warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Unity Game Developer ( Server-side )

NTROY INTERACTIVE

Çanakkale(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

84 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

84 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

NTROY HAKKINDA
Bir grup deli ama eğlenceli, duygusal ama hırslı bir ekibiz. Kimimiz futbol hastası, kimimizse sinema. Kimimiz’in boş vakitlerinde oynamaktan eli ağrıyor, kimimizinse tinder’da saga sola kaydırmaktan. Dışardan bakıldığında “Ne bu ya tüm dengesizleri bir şirkete toplamışlar” diyebileceğiniz herkesin kendine has karakteristik özellikleri var. “Oley be sprint bitti” diye sevinçten çığlık atanlarda var, “Ben bu sprinti çok sevmiştim şimdi çok özleyeceğim” diye ağlayanlarda.

Daha yolun başındayız. Önümüzde uzun bir yol var ve bu yol engebelerle dolu. Şu anda yükseliyoruz ama mutlaka ileride durakladığımız ve hatta düşüşe geçtiğimiz zamanlar olacak. Ama bundan korkmuyoruz çünkü biz buralara gelirlen parayla satin alınamayacak tecrübeler elde ettik. Bir çok firmada çalıştık, 25 üzeri oyun yayınladık, daha önce başarısız girişimlerimiz oldu, battık çıktık. Bu yüzden kolay kolay demorilize olmayız.

NASIL BİRİNİ ARIYORUZ?
Bizimle ortak hayali paylaşan , Ntroy’u kendi şirketi gibi görecek, kendini sürekli geliştirecek, şirkete katkı sağlayacak, saldırgan, agresif hayal arkadaşları arıyoruz. Deneyim önemli mi? Evet bazı pozisyonlar için önemli ama genelde ekibimizi başarıya aç, başarı için savaşacak arkadaşlardan seçmeye çalışıyoruz.

Eğer sizde bizimle hayal arkadaşı olmak, ailemizin bir parçası olmak istiyorsanız, tecrübeniz ne olursa olsun başvuru yapabilirsiniz.

ÇANAKKALE OFİS
Muhtemelen başvuru yapacak adaylar Çanakkale dışında olacak. Biz hepimiz Çanakkale'de çok  mutluyuz ve sizlerinde burada çok mutlu olacağından eminiz! Bekar adaylar için personel evlerimiz mevcut. Ben bekar değilim ailemle taşınacağım diyorsanız da hiç sorun değil!  Taşınma masraflarınız ve emlakcı/depozito/ilk kira firmamız tarafından karşılanacaktır.

KLASİK ARADIĞIMIZ NİTELİKLER (Bu bölümü doldurmak hoşumuza gitmiyor ama elimiz  mahkum ne yapalım)

  • Java programlama dilinde ileri düzeyde bilgi ve tecrübe sahibi,
  • Java ve C# üzerinde socket, web service, servlet konularına hakim
  • C# programlama dilinde ileri düzeyde bilgi ve tecrübe sahibi,
  • Unity3D oyun motorunda oyun geliştirmiş ve tecrübe sahibi
  • Nesneye yönelik analiz, tasarım ve geliştirme konularında deneyimli,
  • Analitik düşünce yapısına sahip,
  • Yazılım geliştirme süreçlerine hâkim,
  • Oracle ve MySql veritabanları konusunda deneyimli
  • Tercihen oyun geliştirme konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Tercihen Photon Unity Network gibi multiplayer oyun projelerinde çalışmış
  • Tercihen en az 1 oyun projesi geliştirmiş ve yayınlamış
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilen
  • Git/SVN tool’ları kullanmış


NTROY'DA SOSYAL HAKLAR

Sınırsız Pizza : Boşuna yazılım firması olarak Gıda sektörüne girmedik! Şirket personelimizin gözünü bu şekilde boyuyoruz. Ntroy’da çalıştığınız sürece sınırsız Pizza sosyal hakkına sahip olacaksınız!

Sınırlı Eğlence Merkezi : Herşeyide sınırsız yapacak değiliz ?? Ntroy bünyesindeki GameTurk Eğlence merkezlerinde günün stresini atabilir, ekip arkadaşlarınızla veya ailenizle vakit geçirebilirsiniz.

İngilizce Kursu : “Hı I make code computer yes yes. Ah you me give of course exampıl…” hiç sorun değil! Şirket bünyemizde Başlangıç ve Orta Seviye için İngilizce eğitimi veriyoruz.  

Taahütlü Spor Paketi : İşinizi Ntroy’a taşıyın ve bizde 18 ay kalma sözü verin Çanakkale Kolin otelde size spor aboneliği hediye edelim. Diğer operatörlerden farkımız sadece önce bu sözü yerine getirmeniz gerekli!

C# Kursu : Sadece şirket bünyemizde ki çalışanlarımıza C# eğitimi veriyoruz. “Şimdi ne alaka?” diyebilirsiniz. Tamamda şirkette sadece yazılımcılar çalışmıyor ki! Bunun ürün müdürü var, tasarımcısı var osu var busu var. 

Prozac'a Son : 2020 yılı Ocak ayı itibarı ile şirketimize her ay özel bir danışmanlık merkezinden psikoterapi uzmanı gelecek sizi dinleyecek. Siz nasıl bizim dertlerimize derman olacaksanız uzmanda sizin dertlerinize derman olacak. Daha ne olsun?

Kurumsal gibi gözükmeye çalışan ama içimizde ki startup ruhunu asla kaybetmeyen bir şirketiz. İkili ilişkilere çok önem veririz, kişisel gelişime önem veririz. Deli doluyuz. Bir bakmışsınız proje ortasında çalışırken “Hadi paydos yapıyoruz mangala gidiyoruz” diyebiliriz.Bizimle ortak hayali paylaşan , Ntroy’u kendi şirketi gibi görecek, kendini sürekli geliştirecek, şirkete katkı sağlayacak, saldırgan, agresif hayal arkadaşları arıyoruz.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Üniversite(Mezun)

Oyun Geliştirici pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Oyun Geliştirici Oyun Geliştirici Maaşları Oyun Geliştirici Nasıl Olunur? Oyun Geliştirici Nedir? Oyun Geliştirici İş İlanları

Bilişim / Yazılım

Hakkımızda

Bir grup deli ama eğlenceli, duygusal ama hırslı bir ekibiz. Kimimiz futbol hastası, kimimizse sinema. Kimimiz’in boş vakitlerinde oynamaktan eli ağrı

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Lojman.

Oyun Geliştirici pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Oyun Geliştirici Oyun Geliştirici Maaşları Oyun Geliştirici Nasıl Olunur? Oyun Geliştirici Nedir? Oyun Geliştirici İş İlanları