warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara(Çankaya), Antalya(Alanya), Erzincan, Erzurum, İstanbul(Avr.), İzmir, Kocaeli, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tekirdağ, İstanbul(Asya)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Gayrimenkul Değerleme

Başvuru Sayısı

313 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

313 başvuru

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Merkezi Ankara'da bulunan ODE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketimiz, 6 ayrı Bölge Müdürlüğü ile ülke genelinde hizmet vermektedir.

Firmamız, hali hazırda Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Emlak Katılım Bankaları ile fiilen çalışmakta olup bazı özel bankalarla ise  sözleşme aşamasındadır. 


Tüm illerde, 

Gayrimenkul Değerleme Lisanslına sahip olan 5 yıl tecrübe belgelerine sahip DENETMEN ve Gayrimenkul Değerleme Lisanslına sahip olan 1, 3, 5 yıl tecrübe belgelerine sahip Kadrolu Değerleme Uzmanı çalışma arkadaşları aramaktayız.

Kurumsal bir yapı olan ODE GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. bünyesinde siz değerli meslektaşlarımızla birlikte çalışmaktan onur duyacağımızı bildirir ve hepinize hayat boyu başarılar dileriz.

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
B sınıfı

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Maaşları Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nedir? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanları