warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Karaman

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

238 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

238 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mondi 30 ülkede üretim yapan ve cirosu 7,1 milyar Euro' ya ulaşan uluslararası kağıt ve ambalaj şirketler grubudur. Grubun orta Avrupa ile Rusya ve Güney Afrika'da tesisleri olup 2017 yılının sonu itibariyle 30.000'den fazla çalışanı bulunmaktadır. 

Mondi, odun hammaddesinden selüloz ve kağıt ile geri kazanılmış kağıt üretimine, ambalaj kağıtları, oluklu mukavva ambalaj ve sanayi tipi torba üretimine kadar bütün kağıt ve ambalaj üretim süreçlerini gerçekleştirmektedir. Mondi Grup özellikle ambalaj kağıdı, ambalaj ürünleri ve kuşesiz kağıt (UFP) üretimi gerçekleştirmektedir.

Mondi Tire Kutsan; İzmir, İzmit, Adana ve Karaman’da bulunan dört kutu fabrikası ve İzmir’de bulunan kağıt fabrikasıyla sahip olduğu coğrafi çeşitliliğin avantajını müşterilerine sağladığı servisle ortaya koymaktadır.

Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş., 1000'i aşkın çalışanı ve 4 bölgedeki satış teşkilatı ile tüm yurt çapında pazarlama-satış faaliyetlerini yürütmekte olup, kağıt ve ambalaj sektörünün en önde gelen firmalarındandır.

Uluslararası firmamızın Karaman Kutu Fabrikasında görev alacak  aşağıdaki niteliklere uygun “İnsan Kaynakları Uzmanı” aranmaktadır.

  • 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • İnsan Kaynaklarının çeşitli fonksiyonlarında, ağırlıklı olarak bordro süreçlerinde en az 2 yıl deneyimli,
  • İş kanunu, SGK ve diğer ilgili mevzuatlar hakkında bilgi sahibi,
  • MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı ve ekip çalışmasına yatkın, temsil yeteneği yüksek,
  • Analitik düşünce yapısına ve problem çözme becerilerine sahip,
  • İyi derecede İngilizce bilen
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Seyahat engeli olmayan

İŞ TANIMI

  • İşletmede fiili olarak çalışan tüm personellerin özlük işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve takip edilmesini sağlamak. Personel özlük dosyalarının güncel bilgileri içermesini sağlamak.
  • Resmi kurum ve kuruluşlara düzenli olarak gönderilmesi gereken belgelerin yasal süre içerisinde ulaştırılmasını sağlamak.
  • Endüstriyel ilişkiler çerçevesinde belirlenmiş olan tüm süreçlerin işleyişini ve yayılımını sağlamak. 
  • İşletmemizde sürekli veya dönemsel olarak hizmet satın alınan müteahhit ve altişveren kadrolarında çalışan personellerin yasal çalışma zorunluluklarının yerine getirilip getirilmediğini takip etmek ve kayıt altında tutmak. Hizmet bedellerinin kontrollerini yaparak(fazla mesai, çalışma süreleri, izinler,...) muhasebeleştirmelerini sağlamak.
  • Personel devam kontrol sistemi kapsamında işletme içinde çalışan tüm personellerin çalışma saatlerini kayıt altına almak, kayıtların doğru ve sürekli güncel olmasını sağlamak. Personelin, çalıştığı bölüm yöneticisi / müdürü tarafından ilgili aya ait fazla çalışma sürelerinin kontrolünü yapmak, bordro gününü, onaylı fazla çalışma ve gece çalışma sürelerini kapsayan puantajı aktarmak.
  • Özlük, pdks ve bordro raporlarının hazırlanarak bağlı bulunduğu amirlerine dönemsel olarak raporlanmasını sağlamak.
  • Yıllık izin yönetiminin eksiksiz ve doğru yapılmasını sağlamak.
  • Bordroda personelin maaşına yansıyacak olan çalışma sürelerini, sosyal yardımları ve yapılacak olan yasal kesintileri kullanılan bilgisayar programında düzenlemek. 
  • İşletmenin temel gereksinimleri çerçevesinde, tüm genel hizmetler ve idari işlerde aktif görev almak.(Yemek, servis, şirket araçları, taşeron ilişkileri)
  • Tüm Mondi Tire Kutsanı kapsayan İnsan kaynakları faaliyetlerinde görev almak (İşe alım, performans, eğitim, org.gelişim…), operasyon sürecinin yürütülmesini sağlamak ve gerekli raporlamaları yapmak.

Aday Kriterleri

2 - 3 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Mondi Group oluklu mukavva ambalaj iş biriminin bir parçası olan Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş. değer zinciri boyunca ürünle

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemekhane, Yakacak, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları