warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı

Opthema Teknoloji

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurumsal Hizmet Yönetimi

Dünyanın en prestijli araştırma şirketlerinden olan Gartner’ın 2018 Ağustos ayında yayınladığı rapora göre “Kurumsal Hizmet Yönetimi” önümüzdeki 5 yıl içinde bilişim alanındaki birçok rolün yerini alacak bir alandır. Kurumsal Hizmet Yönetimi çok uzun yıllardır çok büyük ölçekli BT ortamlarının yönetilmesi için kullanılan ITIL, TOGAF gibi disiplinlerin getiri ve katma değerlerinin şirketin diğer departmanlarına da uygulanarak bir kurumun IK, finans, hukuk gibi tüm departmanlarının birer hizmet merkezi haline getirilmesini hedefler. Kurumsal Hizmet Yönetimi ile ilgili yazılım ve araçlar son dönemde Gartner grafiklerinde en değerli ve tercih edilen yazılımları arasında gösterilmektedir.
 
Foreester Research’in gerçekleştirdiği araştırmaya göre Kurumsal Hizmet Yönetimi alanındaki iş ihtiyacı önümüzdeki 5 yıl içinde 20 kat artarak en çok aranacak iş güçlerinin arasına girecektir.
 
Bu alanda “Kurumsal Hizmet Yöneticisi” pozisyonunda çalışan kişilerin iş analizi, proje yönetimi, standardizasyon, hizmet yönetimi gibi birçok alanda yetkinliği bir arada bulundurması gerekmektedir.
 
ServiceNow
 
ServiceNow, Gartner tarafından Kurumsal Hizmet Yönetimi alanında lider kurumlardan biri olarak seçilmiştir. Opthema Teknoloji, ServiceNow’ın Türkiye’deki en büyük ve kapsamlı iş ortaklarından biridir, uzun yıllardır büyük ölçekli kurumlarda kurumsal hizmet yönetimi alanında çözüm geliştirmek için ServiceNow aracından faydalanmaktadır.
 
Opthema aynı zamanda sektörde “Kurumsal Hizmet Yöneticisi” pozisyonuyla insan kaynağı arayan birçok büyük firmaya Kurumsal Hizmet Yöneticisi kaynağı sağlamaktadır.

İŞ TANIMI

Opthema Teknoloji olarak sektörün Kurumsal Hizmet Yöneticisi alanındaki talebini karşılayabilmek için büyük ölçekli kurumların bu alanda aradığı yetkinlikler ile hızlıca donatmak üzere “Yetiştirme Programı” başlatıyoruz. Yetiştirme Programımıza yeni mezun kişilerin yanı sıra 1-2 yıl sektör tecrübesi olan kişiler de katılabilmektedir.
 
İki aylık uygulamalı sınıf eğitimi ve iki aylık işbaşı eğitiminin ardından, katılımcılardan eğitim programı boyunca başarı ile devam edenler, mevcut ekiplerimize destek olarak dahil olacaklardır.
 
Eğitim sonunda Kurumsal Hizmet Yöneticimi alanında çalışmanın gerektirdiği yetkinliklere sahip ve kariyerlerine bu alanda yön vermiş birer Kurumsal Hizmet Yöneticisi olarak yeni fırsatlara adım atabilecek olan adaylarımızda başvuru sırasında aşağıdaki yetkinliklerin var olması beklenmektedir:
  • İş analizi süreçleri konusunda bilgi sahibi,
  • ITIL, TOGAF gibi standartları genel olarak bilen,
  • Büyük firmaların farklı departmanlarında Kurumsal Hizmet Yönetimi vizyonunu geliştirmeye istekli,
  • HTML5,CSS,Javascript konusunda temel bilgi sahibi,
  • Yeni teknoloji ve lider alanlarda çalışmaya istekli,
  • Teknolojileri öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli,
  • Dokümantasyon üretmekten hoşlanan,
  • Farklı departmanlarla çalışmaktan ve bilişim gözü ile farklı departmanların işlerini analiz edip kurumsal hizmet yönetimi bünyesine katmaktan zevk alacak,
  • İş yerlerindeki aktiviteleri iş akışı yaklaşımı ile analiz etmeye istekli,
  • Analitik düşünme becerisi güçlü,
  • Sistematik çalışma bakış açısana sahip,
  • Farklı disiplinlerde çalışmaktan zevk alacak,
  • İstanbul’da ikamet eden,
  • 22-28 yaş aralığında,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da iki yıl tecilli.

Yetiştirme programı eğitim yeri Noramin Plaza / Maslak'taki ofisimiz olacaktır.

Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Tecilli

Bilgi Teknolojileri Süreç Yönetimi Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri Süreç Yönetimi Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

BilgeAdam Teknoloji; 1997’de İstanbul’da kurulmuş, global operasyonlarını İngiltere ve Avrupa üzerinden yaygınlaştıran bir yazılım şirketidir. Yazılım

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Bilgi Teknolojileri Süreç Yönetimi Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri Süreç Yönetimi Uzmanı İş İlanları