warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Tıbbi Satış Mümessili

Nextpharma

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Nextpharma; kuruluşundan itibaren hastalıkları önlemek için yeni yöntemler geliştirmeyi, insan sağlığını korumayı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen, son teknolojideki üretim tesisleriyle farklı ve yüksek kalitedeki jenerik ve yenilikçi ilaçları başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya sunan Türk sermayeli şirketler grubudur.

Nextpharma İlaç ailesi olarak tüm çalışanlarımızın Nextpharma' da çalışmayı sevmelerini, mesleki ve kişisel gelişimlerini sürdürmelerini, yeteneklerini keşfetmelerini istiyoruz. Tüm bunlar içinde temel ilkemiz olan “mutlu çalışan” profilini yaratmak için çabalıyor ve var gücümüzle çalışıyoruz.

Sizleri de ailemizin parçası olmaya davet ediyoruz.

Ne Yapacaksın?

Nextpharma' da görev alarak yenilikçi ürün ve hizmetlerin yanı sıra sağlıklı büyüme anlayışıyla dünya standartlarında ilaçlar üreten, cesur ve öncü girişimlerimizle sürekli yeni tedavi çözümleri keşfetmeyi amaçlayan ayrıca Avrupa’nın en hızlı gelişen, en geniş ve en kaliteli ürün portföyüne sahip firması olma yolundaki serüvenimize destek olacak ve müşteriler, pazarlama, satış ekiplerimiz arasında bir köprü oluşturan “Satış” ekibimizin önemli bir parçası olacaksınız.

Rol Hakkında

Sorumlu olduğunuz bölgede bulunan doktor ve eczanelerin periyodik olarak ziyaret edilmesi, müşteri portföyünün genişletmesi, belirlenen satış stratejileri doğrultusunda gerekli seleksiyon, segmentasyonun sağlanması ve dönemsel olarak hedeflenen ilaç kotalarının ve tanıtım stratejilerinin realize edilmesinden sorumlu olacaksınız.

Paylaşılan pazarlama ve satış stratejilerinin uygulanmasının sağlaması, eczane ve diğer paydaşlara dönemsel kampanyalar hakkında bilgi verilmesi, bu doğrultuda ilaç siparişlerinin alınması ve ilgili sisteme sipariş girişlerinin gerçekleştirilmesini sağlayacaksınız.

Beceriler

Önlisans veya lisans derecesi,

B sınıfı ehliyet,

Güçlü sunum becerisi,

Yüksek enerji seviyesiyle içsel motivasyonu sağlayabilme yetkinliği,

Planlama ve organizasyon, analitik ve sonuç odaklı çalışabilme yetkinlikleri,

Müşteri odaklı yaklaşım zaman ve alan yönetimi becerileri,

Paydaşların coğrafi olarak dağınık olduğu bir organizasyonda çalışma deneyimi,

Organizasyon Hakkında

Hızlı büyüyen yapılanmamız içerisinde saha ekibimizin ayrılmaz bir üyesi olacak ve doğrudan Bölge Müdürüne bağlı olarak çalışmalarınızı gerçekleştiriyor olacaksınız.

Tıbbi Satış Mümessili olarak, sizi kişisel ve kariyer odaklı besleyen bir ortamda çalışırken, hastalar için engelleri ortadan kaldırmaya, ilaçlara erişimlerini artırmaya ve hastaların hayat kurtarıcı tedaviler almalarına destek olacaksınız.

Sizi Bekleyen Görüşme Süreçleri

Sizleri daha yakından tanımak, deneyimlerinizi sizden dinlemek adına ilk mülakatımızı gerçekleştiriyoruz olumlu olması durumunda grup satış müdürümüz ile tanıştırıyoruz.

“Sizde büyüyen bir organizasyon içerisinde çok kültürlü bir ortamda tanıtım faaliyetlerinizi gerçekleştirip yeni ve güçlü müşteri portföyü oluşturabilirim diyorsanız hemen başvurun!”

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Tıbbi Tanıtım Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Maaşları Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Nasıl Olunur? Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Nedir? Tıbbi Tanıtım Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

Nextpharma İlaç Tanıtım ve Pazarlama Ticaret A.Ş. 2009 yılında temelleri atılan ve Türk İlaç sektöründe öncü firmalar içerisinde yer alan Nextpharm

Şirket Sayfasına Git

Tıbbi Tanıtım Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Maaşları Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Nasıl Olunur? Tıbbi Tanıtım Sorumlusu Nedir? Tıbbi Tanıtım Sorumlusu İş İlanları