warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mikrofabrikasyon Üretim ve Test Mühendisi

NANOTAM NanoTeknoloji Araştırma Merkezi

Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

840 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

840 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Hakkında

Başta Savunma Sanayii olmak üzere, çok sayıda projede aktif olarak çalışan ekibimize Mikrofabrikasyon Üretim ve Test Mühendisi ekip arkadaşları arıyoruz.

Kızılötesi sensör geliştirme ve üretim ekibimizde rol alacak Mühendis arkadaşımız şu görevlerden sorumlu olacaktır; 

  • Sensör mikrofabrikasyon üretim süreçleri
  • Post-process süreçleri
  • Test ve karakterizasyon

İşe alınacak çalışanımız temiz oda ortamında optik desenleme (fotolitografi), kimyasal aşındırma faaliyetleri, ince film kaplama faaliyetleri, elektriksel karakterizasyon ölçümleri ve dokümantasyon gibi faaliyetlerini gerçekleştirecektir.

 

Biz Kimiz?

Bilkent Üniversitesi bünyesinde 2003 senesinde kurulmuş olan Nanoteknoloji Araştırma Merkezi NANOTAM; Nanoteknoloji, Fotonik, Mikro/Nano Elektronik ve Yarı İletken Teknolojilerinde; kendini kavramsal ve deneysel araştırmaya adamış olan, eğitim ve arge konularında öncü bir kurumdur.

NANOTAM’ın  kuruluşundan bu yana yapmış olduğu ürün ile sonuçlanmış araştırmaların üretim faaliyetlerine hız kazandırmak için 2014 senesinde Bilkent Üniversitesi - ASELSAN A.Ş. işbirliği ile AB Mikro Nano A.Ş (ABMN). kurulmuştur.

Birbirini tamamlayan iki kuruluş olarak; NANOTAM’ın güçlü teknolojik altyapısı ve bunu ürüne dönüştüren ABMN’de ki ticari kabiliyeti bir araya getiren bir deneyim sunmaktayız.

 

Aradığımız Nitelikler 

  • Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik veya Fizik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Yarı iletken teknolojileri, mikrofabrikasyon süreçleri ve termal sensörler konularında ilgili, bilgili ve/veya dersler almış,
  • Tercihen temiz oda deneyimi bulunan, ve/veya temiz oda ortamında çalışabilecek,
  • Tercihen mikrofabrikasyon üretiminde tecrübeli,
  • El becerisi yüksek, hızlı öğrenen, gelişime açık ve istekli,
  • Dikkatli ve sabırlı,
  • Araştırma konusunda hevesli ve meraklı,
  • Raporlama ve sunum becerisine sahip,
  • Zaman yönetim becerileri gelişmiş,
  • Analiz ve analitik düşünme yetkinliklerine sahip,
  • Sorumluluk almaktan kaçınmayan, takım çalışması sırasında ekibe katkı sağlayan, ekiple öğrenip ekibe bilgi katabilen, iletişim kabiliyeti yüksek,
  • Tercihen erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
  • 0-5 yıl aralığında iş tecrübesine sahip
  • İyi derecede İngilizce bilmek


Ofisimiz Bilkent Üniversitesi kampüsü içerisindedir.. Mesai saatleri 08:30-17:30 saatleri arasında haftalık 40 saattir. Mesai saatleri esnek çalışma düzeninde planlanabilir. Yıllık izin hakedişleri geçmiş deneyimler sayılarak hesaplanır. Özel Sağlık Sigortası olarak Acıbadem Sigorta ile çalışılır. Servis, multinet, yemekhane hizmetleri bulunmaktadır. Çalışanlarımız Bilkent Üniversitesi, Bilkent Holding bünyesinde var olan indirimli kurum anlaşmalarından faydalanabilmektedir.

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Üretim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Mühendisi Üretim Mühendisi Maaşları Üretim Mühendisi Nasıl Olunur? Üretim Mühendisi Nedir? Üretim Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

Bilkent Üniversitesi bünyesinde yer alan Nanoteknoloji Araştırma Merkezi NANOTAM, 2003 yılında Prof. Dr. Ekmel Özbay Direktörlüğünde kuruldu. Nanot

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Bize iletmiş olduğunuz özgeçmişinizde aşağıda sıralanan özel nitelikli kişisel verilerin yer almadığ

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kreş, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri.

Üretim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Mühendisi Üretim Mühendisi Maaşları Üretim Mühendisi Nasıl Olunur? Üretim Mühendisi Nedir? Üretim Mühendisi İş İlanları