warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yiyecek İçecek Şefi

Mola İstanbul

İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece, Silivri)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 20 yıl arası

Departman

Yiyecek ve İçecek

Yiyecek ve İçecek

Başvuru Sayısı

170 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 20 yıl arası

Başvuru Sayısı

170 başvuru

Departman

Yiyecek ve İçecek

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi?

Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin

Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a yepyeni bir eğlence ve tatil konsepti sunuyoruz. Bünyemizdeki onlarca farklı iş koluyla hem öğrencileri iş hayatına hazırlıyor hem de kariyer değişikliği yapmak isteyen profesyonellere kapılarımızı aralıyoruz.

Konaklamadan yeme içmeye, eğlenceden hizmet sektörüne dek birçok alanda deneyim kazanmak Mola’da mümkün. İş hayatına ilk adımlarını atan gençlerin yanı sıra, profesyonel hayatlarında yepyeni bir sayfa açmak isteyen herkesi Mola’ya bekliyoruz.

Faaliyet gösterdiği alanlarda daima ilklere imza atan Etra Holding’in öncülüğünde hayata geçen Mola, 120 bin metrekarelik devasa bir alanda 42 adet tematik mimariyle tasarlanan konaklama bloklarıyla misafirlerine İstanbul’da unutulmayacak bir tatil ve eğlence deneyimi sunuyor. Dünya mutfaklarından seçkilerin sunulduğu restoranlarından Spa merkezine, panayır alanından macera parkına kadar geniş bir yelpazede çeşitli mekanlara ev sahipliği yapan Mola’da gençler çalışırken eğlenecek, profesyoneller ise kariyerlerini Mola’nın gelecek vadeden iş modeli ve nezih çalışma ortamında sürdürmek isteyecek.

Fotoğraflı özgeçmişinizi bizimle paylaşın, bu ‘Mola’ işinize gelsin.

 

İşin Amacı:

Bütçedeki gelirler maliyet ve diğer unsurları da göz önünde bulundurarak yüksek liderlik ve yöneticilik özellikleriyle en üst seviyede konuk memnuniyetine ulaşmak.

 

GÖREV VE SORUMLULUKLAR:

 

·        Şirket prensipleri ve marka standartlarına bağlı kalınarak Yiyecek ve İçecek Departmanı çalışma prensiplerini uymak, uygulanmasında yöneticisine destek vermek ve uygulatmak.

·        Her servis periyodu öncesi toplantı düzenleyerek ekipin kişisel temizliğinden emin olmak ve menü, özel aktiviteler ve benzeri konularda ekip üyelerini bilgilendirmek.

·        Devamlı olarak yaratıcı satış teknikleri ve çapraz satış imkanlarıyla ilgili öneriler sunarak yüksek satış rakkamlarına ulaşılmasına yardım etmek.

·        Kişisel misafir bilgileriyle ilgili konularda Mola İstanbul satış ekibi için data oluşturmak, devamlı konuklarla kontak halinde olarak konuk ihtiyaçları ve yeni trendlerle ilgili üst yönetimi bilgilendirmek.

·         İhtiyaç dahilindeki miktarlarda ekipmanın bulundurulması, eksiklerin iletilmesi için Yiyecek İçecek Müdürü ve Bulaşıkhane müdürüyle kontak halinde bulunulmak.

·        Temizlik ve ihtiyaç duyulan tamiratların yapılması için ilgili bölümlerle iletişim halinde olmak.

·        Restaurantın her zaman temiz ve düzenli olmasından sorumlu olmak.

·        Kendisinden istenen tüm finansal bilgileri ilgili bölümlere ulaştırmak.

·        Açılış ve kapanış prosedürlerinin eksiksiz uygulanmasını sağlamak.

·        Konuğa sunulan hizmetin Mola İstanbul standartlarına uygunluğunu sağlamak ve konuk memnuniyetinin ideal seviyede tutulmasından sorumlu olmak.

·        Yemek servisi süresince her aşamada en yüksek konuk memnuniyetine ulaşıldığından emin olmak.

·        Konuğu karşılamak ve oturtmak.

·        Tüm rezervasyonların etkili ve profesyonelce alındığından emin olmak.

·        Yiyecek ve İçecek Departmanı çalışma programının ayarlanmasını düzenli olarak kontrol etmek, ekipte yeralan personelin çalışma koşullarını sağlıklı ve verimli olması konusunda yöneticisine destek vermek.

·        Yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve Mola İstanbul standartlarına uymak.


Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Yiyecek İçecek Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yiyecek İçecek Şefi Yiyecek İçecek Şefi Maaşları Yiyecek İçecek Şefi Nasıl Olunur? Yiyecek İçecek Şefi Nedir? Yiyecek İçecek Şefi İş İlanları
Hakkımızda

Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi? Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a

Şirket Sayfasına Git

Yiyecek İçecek Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yiyecek İçecek Şefi Yiyecek İçecek Şefi Maaşları Yiyecek İçecek Şefi Nasıl Olunur? Yiyecek İçecek Şefi Nedir? Yiyecek İçecek Şefi İş İlanları