warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni-Ict Teachers

Özel Gökkuşağı Eğitim Kurumları

Ankara, İstanbul(Avr.)(Bahçelievler), İzmir, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

172 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

172 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Uluslararası Gökkuşağı Koleji, İstanbul (Ataşehir, Bahçelievler, Beylikdüzü, Bahçeşehir), Ankara (Alacaatlı) ve İzmir (Ataşehir) kampüsleri için 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında görevlendirmek üzere, ilgili alandan mezun, İngilizceyi akıcı kullanabilen ve dersini İngilizce olarak yürütebilecek, iletişim gücü yüksek, sabırlı ve disiplinli, öğrencilerine çocuk oldukları için sevgi, yarın büyüyeceği için saygı duyan BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ arıyor.

For the academic year 2022-2023, Gokkusagi International Schools atIstanbul, Ankara and Izmir campuses are looking for ICT TEACHERS who can teach the Cambridge international curricula in English, have high communication skills,, are principled and treat their students with tenderness and compassion.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Maaşları Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nasıl Olunur? Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nedir? Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İş İlanları