırılırken, biz sabahları kayak yapıp öğleden sonra denize giriyoruz. Sen de yapmak ister misin?

* İşini yaparken kafanın rahat olması çok önemli. O yüzden Antalya'da yaşıyor veya burada yaşamak için düzenini oturtmuş olmalısın.

* Çalışma ofısimiz, Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içinde yer alan Antalya Teknokenti'nde. Yeşil bir kampüsün içinde denize 15 dk. mesafedeyiz. Hadi gel, seni de bekleriz!

Aday Kriterleri

En çok 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Uzmanı Satış Uzmanı Maaşları Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Uzmanı Nedir? Satış Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Mobiroller küçük ve orta ölçekli işletmelerin mobil uygulama sahibi olmalarını sağlamak için çalışan ve Türkiye’nin gerçek anlamda AR-GE yapan yazılım

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Uzmanı Satış Uzmanı Maaşları Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Uzmanı Nedir? Satış Uzmanı İş İlanları