warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Gücü Etkinliği Uzmanı

Neutec

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İş Geliştirme

İş Geliştirme

Başvuru Sayısı

320 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

320 başvuru

Departman

İş Geliştirme

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Neutec; 1992 yılından itibaren hastalıkları önlemek için yeni yöntemler geliştirmeyi, insan sağlığını korumayı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen, son teknolojideki üretim tesisleriyle farklı ve yüksek kalitedeki jenerik ve yenilikçi ilaçları başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya sunan Türk sermayeli şirketler grubudur.

Neutec İlaç ailesi olarak tüm çalışanlarımızın Neutec’te çalışmayı sevmelerini, mesleki ve kişisel gelişimlerini sürdürmelerini, yeteneklerini keşfetmelerini istiyoruz. Tüm bunlar içinde temel ilkemiz olan “mutlu çalışan” profilini yaratmak için çabalıyor ve var gücümüzle çalışıyoruz.

Sizleri de ailemizin parçası olmaya davet ediyoruz.

Ne Yapacaksın?

Neutec’te görev alarak yenilikçi ürün ve hizmetlerin yanı sıra sağlıklı büyüme anlayışıyla dünya standartlarında ilaçlar üreten, cesur ve öncü girişimlerimizle sürekli yeni tedavi çözümleri keşfetmeyi amaçlayan ayrıca Avrupa’nın en hızlı gelişen, en geniş ve en kaliteli ürün portföyüne sahip firması olma yolundaki serüvenimize destek olacak ve hem de iç ve dış paydaşlarla tüm analiz süreçlerini yöneten “Satış Gücü Etkinliği” ekibimizin önemli bir parçası olacaksınız.

Rol Hakkında

Performans tablolarının hazırlanması, performans hesaplamalarının yapılması ve raporlanması konularından sorumlu olacaksınız.

Kota dağılım şablonlarının hazırlanmasını ve oluşturulan şablonların saha kadroları ile paylaşımını sağlıyor olacaksınız.

Saha gün hedeflerinin takibi ve yönetime raporlanması süreçlerini yürüteceksiniz.

Harcama limitlerinin dağılımı, takibi, kontrolü ve arttırılması konularından sorumlu olacaksınız.

Saha kadrolarına ve iş paydaşlarına satış gücü etkinliğinin performans kanalına ilişkin talep edilen konularla ilgili analiz ve raporlamaların gerçekleştirilmesini sağlayacaksınız.

Grup, satış ekibi ve bölgeler düzeyinde verimlilik analizlerini gerçekleştirerek raporlamaları ilgili yönetim kadroları ile paylaşıyor olacaksınız.

Beceriler

Ekonometri, istatistik alanlarında lisans veya yüksek lisans derecesi,

Benzer pozisyonda en az 2 yıl çalışma deneyimi,

MS Office uygulamaları, çevrimiçi platformlar ve veri yönetimi becerileri hakkında ileri düzey bilgi,

Gelişmiş analiz ve raporlama becerileri,

Planlama, organizasyon, analitik ve sonuç odaklı çalışabilme yetkinlikleri,

Güçlü yazılı ve sözlü iletişim becerileri,

Etkin takım çalışması becerisi.

Organizasyon Hakkında

Hızlı büyüyen yapılanmamız içerisinde Satış Gücü Etkinliği ekibimizin ayrılmaz bir üyesi olacak ve doğrudan Satış Gücü Etkinliği yöneticisine bağlı olarak çalışmalarınızı gerçekleştiriyor olacaksınız.

Satış Gücü Etkinliği Uzmanı olarak, sizi kişisel ve kariyer odaklı besleyen bir ortamda çalışırken, hastalar için engelleri ortadan kaldırmaya, ilaçlara erişimlerini artırmaya ve hastaların hayat kurtarıcı tedaviler almalarına yardımcı olan ekiplerimize tüm mali süreçlerin yürütülmesi noktasında desteklerinize ihtiyacımız var.

Sizi Bekleyen Görüşme Süreçleri

Sizleri daha yakından tanımak, deneyimlerinizi sizden dinlemek adına ilk mülakatımızı gerçekleştiriyoruz. Sürecin olumlu olması diğer görüşme süreçlerinizi organize ediyoruz.

“Sizde büyüyen bir organizasyon içerisinde çok kültürlü bir bağlamda Satış Gücü Etkinliği süreçlerini yürütebilirim diyorsanız hemen başvurun!”

Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

Satış Gücü Etkinliği Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Maaşları Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Nedir? Satış Gücü Etkinliği Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

1992 yılında temelleri atılan ve Türk İlaç sektöründe ilk 10 firma içerisinde yer alan Neutec Grup, edinmiş olduğu tecrübeleri daima ileri götürme ilk

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Satış Gücü Etkinliği Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Maaşları Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Gücü Etkinliği Uzmanı Nedir? Satış Gücü Etkinliği Uzmanı İş İlanları