Teknik Servis Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

MONSTER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ A.Ş

Ankara, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

22 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Teknik Servis

Teknik Servis

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Teknik Servis

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MONSTER SİZİ OYUNA ÇAĞIRIYOR !

En yüksek performanslı Oyun bilgisayarı ve Oyun aksesuarları modelleri ile Türkiye Bilişim pazarında 23 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve global bir teknoloji markası olmayı hedefleyen MONSTER NOTEBOOK, gücüne güç katacak ekip arkadaşları arıyor. 


Şirketimizin İstanbul, Ankara ve İzmir'de bulunan  MONSTER Notebook’un teknik servis departmanına bağlı olarak müşteri karşılama, ürün kabul, süreç gözlemleme ve raporlama, müşteri talep yönetimi ve sonuçlandırma operasyonlarını yapmak üzere "TEKNİK SERVİS MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ" arayışımız bulunmaktadır.


GENEL NİTELİKLER


  • Teknik Lise veya ilgili ön lisans bölümlerinden mezun olmak
  • Benzer bir işte min. 2 yıl deneyim sahibi olmak.
  • Analitik ve yaratıcı düşünme yeteneğine ve problem çözme yetkinliğine sahip olmak.
  • İş planlama ve zaman yönetimi konusunda yetenekli olmak.
  • Stresli iş ortamına ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.
  • Dış görünüşüne özen göstermek. diksiyonu düzgün, yazılı ve sözlü etkin iletişim becerilerine sahip olmak.
  • Empati kurma yeteneğine sahip ve çözüm odaklı olmak.
  • Bilgi ve deneyimini artıracak eğitimleri ve etkinlikleri izlemeye hazır ve istekli olmak.
  • Teknoloji alanında bilgi ve deneyim sahibi olmak.


GÖREV TANIMI


  • Teknik servis banko bölümüne numaratör sistemi ile müşteriyi çağırmak. Müşteri talebini karşılamak ve gerekli yönlendirmeleri yaparak müşteriyi düzenli şekilde bilgilendirmek.
  • Müşteri talebi doğrultusunda cihaz bakım ve temizlik işlemleri yapılacak ürünler ile ilgili müşteriye hedeflenen teslim süresini iletmek, ürünü teslim almak, müşteriye teslim dokümanını imzalatmak, teslim alınan ürünü bakım birimine yönlendirmek, bakımı yapılan ürünün müşteriye verilen evrak mukabili teslim edilmesini sağlamak.
  • Müşteri talebi doğrultusunda garanti kapsamında olan veya garantisi bitmiş ürün ile ilgili sorunları dinlemek, cihaz teslim alınmadan önce genel ve fiziki kontrolleri sağlamak, müşteri talepleri doğrultusunda ERP programı üzerinden teknik servis ürün kabul formu oluşturmak ve müşteriye imzalatmak, teslim alınan ürünü paketlemek ve teknisyenlere yönlendirmek.
  • Garanti kapsamındaki ürününü teslim almak üzere teknik servis ürün kabul formu ile gelen müşterileri karşılamak, form numarası ile ERP sistemi üzerinden kontrol etmek, teknik servis ürün teslim formu oluşturmak ve müşteriye imzalatmak ve ürünü teslim etmek.
  • Müşteriden teslim alınan garanti kapsamı dışındaki ürünler için teknisyenlerden detaylı raporları almak, raporları analiz ederek fiyatlandırma yapmak, müşteri ile iletişime geçerek yapılacak işlem ve maliyet bilgisi vermek, müşteri onayı doğrultusunda teknisyen ve depo birimlerini bilgilendirerek teknik servis işlemlerinin devamını sağlamak.
  • Garanti kapsamı dışındaki ürününü teslim almaya gelen müşteriyi karşılamak, teknik servis kabul formunu almak, teslim formunu oluşturarak müşteriden ödeme almak ve ürünü teslim etmek. Müşteri faturasını düzenleyerek e-posta üzerinden müşteriye iletmek.
  • Hızlı işlem talebi ile gelen müşteriyi karşılamak, donanım, yazılım ve aksesuar ekleme taleplerini almak, ekleme yapılacak cihazın ön kontrolünü sağlamak, cihaza eklenecek parçaları belirlemek, müşteriye maliyet ve ürün detay bilgilerini vermek, müşteri onayı ve teknik servis kabul formu imzası karşılığında teslim alınan cihazı ilgili birimlere yönlendirmek.
  • Hızlı işlem kapsamında cihazını teslim almaya gelen müşteriyi karşılamak, teknik servis kabul formunu almak, teslim formunu oluşturarak müşteriden ödeme almak ve ürünü teslim etmek. Müşteri faturasını düzenleyerek e-posta üzerinden müşteriye iletmek.
  • Ekspertiz süreci kapsamında müşteri şikâyet yönetimi yapmak. Müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile ilgili birimler arasındaki koordinasyonu sağlayarak müşteriye süreç hakkında düzenli bilgi vermek.
  • Teknik servis hizmeti almış ve işlemlerini tamamlamış müşterilere müşteri memnuniyet araması yaparak müşteri geribildirimlerini almak ve üst yönetime raporlamak.
  • Müşteri çalıntı ürün kaydını polis tutanağı ile birlikte oluşturmak. ERP sistemine ilgili veri girişini sağlamak.
  • İade ve değişim talebiyle gelen ürünleri teslim alarak iade birimine yönlendirmek. Ürün kontrolü yapılıp onayı verilen ürünlerin iade ve değişim sürecini başlatmak.
  • Ödeme gerektiren işlemlerde ERP sistemi üzerinden müşteri cari kaydını oluşturmak, ödeme bilgilerini sisteme işlemek ve oluşturulan faturayı son haliyle muhasebe departmanına iletmek.
  • Günlük performans raporları hazırlayarak üst yöneticisine sunmak.
  • Ekspertiz aramaları ile ilgili günlük performans raporu oluşturarak üst yöneticisine raporlamak.
  • Gerekli durumlarda ekip arkadaşlarına operasyon desteği vermek




Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Lise(Mezun)
Muaf, Yapıldı

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Vizyonumuz: Oyun dünyasında sunduğu çözümlerle mükemmel müşteri deneyimi yaratan bir küresel teknoloji markası olmaktır. Misyonumuz: Tüm oyun aktiv

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİBu metin 6698 sayılı Kiş

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Prim, Yemekhane, Bireysel Emeklilik.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları