warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Değerleme Uzmanı - Operasyon Süreç Yetkilisi

ODE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa, Tekirdağ, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 25 yıl arası

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Gayrimenkul Değerleme

Başvuru Sayısı

318 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

318 başvuru

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Merkezi Ankara'da bulunan ODE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketimiz, 6 ayrı Bölge Müdürlüğü ile ülke genelinde hizmet vermektedir.

Firmamız, hali hazırda Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Emlak Katılım Bankaları, İmece Yatırım Organizasyon A.Ş. ile fiilen çalışmakta olup bazı özel bankalarla ise  sözleşme aşamasındadır. 

1-Deneyimli Denetmen/Kontrolör, 5 yıllık tecrübe belgesine sahip.

2-Tüm illerde; tam zamanlı (kadrolu) veya Sözleşmeli (ÇO); SPK Lisanslı  Gayrimenkul Değerleme Uzmanı 3 ya da 5 yıllık tecrübe belgesine sahip, Konut Değerleme Uzmanı 1 yıllık tecrübe belgesine sahip.

3-GABİM (Yabıncı Satış) taleplerini yönlendirebileceğimiz SPK Lisanslı  Gayrimenkul Değerleme Uzmanı 3 ya da 5 yıllık tecrübe belgesine sahip, Konut Değerleme Uzmanı 1 yıllık tecrübe belgesine sahip.

4-Deneyimli Operasyon Süreç Yetkilisi.

Çalışma arkadaşları aramaktayız.

Kurumsal bir yapı olan ODE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. bünyesinde siz değerli meslektaşlarımızla birlikte çalışmaktan onur duyacağımızı bildirir ve hepinize hayat boyu başarılar dileriz.

Not:

1-Sözleşmeli (ÇO) başvurularınızda lütfen hangi bankaya tanımlanmak istediğinizi belirtiniz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
B sınıfı

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Maaşları Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nedir? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanları